'Hayır, dış görünüşün ne önemi var?' Diyenler samimiyetsizliği desem kaba olur mu bilmiyorum ama bana samimiyetsiz geldiniz. Dış görünüşün, aşk safsatası üzerinde durmayacağım o gayet açık fakat arkadaşlık çerçevesinde daralırsak bu durumu işin rengi değişiyor birbiri ile zıt o kadar çok örnek gördüm ve o kadar çok örneğin bir parçasıyım ki anlatamam ve bunları genel olarak baktığımda dış görünüş yeri geldiginde sadece gereksiz bir gal alabiliyor bazen de sadece onun bir arkadaşlık olabiliyor bazen bir savunma bazen de bir saldırı olarak kullanılabiliyor. Gözümüz gormek istediklerimizi görüyor malesef görmemiz gerekenleri görmek istese idik emin olun dış görünüşün gerçekten zerre onemi olmazdı Ve şuanda bu %56 lık oranin 67 oyu bana çok samimiyetsiz geliyor daha samimi olamayanların dış görünüşün onemi yok demesi de oldukça komik.. malesef bu aksam da gülecek birsey buldum.. teşekkürler
Sevgili olmak istediği insan da bile dış görünüş arıyor bu kscanlar, arkadaşta mı aramayacak pehh! Bu ks ye cevap konusunda güvenmiyorum... Dış görünüşten ziyade zeki olması her zaman bir adım önde, bende...
Benim için önemi var. Neden mi? hemen açıklayayım. Ben çok açık giyinen birisi değilim geçen sene bir arkadaşım vardı Çok afedersiniz açık saçık giyiniyordu birlikte gezdiğimiz zaman erkekler çok tuhaf ka*şarmış gözüyle bakıyordu buda beni çok rahatsız ediyordu kırmadan onu uyardım gel görüşelim dediğinde bahaneler kurup görüşmüyordum böylelikle soğuduk birbirimizden.
Benim için olmadı eşim 126 kiloydu ben 52 kiloyum herkez ön yargılı davrandı bin pisman ettim onları Esimle birlikte diyet yaptık spora gittik 4 sene cabadan sonra 80 kiloya geldi
Hayır tabii ki dış görünüşün hiçbir ilişki türünde etkisi yoktur benim için gönlü güzel olsun ya Rabbimden başka ne isterim şu an düşününce bile mutlu oldum var aslında şu an böyle biri kalbimde 😊🤗🙈🙊😇
Dış görünüm herşeyde önemlidir bana göre. Insanlar arasındaki etkileşimi oluşturan dış görünümdür. Insanların aklındakini tam olarak bilemeyiz ve sadece dış görünümlerinden tanımaya çalışırız. Bu yüzden önemli olduğunu düşünüyorum.
Dışı kadar içi de güzel olsun arakdaşlarınızın. Yaşlanınca zaten aynada görmek istemediğimiz şekillere bürüneceğiz ama iç güzelliği yaş geçtikçe daha da artacaktır.
Dış görüşünü beni bağlamaz. Dışıyla arkadaşım olamaz. Içi lazım bana.. adı üzere ar kadaş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dış görünümün önemini kendisinde tamamladıkları için kızlar 'ne önemi var ki?' derken; dış görünümün kendisinde çoğunlukla tamamlanmadığı erkekler ise 'tabi ki de' demiş. Halbuki dış görünüş ve iç görünüşün payı %50-%50'dir.
En İyi Cevaplar