Tipim vasat boyum 160. Yahu etraftaki kizlar niye böyle 170 . Aynaya bakıyorum, güzellik yok boy yok. Adalet nerede? Artık yüzüm ve boyum takıntı haline geldi, düzeltme şansım da yok. Sınava hazırlanıyorum ama bu durum benim canımı çok sıkıyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorun edecek bir boyun yok aslında. Yüzünde beğenmediğin kısımları da makyajla halledersin. Elinde olmayan nedenler için kendini üzmeye gerek yok.
Umarım, sağ ol
Ve bence düşündüğünden daha güzelsindir. Mutlu olman dileğiyle.
Teşekkürler ☺️
Erkeklerin minyon kız sevdiği isviçreli bilim insanları tarafından kanıtlanmıştır 😂
Ahdhahahahaha hadi bakalım
Kızlara her türlü talip çıkıyor takma kafana çalış sınavına.
Yani aslinda sorun talip meselesi değil. Kendimi kötü hissediyorum.
Hissetmene gerek yok boyun normal kızlara göre.
Bizim okul uzun o zaman
öyle sanırım
Güzellik konusunu bilemem de 160 boya takılmanı anlayamadım Türkiye kadın boy ortalaması 160 zaten.
Bilmiyorum o zaman bizim okul uzun ya da ben uzunları görüyorum. Takildigim arkadaşlarım da uzun 😮💨
Yok canım benim tamam 170 kızlar da var ama 160 Türkiye'de çok daha yaygın hem sen daha avantajlısın çünkü Türk erkekleri de genel olarak çok uzun değil 175-180 arası genellikle bu yüzden sorun yaşamazsın hem kızlar arasında yüksek tabanlı ayakkabı veya içten gizli taban giyenler de çok var dikkat et çoğunun ayakkabısına genelde yüksek taban sneaker giyiniyorlar takılma boş ver zaten yüksek yaban veya topuklu ile sende çok rahatlıkla 165-70 olabilirsin
Teşekkürler ☺️
takma be zamanla guzelleşirsin kendin ibegenirsin olggunlaştikca
Umarım ya bu tık yüzüm daha oturur ama bilmiyorum ya, etraftaki insanlar uzun ve güzel geliyorlar bana kendimi kötü hissediyorum
boyun gayet normal 170 uzun zaten kızlar icin kilon nasil boyuna göre siritmiyorsan gerisini takma
50-52 kg degisiyor
ooo gayet iyi senin tek derdin uzun boylu olmak istemek
Mini etek ve kotlar seni olduğundan uzun gösterecektir hem geniş açıyla foto çekil dar açidan foto çekinme
Biz erkekler minyon seviyoruz
Umarım öyledir , sanki biraz devir degisiyor
175 im ben. Boyuma o kadar yakın kadın istemem şahsen. Yüzünün o kadar kötü olacağını da düşünmüyorum
Benim de canım sıkkın. Kalp kırdım ve sevgilim affetmiyor 🤕🤕🤕😪😪
Aaa düzeltiesin yaa cokmu kötu? Resim atsana bi. Bakim neler yapabiliriz senin icin.
Eminim ki güzel bir kızsın
Görmek lazım
Yani
Orası da dogru
At istersen yorumlarım ben
Yok ya sağol
Kendini tarif et esmer msiin kumral mı
Renkle güzellik aşırı alakalı olmuyor genellikle yüz hattı daha önemli
Sen kendini tarif et beraber karar verelim