Sadece aşkta değil arkadaşlıkta da etkili olduğunu gördüm. KS huzurunda dürüstlüğünüzü talep etmekteyim.

Sadece aşkta değil arkadaşlıkta da etkili olduğunu gördüm. KS huzurunda dürüstlüğünüzü talep etmekteyim.

Çok dikkat etmem. Ama şuna inanırım. Bir insanın düşünceleri, hayat felsefesi ne ise bulunduğu topluluk da arkadaş tiplemesi de ona uygun olur. Özellikle şununla olamam demem asla ama şöyle bir arkadaş çevreme bakıyorum da genelde arkadaşlarım tesettürlü ya da tesettürsüz olsa bile daha muhafazakar giyime sahip kızlar.
Bakım konusuna gelirsem ben kadın erkek farketmez bakımlı insan severim. Mesela ağzı kokan biriyle konuşamam.😅
Dış görünüş nasıl bir insan olduğuyla, uyumlu olup olamayacığınızla ilgili ipucu verebiliyor biraz: kıllığı kıyafeti, beden dil vs. Onun dışında güzel olduğunu düşündüğümüz insanlara olumlu (ya da kıskanıyorsak olumsuz...) bakmaya meyilli olduğumuz çalışmalarla da gösterilmiş bir gerçek - bunlar bilinçdışı oluyor. Kendi adıma konuşacak olursam bunlar tanışma aşamasında daha etkili olabiliyor. İnsanı tanıdıktan ve sevdikten sonra önemini yitirmeye başlıyor. Zaten gitgide daha fazla özelliğini güzel bulmaya başlıyorum (dış görünüşünde de).
Onun dışında eğer yeni tanıdığım kişi herhangi bir şekilde eski bir arkadaşıma benziyorsa (çok küçük bir benzerlik bile olsa) doğrudan sempati beslemeye başlıyorum.
Kişi görünüşüyle karşılanır konuşmasıyla uğurlanır.
Cevap
11Cevap
Hayır ben dış görünüşe bakmıyorum sevgili seçerken bile dışa bakmam. sadece kalbe karaktere bakarım.
Tabiki de önem veririm keko tipli erkeklerden uzak dururum
Bana arkadaşlarım güzel gözükür genelde kusurları bile güzeldir
Söz konusu bile olamaz, zeki ve esprili olan herkesle arkadaş olabilirim
Hayır kalbi güzel olsun.
hayir zaten arkadasim yok
yoo banane ki arkadaşlarımın görüntüleri
Asla dış görünüş önemli değil ama huy çok önemli
Hayır arkadaşlığını bilsin yeter
Karakter ağırlıklı daha çok
Dm atar mısın
Düşünce yapısına bakarım tip umrumda olmaz
Hayır
Arkadaşlarım bayağı azalmış bakıyorum da
Hayır
Kişinin düşünce tarzı ve yaklaşımı önemlidir..
umrumda değil aşko
İçi önemli dışı boş ver
Hayır
Hayır vermem
Vermem tabi ki
Hayır tabi ki
Evet
Çok alakasız
Hayır
Rahatsız ettim ama Dün yks hakkında konuşuyoduk da engellemişsin kötü bişey mi dedim özür dilerim kusura bakma diyecektim de
Farklı bir hesabının olduğunu bilmiyordum
Ölçmek istedim
Merak ettim sadece konuşmak istemiyosan saygı duyarım iyi konuşuyoduk neden bir anda engelledin ondan merak ettim de
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?