Arkadaşlar ben babasız büyüyen bir kızım annem vardı ama bana dokunmaz beni sevmezdi ananem ve dayım baktı bana annelik babalık yaptılar bana ve annem sonra evlendi ben annemle değilse ananem ve dayımla yaşamaya başladım annemle görüşmüodum annesiz babasızdım yani bildiğiniz benim ailem ananemle dayımdı ama 3 ay önce ananem vefat etti onu çok özlüyorum yanına gitmek istiyorum ama dayım engelli oldu için onu düşünüp bırakamıyorum nolur akıl verin bana yoksa çıldırıcam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
geçer geçer biri çıkar baba gibi sever korur seni merak etme
babamın yerini dolduramaz çok denedimm
sabredecen hayatına devam edeceksin inan bana parayı değil sevgiyi seç dış görünüşü değil kalbini sev insanın
Ölenle ölünmüyor. Başınız sağolsun. Metanetli olmalısınız.
olmuyoo
Dualara sığınmalısınız. Eminim sizin yaşamanızı ve bir şekilde mutlu olmaya çalışmanızı isterdi.
onsuz mutlu olmak istemiyorum
Ama o sizin mutlu olmanızı çok isterdi bence. Yoksa onca emek verip size bakar, sizi yanında tutar mıydı? Onun emeklerine böyle mi karşılık vereceksiniz? Vazgeçerek?
yia daha fazla dayanamıyorsam
Kadıncağızın emeklerini heba edip hak etmediğini göstermiş olursunuz. Onun yanına gitmeniz de mümkün olmaz böyle yaparak. Ölebilirsiniz ama gideceğiniz yer cehennem olur. Yanına asla gidemezsiniz.
🙁🙁🙁 keşke böyle insanları mutlu etme şansım olsa... Zor günler herkes yaşar sabır et
ateş düştğü yeri yakıyormuş bunu ilk duydum da anlamamıştım ama şimdi daha iyi anlıyorum
Öyle tabi başa gelmeden anlaşılmaz o acı duygusu geçen sene benim de babannem öldü ölmeden 1 ay hastanede yattı onun dışında 4 ay yatakta baktık acı çekti sürekli hastalanır 4. Kattan aşağı ambulansa indirirdik😐 dünyaya gelen zamanı gelince gidiyor bir şey yapamayız. Nerede yaşıyon ki sen
İstanbul
başın sağolsun
Sağol kızçe seninde yaşadığın piskolojiyi biliyom bende piskolojik çok yıprandım hele duygusallık olunca daha da etkiler. İstersen hafta sonu gezmeye gel hava alırsın dolaşırız iyi gelir yapacağım yardım anca böyle olur benim iyi gelir sana
nerde yaşiosun
Esenler
gerek yok yia
Sana kalmış laflayip ortak yere gelirdik 2 saat kadar dolaşmak iyi olurdu
Başın sağolsun hemen yıkılma sen çok güçlü birisisin bu günlerde geçer önemli olan bu günleri dimdik atlatmak
güçlü olmak istemiyorum artık bi köşeye çekilip aylarca yıllarca ağlamak istiyorum gözyaşlarımı saklamak istemiyorum yoruldum
Ama sen böyle yaparak daha çok üzersin anaaneni dimdik durursan senle gurur duymazmıydı
onu görmek istiyorumm onsuzluğa dayanamıyorumm o benim annem bi insan nasıl annesiz babasız mutlu olabilir ki
Müsaitsen özelden yazarmısın bişey söylicem ama lütfen üzülme
Allah yardımcın olsun sayın var nenem var benim oda yok Allah'a şükür
çok özlüyorum onuu ona sarılmak kokusunu içime çekmek istiyoruumm
İmkansız olan işte
Dua et sabır et
imkansız diye bişi yoktur her zaman bi yol vardır
Ne o zmn yolu
Eklesen konuşalım mi
grk yok
Tam Allah yardımcın olsun ins istediğin olur
saol
Sende
Dayının engeli ne kadar
%65 di öyle hatırlıyorum galba
Zor gerçekten. Dayına devlet desteği isteyip kendine daha başka yaşına uygun seçenekler sunacağın, hayattan zevk alacağın alanlar yaratabilirsin
Yanına gitmek istemek intihar mı etçektin
evet
Bu kadar kolay vazgeçme
dayanamıyorum
40 gün sonra azalcak acın
3 ay oldu azalmadı
Anneannen olsa mutlu olmanı isterdi buna eminim
ben ne zaman ağlasam üzülsem ağlardıı yemek yemedm zamanlarda bşlee şu an bunu ağlayarak yazıyorum umarum beni görmüyordur
O zaman kimse için olmasa bile onun için yaşa mutlu ol
şu an yaşıyorsam sırf onlar için