Gizli Üye(25-29)+1 yılrte bu ülkeyi satmaktan ve arap gotu yalamaktan başka naptı ki Atatürk gibi bu ülke için savaşırken gözünden oldu mu, ülkeyi işgal etmeye kalkanları denize döktü mü, kadınlara seçme seçilme hakkı verdi mi... Aksine almaya çalışıyor
316 Yorumla
Soran+1 yılDiktatör vs müslüman olmuş haklısın
Cevap sahibi+1 yıldini bi insanın ahlakını ve zekasını ölçmez beynin bunu mu anlamaya yetti yetiyor beyni bulanmış asalak yaratık
Soran+1 yılNe hakaret ediyorsun cahil herif djdndjjd
Kendinde kabul ettin kime diktatör dediğimi herhalde
Cevap sahibi+1 yılbenim tanıdığım tek bi diktatör ve müslüman var o da şu anki oropsu çocuğu. evet Atatürk dinle kafayı bozmadığı için onu müslüman kategorisine sokmadım diktatör de ananı sksin senin :D
Cevap sahibi+1 yılskiyodur da zaten ahahaha
Soran+1 yılŞapka takmadığı için hoca operasyonları yapan biri başkent İstanbul iken Ankara yapan biri senin medreselerin kaldırınca heybeli adadaki papaz kiliselerini kapatmayam biri halifeliği kaldırıp katolikleri kaldirmayan biri nsjdjdh
Cevap sahibi+1 yılohh iyi yapmış keşke hitler gibi tüm müslümanları sabun da yapsaymış xd
Soran+1 yılOsmanlı toprakları burası savundugun adam kiracı sahibi fatih
Cevap sahibi+1 yıleee yani? Atatürk'ün bu ülkeye zararından çok faydası dokundu bunu kimse inkar edemez ülkeyi satmadı, kurtardı. Ülkeyi satan dinle senin gibi kuş beyinlileri kandıran tayyiptir madem o kadar Osmanlı toprakları diye sahiplenmişsin buraları satmasına da izin vermeyeceksin
Soran+1 yılBirader sattı dediğin toprakalr 2045 e kadar kiralandı kiralanam sebebini anlatırım ama sende anlayacak zeka var mı omu bilemem ya düzgün konuş bir kere daha hakaret edersen savcılığa suç duyurusunda bulunurum seni CB ye hakaretten dedeme hakaret edemessin
Cevap sahibi+1 yıldedeni bağırta bağırta skm
Soran+1 yılDedeme laf etme dedem vefat etti yoksa seni bulurum o kazığa iturturum
Cevap sahibi+1 yılAllah rahmet eylesin kardeşim Allah tez vakitte diğer dedene de hayırlı bi ölüm nasip etsin
Soran+1 yılAdam gibi konuş saygı çerçevesinde çünkü sacunamazsin o adamı bana
Cevap sahibi+1 yılgotunu skm mi
Soran+1 yılUza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBoyle bi soru olabilir mi yahu rte Ataturkun tirnagi olamaz
333 Yorumla
Soran+1 yılTersi olmasın
- +1 yıl
Tersi aynen kanka uyan uykundan ülke batti
Soran+1 yılKim açlıktan oluyorsa ülke batmış pardon da?
