Biriyle arkadaş olmam da en büyük etken onun ruh hali. Özellikle okul, kurs gibi ortamlarda yalnız kalıp dışlanmış hissedenlerin yanına giderim. Dışının nasıl göründüğünün benim için önemi yok. İster kızıl, ister kumral olsun. Uzun, kısa, kilolu, zayıf, beyaz, siyah, mor ne olursa olsun fark etmiyor benim için
Kendine değer vermezse, bakımı yapmaz ise, hijyene önem vermezse evet istemem, bu benimle alakalı değil insan bu saydıklarımı yapıyorsa kendine değer veriyor demek, kendine değer vermeyeni istemem.
Arkadaşlık önemlidir birçok değer ve kriterlerim var bu konuda dış görünüşü, zekası, nasıl bir kişiliğe sahip olduğu hayata bakış açısı değerleri hepsi önemli konular bence.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
44
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bazı insanlar cidden çok cins. Tedavi olmaları gerekiyor hatta o kadar cins. Abi arkadaşım olan insanın dış görünüşünden banane. Arkadaşım adı üstünde. İsterse obez olsun, isterse yüzü gözü yanmış olsun. Ne alakası var. Bazı yorumlar hayret verici
Eskiden çok zorbalık yapıyordum sonra o kadar iyi insanlara zorbalık yapmışım ki kendimden utandım hala utaniyorum o kadar zorbalık yapmama rağmen bana değer veren insanlar oldu artık kimseyi yargilamiyorum
Güzellik, yakışıklılık, para herkeste olmayabilir. Kıyafeti eski olabilir, sorun yok, arkadaş da oluruz dost da ama öz bakım insanın kendi elindedir. Bakımsız insanlarla tabii ki arkadaş olmam.
Benim için önemsiz olsa da insanlara göre var. Önceden kimse benimle dış görünüşüm yüzünden arkadaş olmazdı. Şimdi ise o insanlar benimle konuşmaya çalışıyorlar. Komik.
Bence yoktur. Önemli olan uyum, kafa dengi olması, iyi birisi olması vesaire, geçirilen vakit falan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
yoo hiçbir önemi yok beni rahatsız etmeyecek düzeyde temiz olması yeterli sadece. kimseyle dış görünüşü için arkadaş olmam saçmalık buna önem veren varsa da kendi kusurlarına odaklansın milletten önce.
Genelde ona dikkat ediliyor knk aslında hayat enerjisi ve yaşam amacı daha önemli bence güzel mutsuz biri yerine çirkin aşırı mutlu birini tercih ederim tabii kriterlerden sadece bir tanesi bu