Biriyle arkadaş olmam da en büyük etken onun ruh hali. Özellikle okul, kurs gibi ortamlarda yalnız kalıp dışlanmış hissedenlerin yanına giderim. Dışının nasıl göründüğünün benim için önemi yok. İster kızıl, ister kumral olsun. Uzun, kısa, kilolu, zayıf, beyaz, siyah, mor ne olursa olsun fark etmiyor benim için
Kendine değer vermezse, bakımı yapmaz ise, hijyene önem vermezse evet istemem, bu benimle alakalı değil insan bu saydıklarımı yapıyorsa kendine değer veriyor demek, kendine değer vermeyeni istemem.
Arkadaşlık önemlidir birçok değer ve kriterlerim var bu konuda dış görünüşü, zekası, nasıl bir kişiliğe sahip olduğu hayata bakış açısı değerleri hepsi önemli konular bence.
Eskiden çok zorbalık yapıyordum sonra o kadar iyi insanlara zorbalık yapmışım ki kendimden utandım hala utaniyorum o kadar zorbalık yapmama rağmen bana değer veren insanlar oldu artık kimseyi yargilamiyorum
Güzellik, yakışıklılık, para herkeste olmayabilir. Kıyafeti eski olabilir, sorun yok, arkadaş da oluruz dost da ama öz bakım insanın kendi elindedir. Bakımsız insanlarla tabii ki arkadaş olmam.
Benim için önemsiz olsa da insanlara göre var. Önceden kimse benimle dış görünüşüm yüzünden arkadaş olmazdı. Şimdi ise o insanlar benimle konuşmaya çalışıyorlar. Komik.
Bence yoktur. Önemli olan uyum, kafa dengi olması, iyi birisi olması vesaire, geçirilen vakit falan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
yoo hiçbir önemi yok beni rahatsız etmeyecek düzeyde temiz olması yeterli sadece. kimseyle dış görünüşü için arkadaş olmam saçmalık buna önem veren varsa da kendi kusurlarına odaklansın milletten önce.
Bence yok bazen çok tipsiz diye yargılandığımız insanlarda çok güzel diye aradığımız şeyleri tesadüfen buluyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bazı insanlar cidden çok cins. Tedavi olmaları gerekiyor hatta o kadar cins. Abi arkadaşım olan insanın dış görünüşünden banane. Arkadaşım adı üstünde. İsterse obez olsun, isterse yüzü gözü yanmış olsun. Ne alakası var. Bazı yorumlar hayret verici
Genelde ona dikkat ediliyor knk aslında hayat enerjisi ve yaşam amacı daha önemli bence güzel mutsuz biri yerine çirkin aşırı mutlu birini tercih ederim tabii kriterlerden sadece bir tanesi bu