Çocukluğumdan beri hatta 2 sene önce bile şiddet gördüm. Ne zaman aile olmaya çalışsam hemen kendi istediğine göre hayatımızı şekillendirmeye çalışıp kötü davranmaya çalışıyor. Mesela annesi vefat etti gittim uzun süre sonra ilk kez omzunu sıvazladım. Ertesi gün evde başka babalar dışarıda yiyip s. ıçıyor ben size ekmek getiriyorum diye iğrenç bir tabir kullandı. Sonra arabayı park ederken bir köpeğin dibinden geçerek park etti hayvan sıçrayıp kalktı yani uyardık ama teyzemin cenazesi idi sesimi çok çıkartamadım hayvanın başını okşadım sadece gidip. Kedime de sabahın bir vakti hööt hööt diye bağırdı bağırması ile uyandım kavga ettik. Geçmişte ilk kendisi bana bıçak çekti iki kez ama bunu kabul etmiyor benim kavga ederken ses kaydımı vs aldı. Sonra bunlara rağmen bak geçmişi bırak aile olalım vs diyor ama benim içimde bir huzursuzluk var bana insanlığı çok yapmacık geliyor. Samimiyet bile kursam içimde bir huzursuzluk oluyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yani sert ve kararlı durduğumda bir nevi bana karışamıyor edemiyor ama aile olmaya çalıştığımda tepeme çıkmaya kalkıyor ve mutsuz ediyor bu durum beni sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile olacak yaşta değil aile kuracak yaştasın sanırım. Geç kalınmış şeylerle vakşt kaybetme kendi hayatına odaklan babanla uzak ama saygılı bir ilişkiniz olsun daha az yırpanırsın bence
Zaten sürekli odamdayım. Uzak kalıyorum olabildiğince.
Keşke ayrı eve çıksam ama çıkamıyorum.
Okulunu bitirirsin veya okurken çalışırsın ev tutma imkanın olabilir, yaşın kaç senin
28 dişimi sıkacağım napayım.
Çalışıyor musun sen
Öncelikle merhaba ne yazık ki yaşadıkların çok ağır seylermis senin yerinde olsaydım ben bu adama guvenmezdim birgün iyi olup ertesi gün hemen degisiyorsa asla onun iyi bir aile olalım vs demesine inanma üstelik sana bıçağı çeken adam başka birgün o bıçağı bir yerine saplar canını seviyorsan o heriften uzak kal
Ayrıca güçlü kalmaya çalış senin için dua edecegim
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum içim bir türlü rahat etmiyor çünkü unutamıyorum.
Eğer ki gel güzel bir aile olalım unaatalim geçmişi falan derse dediğim gibi asla inanma (bence)
Adam daha 3 ay önce beni evden atmakla vs bile tehdit etti. Para kazanmak için her yolu düşünmeye başladım onun yüzünden. Ve elimde bir kanıt bir tehdit olmasa asla onu bu tehditten vazgeçiremeyecektim. Dün büyük bir zorluk yaşadım aileme sarılmak istedim ama görüyorum ki bu beni sadece basit ve güçsüz yapıyor.
Yaşadıklarin harbiden ağır bence birkaç delik falan toplayarak polise git eğer darp ediyorsa darp raporu alarak yaşın büyükse dava edebilirsin, uzaklaştırma kararı falan çıkartabilirsin veya sosyal hizmetlere basvurabilirsin
Delil*
Ve kardeşimde bu adamı destekliyor sen adamı o raddeye getiriyorsun o zaman diye. Şimdi ben bu insanlarla mesafeli olmakta haksız mıyım
Kötü bir şey yaparsa öyle yapacağım artık.
Kardeşlerin çoğu ne yazık ki öyle sen fazlasiyla haklısın annen ne diyor bu konuda
Annem vefat etti ben 15 yaşındayken. O olsaydı dayanacak tutunacak dalım olurdu asla böyle huzursuz ve mutsuz olmazdım.
Başiniz sagolusn yaşadıklarıniz çok agirmis
Sağolun teşekkür ederim
Rica ederim
Kardesin falan var mi onlara da ayni mi. davranıyor
Kardeşim ikizim var ama o sürekli çok geçmişte takılısın unut vs diyor. Ama her gün olmasa da sıklıkla tartışıyorlar.
Anladim baban huyu boyle. düzel. ne ihtimali de cok zor annen vefat etmiş başınız sağolsun size iyi. davranması lazim ken ona. rağmen sizin le. tartışıyor hala kardeşine birbirinizi Koruyun destek çıkın hep ikimiz aile olun babaniz duzelmez bence
Adam daha 3 ay önce beni evden atmakla vs bile tehdit etti. Para kazanmak için her yolu düşünmeye başladım onun yüzünden. Ve elimde bir kanıt bir tehdit olmasa asla onu bu tehditten vazgeçiremeyecektim. Dün büyük bir zorluk yaşadım aileme sarılmak istedim ama görüyorum ki bu beni sadece basit ve güçsüz yapıyor.
Ve kardeşimde bu adamı destekliyor sen adamı o raddeye getiriyorsun o zaman diye. Şimdi ben bu insanlarla mesafeli olmakta haksız mıyım
Haklisin neler geliyorsun boyle. ya cok üzgünüm kardeşin bile destekçim degil yapa yankizsin cok zor durumun ama yanlış. bisey de yapma daha. kotu duruma düşme
Dertlesmek istersen dinlerim seni
Yani artık para kazanmak için vs hiç umursamıyorum her şeyü düşünmeye başlar oldum
Bir tarafımda aile olmak istiyor ama o kadar korkuyorum kararsızım ki
Yapma. herşeyi yaparım deme daha kotu şeyler olur arkadaşın falan yok. mu onunla. dertles fikir sor
Yaz istersen
Maalesef yok arkadaşım. Öncesinde size bir şey soracağım prensibim gereği sevgilisi olan bir erkek ile konuşmuyorum. Dürüst olur musunuz var mıdır böyle bir durum?
Evet var kotu bisey mi. yapıyoruz ne kadar saçma. konusuyorsunuz. simdi burada instegram gibi bi uygulama dertlesmek için bire bir yer siz bilirsiniz tabi
Ben mi saçma konuşuyorum? Üslubunuza dikkat edin. Gerçekleri hatırlatmam mı sorun oldu? Kız arkadaşınız başka kızlarla bu şekilde yakın konuşmanızı istemez hiç sanmıyorum ve ben de bir hemcinsim ile empati yapmak zorundayım. Size iyi günler.