Gerçekten çok mutsuzum?

Merhabalar. Kendimi bildim bileli hep mutsuzum, hiç istediğim şeye sahip olamadım, hayallerime kavuşamadım, aile sıkıntıları yaşıyorum. Allah a çok dua ettim ama düzelemiyoruz. Hep sinirliler. Hiç mutlu değiller gerçekten. Yaa yaşıtlarıma bakıyorum , gezip tozuyolar. Yiyip içip eğleniyolar. Hepsinin ailesiyle aradı çok iyi, bazı kızlar gerçekten çokşanslı çünkü pamuk gibi babaları var, ama onlar babalarının kıymetini bilmiyolar. Acaba diyorum bu kızlar benim yerimde olsa ne yapıcaklardı? Belkide intahar ederlerdi büyük ihtimal. Peki Allah beni sevmiyo mu? Neden dualarım kabul olmuyo? Çok sinirleniyorum artık. Hiçbişey yolunda gitmiyo, keşke diyorum başka bi ailede doğsaydım, belki bu sıkıntıları yaşamazdım. Psikolojimi çok bozdular. sağlıklı düşünemiyorum, kaç kere int@har etmeye çalıştım, bileklerimi kestim defalarca, ve kendine zarar verdim çok kez, hep derin derin faça izleriyle doluydu kollarım bacaklarım. Üzerimizde büyü mü var bilmiyorum ama ben artık bu hayattan çok sıkıldım. Ben boşuna yaşıyorum bence herkes fazla mutlu ve benim hergün canım yanıyo, işkence ediyorum sanki kendime...

( linçliycek seniz şimdiden sktrin gidin, kimse kimseyi anlayamaz, bana sadece akıl verin)

Gerçekten çok mutsuzum?