- +1 yıl
Sen suriyeli misin Arap falansan hic ugrastirma beni anlattirmakla😅
Soran+1 yılTürküm muslumanim elhamdülillah her söylediğine verecek bir cevabım var saygı çerçevesi içinde konuşurum seninle istişare de yaparim
- +1 yıl
Musluman oldugunu soylemesen kalpten giderdim zaten Ataturku kimseyle karsilastirmayib kardesim ozellikle de o adamla
Soran+1 yılYaptığı bir tane iyi bir şey soylermisin bana
- +1 yıl
Bi tane miii bi tanee nankorluk mu bu yoksa cahillik aymazlik mi adam ulke icin canini heba etmeye hazirdi o kadar zeki ve ileri goruslu ki bu gunleri bile soylemis bu igrenc vaziyetimuzu bile bilmis senin o bastigin topraklarda benim atalarimin kani var hala gelmis yaotigi iyi bir sey soyle diyo bide bemimle tartisicakmis hangi crhalet seviyesiyle
Soran+1 yılMühendisim her söylediğine verecek cevabım var bildiklerim benim senin bilgin ile kiyaslanmaz senin bilginin zekâtını veririm bem
- +1 yıl
Muhendis olman cahil olmadigin anlamina gelmez musluman olman turk olman bi bo. ka yaramamis ben Ataturke de saygi duyarim Osmanli padisahlarina da ama rte tapmam sizin gibi hele Ataturkle kiyaslamak buyuk cesaret
Soran+1 yılSavundugun kisinin yaptığı bir iyi şey soylesene
- +1 yıl
Hala savundugun kisi diyo kardesim benim savunmama gerek yok o tarihte var bi kere Japonlar bile saygi duyuyoken sizin bu dusmanliginiz niye yoksa o a. ptal hocalari astiridgi icin mi millete din ogrtme gorunumlu her boku yaptiran o insanlar mi he illa kamitla diyosan tabiki yaptigi iyi bi tan bir sey gosterim😅
Ankara Fişek Fabrikası
Gölcük Tersanesi
Şakir Zümre Fabrikası
Eskişehir Hava Tamirhanesi
Alpullu Şeker Fabrikası
Uşak Şeker Fabrikası
Kırıkkale Mühimmat Fabrikası
Bünyan Dokuma Fabrikası...
Bunlar sadece ekonomik yani benim icin en onemli sey kadinlara secme secilme vermesi laikligi getirmesi insanlari esit tutmasi ulkenin bi yasasi olmasi kimse kimsenin cariyesi kölesi olamaz kimse kimseden ustun olamazzzz
Soran+1 yılYasa dediklerin başka ülkelerden getirilme yasalar bu birincisi
İkinci husus saydığım fabrikalardan 3 fabrikada uyuşturucu üretildiğini unutuyor gibisin
Ayreten oraya bira fabrikasini unutmuşsun
Laiklik dinsizliktir bunuda unutma- +1 yıl
HAHAHHAHAH senden de bu laf beklenirdi sen simdi chp savunanlara terorist de diyosundur hadi kardesim bak isine gece gece
- +1 yıl
Dinini git ötede yaşa senin dinin beni zerre ilgilendirmiyo baskasinin gunahinin tasasai sana kalmadi türkmus bu nsns
Soran+1 yılHDP oylarını kime verdiyse o teroristtir sen karar ver kim terorist
- +1 yıl
Sizin haricinizde herkes terorist hayret hoca efendi diye ortalikta gezen de 15 temuzzuzda ortadan kaçanlsrda sizdiniz ama biz teroristiz haklisin
Soran+1 yılGit bak bakalım rte ziyaret ettikten sonra asansörde evvela bunalri bitirmek lazım dedi die kendisi diyor hoca dediğinin djdjdj
- +1 yıl
Seninle fazla ugrastigimi fark ettim mağaran dön ve bidaha boyle a. ptal sorular sorma bi taraflarina batiyosa birileri git ötede yaşa gülunc duruma dusurmeyin kendinjzi
Soran+1 yılDedim ya ne dersen cevabım var diye sana:)
Anca böyle kurtulursun bende- +1 yıl
Bana 10 yasindkai velet gibi 5 sene sonra oy kullanamican diyerek güldün acidim halina valla
Soran+1 yılMuamma dediğim ya 5 Max 10 sene kesin ama:)
- +1 yıl
🤏🏼🧠
Soran+1 yılşu an baykarda mühendisim hayatımda yüzlerce insan gördüm her biri ile konuştum kimisi benden farklıydı görüşü kimisi aynıydı ama zır olan herkese anlatınca tamam diyebildi ama sen gibisini henüz rastlamıştım onuda görmüş olduk
- +1 yıl
Sana tamam demem icin senin gibu yobaz olmam lazim bana oy kullanamicaksin dedin ya velet hala muhendisim diyo hey gidi hey bu ulkenin cb zaten ulkenin cogu gencinden daha okumamis bi insan ozamn senin demenle bu adam cahil😅
Soran+1 yılÖncelikle her diplomasi olan zehir her diplomasi olan cahil diye bir şey demedim bu bir
İkincisi diplomasi var asteğmen olarak yaptı askerliğini
Gerçi sen asteğmen ne onu bile bilmezsin asteğmen lisans mezunlarına verilen bir subay rutbesidir uzun dönem yaparlar askerligini- +1 yıl
Guzel simdi soyle oglunu da gondersin askerlige uff banane rte umurumda degil sende dinini kendine gore yaşa insanlarin isine burnunuzu sokmayin yok oy veremiceksin yok seriat gelcek bos tantana yaomayin
Soran+1 yılMax 10 sene sonra oy kullanamayacak son
2050 ye kadarda şeriat gelecek catlasanda patlasanda gelecek- +1 yıl
TAMAM VELET
- +1 yıl
Çatladim sende çatlamsdan uyu bugun fazla calistirdin beyninu ters etki yapar iyi geceler
Soran+1 yılDedim ya daha bilgimin yüzde birini kullanmadım bayakrda muhendisim boş vakitlerinde kitap okurum sana da tavsiye ederim iyi geceler
- +1 yıl
Kadir popcorn kitaplarini tavsiye ederim baya zihin yakici😅
Soran+1 yılEvet kendisini çok severim neden sen sevmezmisin
+1 yılDinime dilime zarar veren ecdadıma devletime ihanet eden Selaniklilere muhabbet besleyecek değilim. Mekanı Cehennem çukuru olsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun 👏👏👏
+1 yılBöyle saçma bir soru olabilir mi yaa
Sezarla kapıcı kıyaslanabilir mi abi yaa11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılRTE yi en azından gördük eğrisi ve doğrusu ile. Dilimizi yok edip tarihimizi bizden kaçiran biri değil
222 Yorumla
Soran+1 yılHelallll
- +1 yıl
Ay cahil
Soran+1 yıl@gizemepione cahil olmam için bir aebeb soyle
- +1 yıl
Kıyaslama yapman
Soran+1 yıl@gizemepione yaptığı bir tane iyi bir şey soyle
- +1 yıl
Zügürt tesellisine bak egrisiyle dogrusuyla ama bugun egrisi oldugunu kabul ettiniz bu da bi ilerleme ileriki donemlerde ulkenin battigini zamlarin cig oldugunu ulke in satildigini da gorursunuz umarim😅
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh at gözlüğü bile bunlara az gelir
- +1 yıl
Ne olursa olsun senin bu topraklarda yaşamını sağlamış birisi 🙂 RTE ise milletin ağzına etmiş, daha kalkmış onu savunuyorlar.
Soran+1 yıl@Tatliprenses_hchdh ülkenin satıldığı felan yok atma
Soran+1 yıl@gizemepione dediğiniz kişiye yapıyorsunuz be biz size sabır ediyoruz
- +1 yıl
Siz kimsiniz de bize sabir ediyosunuz secim aksami saraya tekbir getirerek kosan a. ptal topluluk bize sabir etmesin biz onlara sadece guluyoruz zaferinizi kutlayin simdi hepunizi gorucez nasil olsa
Soran+1 yıl@Tatliprenses_hchdh bir daha oy verecekmisin o muamma azinliksiniz kafası ezilen yılan gibisiniz
- +1 yıl
Dedigin sey o kadar igrenc ki bidaha oy vericekmisinz muamme ne demek siz kemdinizi ne saniyosunuz oy atma hakkini rte mi vermis insanlara puhahah bide bana cahil degilim diye geciniyo lan sen arao bedevisin insanlarin oy hakkini almaya calusan bi bedevi
Soran+1 yıl@Tatliprenses_hchdh görüşürüz bakalım oy verebilecek misin 5 sene sonra hahHh
- +1 yıl
Yazik kafana
Soran+1 yıl@Tatliprenses_hchdh sanada
- +1 yıl
Kafam yerinde sükür ya senin gibu beynimi sabote etmis olsaydim
Cevap sahibi+1 yılYalan tarihiniz size bunu öğretti işte.
