Merhaba. 5 yıldır süren bir ilişkim vardı, yeni nişanlandık. Nişanlım memur değil asgari ücretle bir yerde çalışıyor. Ama ben bunu önemsemedim, çünkü çok temiz kalpli, iyi ve sadık birisi. Nişanlımın ailesi mobilyaları vs hep bana aldırtma derdinde. Sen kredi kartından çektirirsin bir şey olmaz diyorlar sürekli. Seviyorum diye bu kadar üzerime yıkılması her şeyin normal mi? Annemlerde nişanı atmamı istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalığa bak ya yol yakınken kurtar kendini. Benimki düğünü ortak ödeyelim diyodu istemedim erkek öder ben niye ödiyim keriz miyim dedim. Çalışmak istiyor musun bütçen var mı demeden kendi kendine kararlar veriyodu ben bunu alırım sen bunu alırsın diye. Ama kızın alacağı şeyler var erkeğin alacağı şeyler var. Her fırsatta da annesini koruyodu annesinin saçma fikirlerine bile saygı duymak zorundasın diyodu tam ana kuzusuydu. Annesine lafını geçiremeyen ilerde beni de karşısına alırdı. Ben de bastım tekmeyi taviz vermedim yoksa ilerde çok çekerdim. Annesi tam cahilin önde gideni erkek yapar kız yapamaz zihniyetinde ve bunu açık açık söyledi şok oldum. Bu kaynanayla ve ana kuzusu oğluyla ömür geçmezdi kurtuldum. Bide seninki her şeyi sana ödetiyor daha neler ya sen kızsın biraz geri durmalısın onlar yapmalı şoklar içerisindeyim. Nişanlın eğer bunu onaylamıyorsa ailesine lafını geçirmeli bazı durumlarda karşısına almalı lafını dinletmeli. Yoksa ilerde her şeyinize karışırlar. Yok eğer onların tarafındaysa yol yakınken ayrıl çünkü şimdi bunu yapan ilerde neler yapmaz hep onların tarafında olur. Kısmet mi yok kendini kurtar. Bir gün masuz param kalmadı siz öder misiniz de bakalım ne dicekler çok merak ettim. Sende hata neden her seferinde ödemişsin ağırlığını koymamışsın. Onlar da bu durumu kullanmış sen her şeye tamam diyince. Böyle saçmalıklar olabiliyor bazen. Tecrübe de geç
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide ben düğünü ödemicem ben kızım geleneklerle büyüdüm işine gelmiyorsa kapı orada dedim. İşime gelmiyor dedi allahın korkak cesaretsizi. Şimdi bunu diyen ilerde evde de sorumluluk almazdı. O kadar erkek nasıl yapıyor kredi çekiyor bir şekilde yapıyor. Böyle erkekleri sadece anneleri sevsin
Cevap sahibi+1 yılBu olanlardan sonra annem de onlardan tiksindi ve bırak şunları dedi ben de onu dinledim ve daha ferah mutluyum. Sen de aileni dinle daha ferah olacaksın. Doğduğundan beri yanında olan onlar ve senin mutluluğunu istiyolar. Emin ol mutlu olacağına inansalar ayrıl demezler. Vardır bi bildikleri sen onlara değil ailene güven. Sonra keşke dinleseydim dersin çok geç olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim teyzemde kendisi ögretmen, eşi bir turlu atanamamis psikologtu. Oyle actigi kendisine ait bir klinigi falan yoktu ya da gidip bir danismanlik merkezinde de calismiyordu. (Daha omce denemis o tarz yerlerde ve sevmemis ne bilmiyorum tam) Calisirsa parasi vardi, calismassa yoktu. Online terapi falan veriyordu. Ordan kazandigi falan vardi işte. Oyle duzenli bir geliri falan yoktu. Evde enistenin kendisi olmasina ragmen, yani evden calisan taraf erkekti ve ev isleri yemek gibi konularda da teyzem eve gelecek ki bunlari yapacak. Kendisi 7/24 evde ama esim yorgun sekilde gelir yemek yapayım falan gibi bir derdi de yoktu. Teyzem hem evde hem disarda çalışıyordu ve gecim kaynaklari da teyzemin maasiydi. Evi teyzemden dizdiler, cogu sey teyzem sayesinde oldu. Annem falanda razi olmuyordu pek. Ben demistim bir erkekte maddi olarak bir seylere katkisi olmayacaksa baska ne yapacak o zaman diye. Evlendiler ve adam zaten bir sey yapmiyordu. Bir tek varligi vardi. Cok sürmedi zaten. Teyzem senin gibi seviyorum diyerek evlendi ama 2 yil dayanabildi. Hem para kazanan kadin olacak, her masrafi kadin ustlenecek, hem disarda calisacak, hem evde calisacak. Tek bekar yasayanlarda bu sekilde yaşıyor zaten. Evliligin ne anlami var? Bosandilar sonuc olarak. Teyzemin bir baska kadin ogretmen arkadasinin esi de asgari ucretliydi. Kadin maalesef lohusa haliyle bebegi dogurur dogurmaz işe donmek zorunda kalmış. Para yetmiyor cunku. Hamile haliyle calisabildigi son gune kadar çalışmış. Izni bittigi an, zor bir dogum olmasina ragmen, doktorda cok ayakta durma, dinlen demesine ragmen işe donemk zorunda kalmis. Erkek, kadinin tokezledigi yerde yetmeyecekse kusura bakmayin ama kimse erkek demesin ona. Ailesini kadin olmadan, kadinin geliri olmadan gecindiremeyecekse, erkek/baba falan demesinler kendilerine. evlenmeyin yani bu kadinlara da yazik etmeyin. Size de simdiden belli yazik oluyor. Bir daha düşünün bu meseleyi derim. Simdi belki yoz pembe gözüküyor ama devaminda olan yine size olacak gibi. Kadinlar olarak her seyi sirtlanmak zorunda degilsiniz. Dengeyi bu kadar bozmayin, buna izin de vermeyin. Artik erkekler ben yatayim kadinlar her işi yapsin derdinde. Hayatlari boyu tek işleri calismak ve para kazanmak bunu da dogru duzgun yapamayacaklarsa önlerindekini kesip atsinlar. Kadinlar kendilerinden daha adam çünkü. Bi iliskide de vir tarafa daha cok yuk yükleniyorsa, terazinin bir tarafi agir basiyorsa benim gozumde olmaz o iş. Ya erkek kadin ayni kulvarda olacaklar. Ya kadin calismayacak, eve erkek bakacak. Ya erkek kadindan maddi ve statu olarak yuksek olacak. Bunun disindaki durum duzgun ilerlemiyor. Kadin erkekten iyi oldugu zaman her is kendisine kaliyor. Evi cekip çevirmek, ev isleri, yemek, cocuk bakimi, meslek hayati... erkege bakiyorsun ne işe yarıyor diye. Erkekte eger statu ve maddiyat olarak ustun değilse baska da kendini gosterecegi hangi alan kaliyor ki? Erkekler kendilerine ev isi yapmayan, yemek yapmayan, kadinlik yapmayan kadin istiyorlar mi? Isterler mi? Aninda bununla evlenilmez diye ustunu cizerler. Siz kadinlarda ustunu cizmeyi bilin. Erkeklerin onune aksam yemek koymayin bakayim ne oluyor. Gomleklerini utulenmis, yikanmis bulmasinlar bakin ne oluyor, size neler diyorlar. Bosanma gerekcesi olarak bile kadinlik gorevlerini yapmiyor derler. Peki siz kadinlar niye erkeklik gorevlerini yapmayan erkeklere karsi bu kadar alcakgonullusunuz? Adamlar kendileri her halti yiyip bakire kadin bile istiyor, bu hakki kendilerinde buluyor. Kadinlik gorevlerini yapmazsan psikolojik siddetin haddi hesabi olmaz. Ev hanımlarına bile evde ne yapiyorsun ki diyen bir cins bunlar. Peki dogru duzgun para kazanmayan, dogru duzgun calismayan bir erkek o evlilikte ne yapacak? Senin tokezledigin yerde hastalikta, hamilelikte, baska durumlarda o koca diye yanina alacagin erkek sana, ailesine yetmeyecekse ne zaman yetecek? Kadinlar olarak her seyi sirtlanmayi birakin.
60 Yorumla
+1 yılBizim elimizden gelen bu diyip ortaya bir şey koyduktan sonra sen daha iyisini istersen üstünü kendi kartından öde biz de gücümüz yettiğince ödemene destek olalım demeleri gerekiyor. Her şeyi geline aldırıp bundan gram mahcubiyet duymamak gurursuzluk. Herkesin parası olmayabilir ama herkesin gururu olmalı ve bir şeyler yapmak için uğraşmalılar.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Allah senin gibilerin sayısını arttırsın bu ne güzel bir insan dedim yazını okuyunca. Bunu nişanlınla konuş ailesinin yanlış yaptığını hatta ailesinin ne cürretle bunu yaptığını ona söyle sence doğru bişey mi diye ona isyanını söyle, tartışmalar çıkacaktır buna hazır ol. Bak ben 24 yaşındayım 3 yıllık yüzüklerin takıldığı bir ilişkim oldu bitti sebebiyse kız tarafının maddi durumu iyi olmasına rağmen nişanı bohçaları bindallısı aklına gelebilecek herşeyi bana yaptırdilar kendi kızlarına 1 çorap bile örmediler neymiş herşeyi erkek tarafı yaparmış bizim geleneğimiz öyle dediler sevdiğim için herşeyi yapmıştım nişanı bile kendi paramla yapmıştım ailemle anlaşmıştım kız tarafının gelenekleri bana ait diye, sonra babası birini buldu bunla evlen onu bırak dedi kızda ailesine karşı çok düşkündü her dediklerini yapardı detayını burada anlatamam ve ilişki öyle bitti. Yani senin yaşadığın durumu bende yaşadım ve o kadar kötü bişey ki seni çok iyi anlıyorum. Bide ikinizin burcu nedir yorum yapayım bakalım.
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle ve ben nişanı falan kendim yaptım. Eşyalarımı almaya başladım ama onlar hiçbir şey yapmıyor. Ben tutumlu biriyimdir, nişanlım gibi çok harcama yapmayı da sevmem. Hesaplı olsun yeter gözüyle bakıyorum ama ona rağmen olmuyor. Ben koç burcuyum o akrep.
- +1 yıl
Akrep erkekleri çok çapkın olurlar. Çabuk sıkılırlar ve gözleri sürekli güzel kızlarda olur. Koç burcu kadınları da sıkılan kibirli dik başlı ve umursamaz özellikleri vardır onun haricinde enerjiktir oldukça kıskançtır güven veremeyen akrep burcu erkeğiyle bu konuda güven sıkıntıları çekebilirsiniz. Sürekli karşı taraftan ilgi beklersin ilgi görmek çok hoşuna gider aşk kadınısın. Ailesi sıkıntı, bu konuyu nişanlınla konuş, der ki ailemin durumu çok iyi değil beraber bişeyler başaralım ortak olalım sonra ben sana telafi ederim dese sende tamam dersin kötü bir kız değilsin sen. Ama ailesine hak verirse ters düşerseniz çok yıpranırsın. Ailesinin yapması gereken şeyi sana yaptırması çok büyük terbiyesizlik şahsen senin baban bunları biliyor mu bilmiyorum ama babanın yerinde ben olsaydım çok sıkıntı çıkarırdım ha ailesinin durumu çok iyi olmaz eyvallah ama senin durumun bambaşka.
