Babamdan çekiniyorum?

babam... babamı çok seviyorum hem de tüm insanlardan daha çok ama ona sevgimi gösteremiyorum ona sarılamıyorum onu öpemiyorum ona seni seviyorum baba diyemiyorum çok utanıyorum neden utandığımı ben de bilmiyorum babam küçüklüğümden beri hep sert korkutucu ama bir o kadar da sevdiğim bir karakter oldu hep korkuttu kendinden bir hata yapınca çok kötü şeyler yapmışım gibi tepkiler verdi hep ben bir derdim olunca babama anlatırım çözeriz diyemedim babam duyarsa ne der dedim, bir hata yapınca babama anlatırım yardımcı olur diyemedim babam duymasın beni mahveder dedim. insanlar kalbimi kırdı tehtid etti yaktı yıktı ama ben babama gidemedim ona sarılıp baba canım acıyor diyemedim mesela baba beni bırakma diye ağlayamadım ona sadece bir kez cesaret ettim tam vaktiydi gülüşüyorduk gittim yanağından öptüm o kadar güzel bi histi ki bir daha cesaret edemedim yapamadım da hep acaba ne düşünür dedim sizin de içinizde böyle olan vardır mutlaka ne yapmam gerekiyor? Ne yapmamız gerekiyor? Kiminiz de şaşırırsınız belki bu duruma insan babasından nasıl çekinir diye.

Babamdan çekiniyorum?