Annem babam berbat kişiler bekarken beni çalıştırdılar kendi paramla çeyiz aldırdılar bana gezmek tozmak nedir bilmedim sonra görücü usulü evlendim yangından mal kaçırır gibi kocamı en başından beri sevmedim hoşuma gitmedi ama kendimi kandırmaya çalıştım Allahın cezası üç tane eltim var aynı mahallede oturuyoruz kocam yalancının dengesizin teki ona soru bile sormuyorum nasılsa yalan konuşacak diye
140 kiloyum eltimgille aynı mahallede oturuyoruz dışarı çıkmıyorum görecekler beni diye alay edecekler kilomla diye eşimin ailesiyle görüşmüyorum kızım da şişman artık herseyden bıktım
Annelikten bıktım evin içine hücreye kapattım kendimi düşecek diye korkuyorum camları yukardan kitliyorum kapıları da kitliyorum bunalıyorum kızım 6 yaşında çok yaramaz kulaklığımı kitabımı yırtıyor eşyalarıma zarar veriyor birazda bu yüzden de kapıları kitliyorum anne olmaktan nefret ettim bana göre değil bir yandan da ona zarar gelecek diye korkuyorum kapıları kitliyorum camlardan düşecek diye korkuyorum beni korkutuyor sarkıyor nefret ediyorum anne olmaktan keşke evlenmeseydim kolay değil bir aileye girmek çocuğa bakmak peşinden koşmak herseyden bıktım annemin beni aşağılamalarından bıktım
Annem babam beni kandırmışlar başlarından atmak için evlendirmişler olan bana oldu ne koca ne çocuk hiçbirini istemiyorum hayatımda birinin peşinden ömür boyu koşmak istemiyorum parka götürdüğümde eve gelmek bilmiyor her dediğini yaptırıyor misafir sevmiyorum bana diyor ki arkadaşlarımı evinde ağırla anne keşke anne olmadan önce bunları düşünseydim hayatımın içine ettim bir erkeğin iki dudağının arasına bıraktım kendimi ben bir daha anne olmam çünkü ben çocuk bakmaktan nefret ediyorum evlilikten nefret ediyorum istediğim hayatı yaşayamadım herkes kandırmış beni olan bana oldu
Şimdiki aklım olsaydı bir tane bile çocuk doğurmazdım kendimi ait alanım kalmadı hapsoldum enerjim kalmadı ne haddimeymiş evlilik benim ne haddimeymiş çocuk eşim dibimden ayrılmıyor rahat bırakmıyor beni bu kilomla beni nasıl sevebiliyor aynı zamanda küfür de ediyor bana pislik herif nereden çıktı karşıma ben çocuk bakmaktan nefret ediyorum çok bunaldım
Şimdiki aklım olsaydı çocuk doğurmazdım hemen kendimi kısırlaştırırdım ailemi silerdim hiçkimseyle görüşmezdim izimi kaybettirirdim istediğim hayatı yaşardım evlilik çocuk bana göre değilmiş

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer