Yakın zamanda bir olaya şahit oldum ve merak ediyorum. birine sevgili gözüyle bakmadığın halde, o kişinin dış görünüşü senin için ne kadar önemli?
Çok önemli
Hiç önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalbin baş etmekte zorlandığı duygular var, başka şeylere odaklanmanı engelleyen, dikkatini dağıtan, verimliliğini düşüren duygular. Onların karşısında sağlam bir irade göstermekten başka çâre yok. Ne kadar dirençli olursa insan, o duygular da zamanla etkisiz hâle gelir.
Hayata bakışı önemli, manevi değerleri önemli, duyguları, düşünceleri, karakteri, iyimi, kötümü, güleryüzlümü, sempatik mi, sinirli mi, sinsi mi, bunların hepsi önemli fakat dış görünüşü çok fazla önemli değil oda kişinin kendisini bağlar sonuç olarak.
Arkadaşsam niye dışına bakayım
Peki arkadaşın olana kadar? Dış görünüşüne göre mi arkadaşın olarak seçersin?
Güzellik yakışıklılık olarak bakmam ama yine giyimi kuşamı özenli olsun isterim. İc enerjisinin olduğu kadar dış enerjimizin de uyumlu olması gerek.
Cevap
17Cevap
Hayır benim için önemli değildir.. ben arkadaş olduğum kişinin ya da sevgili olduğum kişinin dış görünüşüne bakmam hiç bir şekilde..
Karakter yapısı ve beyni önemli benim için.
İnsanları dış görünüşüne göre ayırmıyoruz...
Karakter önemlide, Tr kadını bu konuda cüzdan görüyor o başka.
Önemli değil yeterki kafa dengi ve dürüst olmalı.
Dış görünüş değil Güven vermeli sözünde durmalı ve mümkünse arkamdan vurmamalı
hayır tabikide değil. önemli olan nasıl biri olduğu
Nasıl ne amaçla bakarsan karşındaki kişiyi o şekilde görürsün tip dış görünüş önemsiz
Çok fazla önemli değil
Yani önemlilik payı var?
Kafa uyumu daha ön planda
Bana verdiği güven daha önemli
Tabikide değildir
Hiç ama hiç önemi yok.
Bir beklenti yoksa önemli değil
Kimseyle arkadas olmam kimseye guvenmiyorum
Takılmıyorum dış görünüşe , arkadaşlığı önemli.
Dışı değil içi önemli
Hiiç önemli degil
Olmaması gerek ama önemsiyorlar
Neşesi önemli
Hayir
Hiç önemli değil.
Hiç önemli değil
Önemli değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?