Kişilik & Karakter Arkadaş edinirken karşı tarafın tipine bakıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaş edinirken karşı tarafın tipine bakıyor musunuz? Arkadaş edinirken karşı tarafın tipine bakıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26b cevap paylaştı. arkadaşım altı üstütipine neden bakayım ki:)) 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İlk izlenim son izlenimdir agaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaağğ!!! 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Baksaydım arkadaşlarım hep güzel ve yakışıklı olurdu 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Muhabbeti saranlar genelde tipsiz olur. Yazısız kuraldır bu 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. karakteri sağlam olmalı, önyargıyla yaklaşıp kimseyi şansından etmem. 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tipine değil nasıl biri olduğuna bakıyorum güvenilir mi güvenilmez mi 0 0 Yorumla
Ahmetx3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 62% +1 yıl temiz olması önemli onun haricin de zeka ve hedeflerine dikkat ederim 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Evet yanımda çirkin insan istemem belli bir ağırlığımız var ahah 0 0 Yorumla
idare_eder Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl BakmıyorumArkadaşın tipi değil insanlığı önemli benim için 0 0 Yorumla
agresifkişilik Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hiç bakmam nikahima alacak halim yok tipi de ilgilendirmez beni 1 0 Yorumla
nowoman_nocry Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kimse kabuğunu beğenmediği meyvenin içini merak etmez. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 158,8b cevap paylaştı. Hayır dış görünüş önemli değil 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tipten çok karakteri önemli 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tipine değil karakterine bakarım… 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siciline kadar bakiyom 0 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabi ki bakarım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bytoro daha iyiydi Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl O kim :D Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
arkadaşım altı üstü
tipine neden bakayım ki:))
İlk izlenim son izlenimdir agaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaağğ!!!
Baksaydım arkadaşlarım hep güzel ve yakışıklı olurdu
Muhabbeti saranlar genelde tipsiz olur. Yazısız kuraldır bu
karakteri sağlam olmalı, önyargıyla yaklaşıp kimseyi şansından etmem.
tipine değil nasıl biri olduğuna bakıyorum güvenilir mi güvenilmez mi
temiz olması önemli onun haricin de zeka ve hedeflerine dikkat ederim
Evet yanımda çirkin insan istemem belli bir ağırlığımız var ahah
Bakmıyorum
Arkadaşın tipi değil insanlığı önemli benim için
Hiç bakmam nikahima alacak halim yok tipi de ilgilendirmez beni
Kimse kabuğunu beğenmediği meyvenin içini merak etmez.
Hayır dış görünüş önemli değil
Tipten çok karakteri önemli
Tipine değil karakterine bakarım…
Yoo arkadasi tipe göre seçmiyorum
Karakterine bakıyorum
Siciline kadar bakiyom
Tabi ki bakarım.
Bytoro daha iyiydi
O kim :D
Derken
Hayır
Hayir sevgilimin tipine bakarim sadece