- +1 yıl
@_Breeze_ yani herşeyi bana yaptırdılar gelenekleri aileler bilir ben o konuları ailelere bıraktıydım ailemde karşı çıkmıştı bize uyumlu değiller böyle gelenek olmaz diye ben sevdiğim için aileme de karşı çıkıp anlaşma yapmıştım kız tarafı ne isterse yapmıştım ama işte bitti gitti olan cebime oldu 🥹
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence konuşun onlarla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Nişan dönemi birbirimizi daha iyi tanımak içindir. Herkes üstüne düşeni yapmalıdır. Henüz şimdiden bile size böyle davranan bir kişiden hayır gelmez. İlişkiye üçüncü kişileri aileleri dahil etmemelisiniz. Eğer ki nişanlınız ailesine karşı hiçbir şey demiyorsa ana kuzusu anne kuzusu diye tabir ettiğimiz kişilik ve karaktere sahiptir ve kesinlikle zarar ziyan hüsran olur..
Bende annenize katılıyorum, kesinlikle nişanı atmanız daha hayırlı olur. Kendinizi kullandırmayın. Madem asgari ücret ile çalışıyor, elinden geleni yapmalı olduğu kadarını almalı ki ailesi sana diyeceğine kendisi çeksinler kartlardan, kendileri alsınlar...40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Annen hakli kizim anneni dinlemelisin, nedemek herseyi sana aldirmaya calisiyorlar olamaz oyle birsey, madem asgari ucretle calisiyor oda birikim yapsin alsin derdi ne? ayrica sen bir kiz cocugusun tam tersi onlarin sana destek olmasi lazim. ayrica ne bu samimiyet daha ortada birsey yok sana kredi cekmeni soyluyorlar felan hayirdir ? sen Şu an onu sevdigin icin fark etmeye bilirsin ama belkide seni dolandiriyorlar olabilir bu yaptiklari sacma ve mantiksiz eşyalar ortak alinir. Dugunu damat yapar kinayi damat, nisani gelin yapar evi damat alir esyalarda yatak odasini ve mutfagi gelin yapar, beyaz esyalari ve digerlerini damat halleder. Bence nisani atmalisin aldiklarin varsa geri al cabuk git. boyle sacmalik mi olur bu bildigin soygun , dolandiricilik aklini basina topla, seni seviyorsa elini cebine atsin annesi babasi , kendisi , gitsin o kredi ceksin sanki sen ona zorunluymussun gibi birde
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnen dogru soylemis ellerini öpecegim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı seyleri yasadim sevdiğimi bikdikleri için hiç değer görmedim şu an evliyiz ama şimdiki aklım olsa evlenmezdim aşırı değersiz davranışlara şahit oldum ben bunu haketmedim diyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen annesi sürekli beni ezme derdinde. Saygımdan bir şey söylemek istemiyorum ama artık çok bunaldım.
Cevap sahibi+1 yılValla hiç çekme ver agizlarinin payını sonra öyle devam ediyor
Seninkisi çok büyük bir fedakarlık, bence bu kadar yapma. İlerde değerini bilmez. Bazı şeyleri az az ver. Bazılarını hiç verme. Ortak alınması taraftarıyım her şeyin, bazen çok seversin bunu da ben alayım diye içinden geçirirsin ama sana bu iş olarak dönerse kullanılmak gibi olur. Bence dikkatli olmanı tavsiye ederim, kendinden çok büyük ödün veriyorsun. Seninle empati yapabildiğini bile sanmıyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için nişan atılmaz da nişanlınla güzelce konuşup derdini anlatman gerek. Evet nişanı atsan finansal olarak kendine denk birini bulur musun, elbette bulursun ama bahsettiğin gibi iyi ve sadık birisini bu zamanda bulmak çok daha zor bence de. O yüzden konuşarak çözmeye çalışın
00 Yorumla
+1 yılBakın eğer iyi niyetli diye düşünüyorsanız sizin memur olduğunuz için kredi kartı limitleriniz daha fazla olabilir nişanlınızın ise kredi kartı düşüktür. Bu sebepten ötürü deniyor olabilir.
Ama işin içinde art niyet varsa ciddi anlamda sıkıntı olur00 Yorumla
+1 yılBaşkalarını mutlu etmek için sakın yük altına girme canım bu sonuçta müstakbel eşinin ve senin evliliğin ikiniz birleşerek uygun şeyler alın en önemli şeyleri bir de öenmli olan birleşmeniz ileride birlikte istediğiniz gibi yaparsınız yine evinizi aileleri dinlemeyin
00 Yorumla
+1 yılAileleri uzaklastirin bu konulardan. Nisanlinla konuş. Meseleleri onunla çöz. Bu yapilan dogru degil. Ne demek senin kredi kartindan cekelim? Sen alisverise makul ol tamam onlara fazla masraf yaptirma tabiki hersey lüks olmak zorunda degil ama ; seni bastan bu sekilde cüzdan olarak gören bi erkekten hayır gelmez yıpranırsın. Sorumluluk alamayan adamdan baba da olmaz. kolayci insanlardan uzak dur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılOoo av mevsimi 😂 bencil ve kötü insanları sevmem. Cidden kötü niyet var ise şunu söyle bizim adetlerde sadece yatak odası var gerisini siz alın alamayacaksanız aldığınız zamana kadar bekleriz
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyledi ailem başta zaten mutfak eşyaları ve yatak odası bize ait diye.
- +1 yıl
Senin hayatın beş seneni vermişsin göz ardı ettiğin şeylere dikkat et. Erkek mi yok nişan attıktan sonra kızlar daha hızlı evleniyor 😅 bilezik falan da isteyim madem öyle
+1 yılMerhaba
Benim bildiğim erkek ve erkek ailesi alır bu eşyaları ama sana her şeyi yüklemeleri saçma20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep o ekonomi uzmanı ampulden bozma cumhur başkanınınızın işleri bunlar.
Millet ne yapacağını şaşırdı, bir ev kurmak eskisi gibi kolay değil.
Muhtemelen memur olduğun için finans kaynağı olarak görünüyorsun sen şuanda o aileye belkide nişanlının kusursuz davranışıda bu yüzdendir.
Umarım evlenince içinden farklı biri çıkmaz.
Olsun devamke Türkiye uçuyeh !
Nasıl 100 yilimiz ama yakında dötümüze don alamiycaz.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaile denen kavram
ülkedeki asıl mutszuluk kaynağı30 Yorumla
+1 yılÇocukla konuş. bu sıkıntıları ilet. eger çocuk ailesi ile görüşüp geri adım atilmazsa gereğini yap... daha yolun başında bu kadar taviz iyi değil...
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsaydım, nişanlım konuşurdum. Nişanlım da ana babasının kafasındaysa yolları ayırırdim. Çünkü diğer kızların aksine evimi kendim yapmayı düşünüyorum ( eşya alma işini evlendiğim insanla beraber yapicam aile desteği almadan) o yüzden böyle bir insanla yaşayamam.
10 Yorumla
+1 yılYani böyle adamla beraber oluyorsan bunlara katlanacaksın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl- + * at nişanı. O hıyar bir şey deyip bu durumu düzeltmiyorsa ben sana diyim... Kaba olacak ama bu senin paranı yer gider başkasınıs iker.
00 Yorumla Örf adet pek bilmem ama kız tarafının alması gerekenler ve erkek tarafının alması gereken şeyler var paylaştırılır böyle şeyler
10 YorumlaNişanlın çok iyi biriyse zaten o buna izin vermemeli. İyi biri kriteriniz değişikmiş, sonuçta üzülen siz oluyorken müdahale etmesi lazım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Net adaletsizlik bu o zaman her seye ortaklasa girin derim nisanlinada durumu anlat anlamssa at gitsin nisani
00 YorumlaAh bu aileler, ah bu aileler
Bazen bilerek kurtarıcı, bazen de bilmeyerek aşkın katili olabiliyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Bugun esya aldiran yarin baska seylerde ister ailen hakli erkek tarafinin almasi gereken şeyleri senin alman mantiksiz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nisanlinla konusacaksin. Sustukca tepene binecekker. Net ol ve ailesiyle konussun. Durumlari yoksa bile bi yol bulunur ama bu yaptiklari uyaniklik
00 Yorumla
+1 yılAilen hakli. Birlikte kredi cekmeden alacaksanız alin ya da hiç almayın. Yoksa ailesi her seyde seni öne atar saf görüp
00 YorumlaMax türk ailesi ve türk kızı yapacak bir şey yok bence Rus kızlarına bir bak sen onlar bu konuda daha iyiler menfaatci değiller.
029 Yorumla- +1 yıl
Ruslara yoktan var edip işiniz olmasa bile pırlantalar alıyosunuz. Banada okadar yalaka yapsalar bi ülkedeki insanlar bende can atarım ordan biriyle evlenmeye
- +1 yıl
Hani var mı yüzüne bakan bir tane yok niye çünki para yok 🤣
- +1 yıl
@Lalallalaolalaa ya parayla ne alakası var birde bakmadığını nerden biliyorsun hadi bakmıyorlar diyelim e Allahın Max türk kızı sanki türk kızları para olmayınca bakıyor kendinizi yüce görmeyin şu popolarınızı kaldıran yoklukta yaşayan türk erkekleri sizi hep bu hale getirdi ama yapacak bir şey yok benim gibiler binde bir...
- +1 yıl
- +1 yıl
Öğle değillerde ne geçti senin eline para=rus kadını. Paranın olmadığı yerde nefes alamaz
- +1 yıl
@_Breeze_ bilmiyorum konuşma tarzları daha çok hoşuma gidiyor ve türk kızıyla bir birliktelik düşünmüyorum türk kızları çok havalı ne bilim iki yüz verdiğinde hemen simariyorlar tepene biniyorlar onu geçtim evlendikten sonra kendilerini çok salıyorlar çay çekirdek dedikodu çay çekirdek dedikodu yaptıkları tek şey bu sonrada kilo alıyorlar Rus kızı olmasının sebebi de sebebsiz bir şekilde rus kizlarini kendime daha yakın görüyorum.
- +1 yıl
Rus kızları 30 yaşından sonra çöküyor istisnasiz. Ama tr de cokmeyen 30 yaşından çok kadın var. Sen hayatında hiç rusla ortak yaşam surmedigin için bilemezsin. Türkiye'ye eşiyle gelince eşini otelde aldatan kadınlar bunlar ki eside türk aldattığı adam da türk. Sen bu tarzda kızları kendine yakın gör. Güzel bulduğun için yakın göründüğün ortada. Kaldı ki TR erkekleri sever güzel Rus eşlerinin kendilerini aldatmalarini. Geçen aylarda biri yazmıştı neden aldatıyorum çok seviyorum onu mutlu ediyorum diye
- +1 yıl
İyide Türkiyenin estetik cerrahlarını Ruslar ünlü ediyor çok güzel kadınlar ortaya çıkıyor diye. Kaldı ki hiç dışarı da mı çıkmıyorsun 30 yaşından olupta 20 gösteren çok kadın var. Senin ki biraz yabancı ozentiligi Rus tapiciligi. Bir kız Rustan daha güzel olsa Rus çirkin olsa sen yine Rus kızı dersin çünkü yabancı merakın var.
- +1 yıl
O kadar safsin ki. Her ülkede çakal uyanık vardır. Devir kötü. Rus kadınları sizin bu abartılı ilginizin farkında gözlerine sokuyorsunuz bu ilgiyi. Onlarda tr erkeklerini parmaklarında oynatıyor çünkü biliyor sizin herşeye boyun eğen kadın sevdiğinizi rol yapıyorlar. İstediklerini alınca vur tr erkeğine tekmeyi. Farkındalar Tr erkeği güzellik, Rus budalası. Hangi milliyetten kadına ilgi verirsen ver. Fazla ilgi her kadını egolu yapar erkeğe tekmeyi basar ne Rus ne başkası ilgi gördükçe bütün erkeklerden isterler
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt tabi nişanı kardeşim uğruna böyle şeyler yapma
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenk olmayınca bazı şeyler istediğin gibi gitmez.
10 YorumlaAlnında keriz i yazıyor senin kendileri neden almıyorlar
10 Yorumla
+1 yılLezbiyen ilişkisine dönmüş. Nişanlanacağın adamı uyarman lazım.
00 Yorumla
+1 yılDaha neler kullanıyorlar resmen.. iptal et kartını sana mi güveniyorlarmis bee
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence nişanı at boyle olmaz eşya almak erkek tarafının görevi
00 Yorumla
+1 yılçok ayıp bunu erkek tarafının alması gerekiyor sana düşmemiş
00 Yorumla
+1 yılSonradan görme aç aileye yüzüğü fırlat. Gidin kendinize başka bir kaz bulun de
00 YorumlaHayır bunu düzgünce anlat böyle bir saçmalık olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneni dinlemelisin anneler çok iyi hisseder bazı şeyleri ben annemi dinledim ve çok acı çeksemde yeni attım nişanı sonradan üzülmemden iyidir
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasipte yoksa yapcak bişey yok 😄
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok ben halimden memnunum
Cevap sahibi+1 yılSizene beyfendi dersi tasası size neden düştü 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız tarafının ve erkek tarafının sorumluluklarını yerine getirmesi şart imkanın olsa dahi onların yapacağı şeyleri yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat müşterek senin durumun iyise ondan al ne olacak sanki önemli olan seni seviyor mu yoksa parayı kimse mezara götürmüyor.
00 YorumlaVe eşin olacak adam bunlara ses etmiyor ise evlenince daha bir çok şeyi sana yıkacaklar demektir. hatta kendilerine de bir şey aldırabilirler evliliğim bozulmasın der alırsın sen de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazen geregınden fazla fedakarlıkla aptallık arasında ufak bır fark kalıyor ve cokmu asıksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz, erkeğe her zaman yük bindirmeyin.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bana göre olmadığı için öyle şeylerle ilgilenmem
00 YorumlaBugün eşya aldırmaya çalışan, yarın ev ister, araba ister. Aşkı meşki geç. At nişanı, sonra ailem haklıymış dersin
00 Yorumla
+1 yılAzıcık aklın varsa anneni dinlersin iki çift de lafını et o iğrenç aileye alsınlar fakir oğullarıni...
00 Yorumla
+1 yılSonuçta o eşyaları sen de kullanacaksın ve maddiyata iyiyse alabilirsin tabi. Ama bu durum u konuşmakta yarar var
01 Yorumla
+1 yılİranda kadınlar adamın donuna kadar alıyo diyolar ben gidiyorum abi 🤣
00 YorumlaO yemese maaşını anan yiyecek. En azından kendine bir hayat kurmuş olursun. Tabi yersen:)
00 YorumlaBul kendine memir bi eşte evlen bedava akil sana pisman olmazsin
00 Yorumla
+1 yılBencede at ailesi gecimsiz
00 YorumlaEe bu duruma nisanlin bisey demiyor mu... ?
00 Yorumla
+1 yılalacaksın tabi memurlar çok zam aldı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçmalık mı olur ne alaka
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle kabul etme
00 Yorumla5 yıldır bunları konuşmadınız mı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Zararın neresinden dönersen kârdır
00 Yorumla
+1 yılNişanlın müsaade ediyorsa sıkıntı aileyi sal
00 YorumlaAnnenler haklı, nişanı at
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Nişanlılıktan istifa et.
00 YorumlaSeni ezmelerine izin verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen yolunacak tavuk musun?
00 Yorumla
+1 yılAz bile yapmışlar sana 🤣
02 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Memurum diye nişanlımın ailesi çoğu eşyayı bana aldırmaya çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler