Babama karşı yaşadığım güvensizlik?

Çocukluğumdan beri hatta 2 sene önce bile şiddet gördüm. Ne zaman aile olmaya çalışsam hemen kendi istediğine göre hayatımızı şekillendirmeye çalışıp kötü davranmaya çalışıyor. Mesela annesi vefat etti gittim uzun süre sonra ilk kez omzunu sıvazladım. Ertesi gün evde başka babalar dışarıda yiyip s. ıçıyor ben size ekmek getiriyorum diye iğrenç bir tabir kullandı. Sonra arabayı park ederken bir köpeğin dibinden geçerek park etti hayvan sıçrayıp kalktı yani uyardık ama teyzemin cenazesi idi sesimi çok çıkartamadım hayvanın başını okşadım sadece gidip. Kedime de sabahın bir vakti hööt hööt diye bağırdı bağırması ile uyandım kavga ettik. Geçmişte ilk kendisi bana bıçak çekti iki kez ama bunu kabul etmiyor benim kavga ederken ses kaydımı vs aldı. Sonra bunlara rağmen bak geçmişi bırak aile olalım vs diyor ama benim içimde bir huzursuzluk var bana insanlığı çok yapmacık geliyor. Samimiyet bile kursam içimde bir huzursuzluk oluyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yani sert ve kararlı durduğumda bir nevi bana karışamıyor edemiyor ama aile olmaya çalıştığımda tepeme çıkmaya kalkıyor ve mutsuz ediyor bu durum beni sizce ne yapmalıyım?

Babama karşı yaşadığım güvensizlik?