Atatürk'ün bu millete yaptıklarını bir arkadaşınız size yapsaydı bir daha yüzüne bakmazdınız. Bkz birinci Türkiye Büyük millet meclisinin akıbetine , tek adam olmak için kimleri harcamış. Cuma namazı kurbanlarla açtığı meclisi neden kapatmış? Padişaha yazdığı mektupları okuyun. Kim cahil kalmış görürsünüz. Sizde İzmir büyük şehir belediye başkanı Tunç soyer gibi Vahdettin hain diyebilirsiniz , bunu ilkokul tarihi ile biliyorum diye de söyledi tarihçi olmaya gerek yok dedi. Sizde öyle yapın , ilkokulda size 7 yaşınızdan beri yutturulan yalanları ezber edin. Sonra o bildiklerinizle millete cahil deyin.- +1 yıl
Okumadim inan gerek yok iyi geceler bay kafasiz
Cevap sahibi+1 yıl@Tatliprenses_hchdh neyi okudun ki bugüne kadar 🤣
Soran+1 yılÖyle öyle bunlar cahil pislikelr
- +1 yıl
👍
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Cimilli İbo
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılMustafa Kemal Atatürkle nasıl diger sahsi ayni cumlede gecirebilirsin. deli misin Bu ülkeyi satanlar degil, Kurtaranın yanındayız tabiki.
08 Yorumla
Soran+1 yılLa yürü git kara cahil
Cevap sahibi+1 yılCahil kim belli hadi ordan
Soran+1 yılBir tane davundugun adamın iyi birseysini söyle ya da öl
Cevap sahibi+1 yılKadınlara hak verdi , en önemlisi türk devletini kurdu. uzun uzun anlatirdim adam olsaydin anlardin
Cevap sahibi+1 yılCahile laf anlatmak essege laf anlatmak gibidir.
Soran+1 yılCumhuriyet dine karşıdır yani seçme hakkı vermesi dine karşılığıdır erkekte dahil devlet kurdu demişsin polis 150 Kızılay 170 yaşında TC kaç yaşında 100 yaşında nasıl devlet kurmuş oluyor sadece ismini ve yönetim anlayışını deistirdi devlet felan kurması ne söylersen cevabım var desturla gel buraya öyle yorum yap
Cevap sahibi+1 yılHadi ikile ya dünyadan haberin yok
Soran+1 yılSöyle ne istersen şöyle o savundugun adamın neler yaptigini soluyorum sana soylesene kurtuluş savaşı dersin onu Vahdettin baslatti git arastir hahahaha
Cahil diyorsun İTÜ elektrik muhendisligi mezunuyum bilginin zekâtını versem seni satın alır boş yapma
+1 yılRecep Tayyip solcu dinsizlerin ağzının payını verdiği için diğerinin gözümde değeri yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHelallll
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yıl🤗
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılSenin sorunun a**** 🙂
168 Yorumla
Soran+1 yılBende senin
- +1 yıl
Bende sülaleyin.
Soran+1 yılBende fabrikani
- +1 yıl
Senin yeddi ceddine dedirtme orubu çocuğu
Soran+1 yılBende senin zibiliyon hucrene
- +1 yıl
Kes lan pislik
Soran+1 yılSeni kucama alırım boş yapma cahil
- +1 yıl
Klavyeden mı? 🤣
Soran+1 yılNerden istersen
- +1 yıl
Aq dümbüğü seni
Soran+1 yılO dumbuk ise sende manda yogurdusun
- +1 yıl
Manda yoğurdu olmak, dümbük olmaktan iyidir.
Soran+1 yılManda yoğurdu oldun kabul ettin jdndndjd
- +1 yıl
Yok canısı anlayış kıtlı bir cahil olduğun için, seni fazla zorlamadan uzlaşmaya çalıştım sadece ahahhahaha
Soran+1 yılKit olan seni doğuran dir sen anca sahibine ihanet etmiş olursun
- +1 yıl
Kurduğun cümlede mantık denen bir şey yok cehillerin efendisi 🙂
Soran+1 yılBoş yapma kezo
- +1 yıl
Noldu pek bir keyfin yoook düşlediğiiiin gibi olmadıımııııı 😜 yakıştı ama sana mor renk çoooooook 🤣
Soran+1 yılUza bebe
- +1 yıl
-Bil
- +1 yıl
-dir
- +1 yıl
-im
- +1 yıl
-gel
- +1 yıl
-i
- +1 yıl
-yor
- +1 yıl
Bildirim geliyorrrrr 🤪
Soran+1 yılNe Dion la sen
- +1 yıl
-say
- +1 yıl
-ın
- +1 yıl
-giz
- +1 yıl
-li
- +1 yıl
-mal
- +1 yıl
_ ahahahhaha
Soran+1 yılTamam bebe
- +1 yıl
Tamam D Ö L İ S R A F I
Soran+1 yılKes sesini ucube
- +1 yıl
🖕🏻🖕🏻 🤣
Soran+1 yılEzik
- +1 yıl
-sin.
Soran+1 yıl_cos.
- +1 yıl
🙂🔫.
Soran+1 yılKafana tüküreyim benimle neden ugrasiyorsun
- +1 yıl
Gıcık oldum sananaaaaaaw
Soran+1 yılAltıma alırsam gösteririm gıcık olmayı
- +1 yıl
Rüyanı mı sorduk ne anlatıyon ahahhahah
Soran+1 yılYok senin istediklerini ben söyledim sadece
- +1 yıl
Kendi istediklerini, benim istediklerinde karıştırma. 😉 Sonuçta mikser değilsin.
Soran+1 yılMikser deilim ama bana yandığını düşünmekteyim
Gerçi kim olsa bana yanar suç sende değil bende😂- +1 yıl
Görmediğim birine yanacak kadar düşmedim, hem bana gelen tekliflerde yakışıkli ve zekiler dururken senin gibi bir cahili sevmek kendime hakaret.
Soran+1 yılAğa şimdi yanlis adım attın;
Elektrik mühendisi olarak itude mezun oldum 2 sene kurumsal bir firmada çalışıp kendimi gepistirdikten sonra baykara üretim, yazılım mühendisi olarak geçtim şuanda üretim sorumlusu unvanını da elde ettim maaş konusuna hiç girmeyeyim çünkü hayalindeki maasdan daha fazla kazanıyorum boş zamanlarımi kitap okuyarak geçiyorum gerçi çok boş zamanım da olmuyor ama neyse sigara alkol yani kötü bir alışkanlığım yok canım benim bu durumda benmi cahil oluyorum?- +1 yıl
Okumussunda adam olamamışsın 😉 bu söz yeterli
Soran+1 yılNe alakası var kötü neyim var da bunu söyledin bana
- +1 yıl
Lan aq malı kalkmış seni altıma alırım diyor birde daha bilmem ne mezunuymuşta sen en iyi Profesör olsan ne olacak lan bu halinle
Soran+1 yılBana hakaret ediyorsun ne dememi bekliyordun
- +1 yıl
Altima alırım demen mı gerekti?
Soran+1 yılKizdiriyorsun beni düzgün konuşmuyorsun neyin ne olduğunu anlatıyorum halen bildiğini okuyorsun
- +1 yıl
Sg aq ş*erefsizi, ayısı, angutu, d*mbüğü , uu!, ayyaşı, iti, kopuğu, y*vaşağı, ökûzü, mandası, ineği, maymunu...
Soran+1 yılSonrada neden bana böyle diyorsun, diyorsun
- +1 yıl
Canım istedi dedim, itirazın mı var lan?
Soran+1 yılOhospu, Ayaş, it, köpük, orada burada gezen, pis kadın
Soran+1 yılKaraitersiz şerefsiz zumuda pauca
Soran+1 yılBeyin hucresiz
- +1 yıl
Bu kadar çok adın olduğunu bilmiyordum 🙂 Arapların bile adı daha kısa.
Soran+1 yılLan
- +1 yıl
😝😜🤪. Ahaha
Soran+1 yılNeyse
- +1 yıl
👁️ 👁️
👃
👄
Soran+1 yıl👍
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsormadığınız bir bu kalmıştı
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılbu soru mu awk
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılMustafa Kemal Atatürk. (arapçıları sevmem)
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenesela
Soran+1 yılNeden mesela
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi gidin cidden gece gece neyse
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlkeyi batıranla ülkeyi kuranı karşılaştıracak seviyeye gelmedik çok şükür
Soran+1 yılHangisi ülkeyi kuran tam anlayamadim
+1 yılsoruyor musun cidden hey allahım
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Hangi konuda
13 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda
Soran+1 yılİcraat vurader
+1 yılKıyaslama yapman bile yanlış
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl