Görücüleri redettim ailem cok baski yapiyor bidaha gelirse vercem seni diyorlar ne yapcam?

cevremde dükkanda oglanin teyzesi bana görüüc gelcekmis aramisti bn hyr dedim bir kac ay sonra yine aradi annem cok zorluyor evd ekalirisn yasin gecmis kendin bulunca iyi cikmiyor sen bulamiyorsun tandik oglan bitim köylü turkiyeden yeni yurtdisina gelmis evlen dedi konus bari eve gelsin bend ekonusmam konsursam durum ciddiy ekadar gider abalmda konsuru evlendirdile rbanada yaparlar diye korktum direk redettim ailesi resmen ogluna kiz ariyor annem hyr demis kendili öldürüm dedim kadidn aolan sana olur senin kiz ben gider kiz bulurum kiz mi yok evde kalir tandik cok pisman olur demeki kizinin cekecek cilesi varki kabuletmiyor oglumuzu demis cahil tipler ogluna namuslu kiz ariyorla rbunlar beni yer ebn birinise bulamiyorum asosylaim kafayi yiyicem ikinciyede rededersem ailem beni öldürür ne ypacam bilmiyorum redetmekte dogrumu yaptim görücü üsülü istemiyorum korkuyorum sevmek alismak tanimak istiyorum bulamiyorum kimseyi cok yanlizim cok zor durumdayim akil verin
Güncellemeler
+1 yıl
bakin ailem beni tandik arkabal evlendirmek istiyor oglan iki aydir yurtdisina gelmis bize kiz cok olan sana oldu seninki kiz evde kalir cekcek cilesi varmis demis anneme hale baski yapiyorlar bana dogrumu yaptim redetmekle sevip kendi bulan hep bosandi demis kadin anneme ailem cok yobaaz kendileri gibi yobaz tandik akraba istiyor kadinin konusmasi hic hosuma gitmedi
Görücüleri redettim ailem cok baski yapiyor bidaha gelirse vercem seni diyorlar ne yapcam?