Adama resmen gicik oluyorum bisi yapmiyor hep benden bekliyor
Sizinde babaniz boyle mi?
Sizinde babaniz boyle mi?
Kusura bakma da yorumlardan genel olarak cikardigim burda bile adamin arkasindan küfür ediyorsun demekki babana karsi geliyorsun ki o da buna kiziyor ayrica baban senin iyiliğin için yapiyor seni fazla şimartsa bu sefer de fazla açilip saçilacaksin bilmem anlatabildimmi?
Yoo ne alaka iyi okutsa veya ilgi gosterse nerde kaliyorum ne yapiyorum arada arasa?
Her baba özellikle kız çocuğuna ilgi gösterir bunu unutma çünkü babalar sevgisini anne gibi göstermez o baban senin yaninda bir erkek görsün bak bakalim o ilgisiz dediğin adama ne olacak.
O zaman adam olur ama baba olsa ne yapiyorum uzakta diye aramazmiydi?
Sen babalari bilmessin anneler sevgisini açik şekilde gösterdiği için ilgisiz gibi görünüyor sana çünkü her anne öyledir, bu arada kaç kardeşsiniz?
İki
Öbürü kiz mi erkek mi ve senden büyük mü?
Kucuk kiz 5 yas vaf
Sen şimdi git babana de ki baba gece korkuyorum sizinle kalsam olur mu de ne diyecek 😃 ?
Defol git
Niye kızıyorsun kötü birsey mi bu 23 yasinda kiz bile yapiyor bunu.
Ne der demedin mi bende onu dedim
Ya bir söyle hele ne der dememin sebebi gercekten korktuguna inanip seni teselli edecek mi anlaminda?
Odada isigi acip bisi aldigimizda bile bagiriyor yaa
Sen nasil bir kizsin onu merak ediyorum?
yoo bence haklı tabi senden bekleyecek baban olduna şükret baban allah korusun ölse diyecen keşke gelsede benden birşeyler istese diye
Yoo olse daha iyi burs falan alirim yani hayatimi zehir eden olmaz kb ama hic bilmeden yargilama
Yeminle aynısı benim başımda bir insan sürekli oturup bişeyler ister mi ya hep onu yap bunu yap şunu yap yapıyorum sonra bide sanki ne yaptın taş mi taşıdın bişey yaptığın yok diyo vallahi bir gün cinnet geçiricem 😠😠
Aynen ya yuzume maske yapiyorum ona bile karisiyor dusun
Bir baban olduguna sukret bence. Ölürse çok ararsın bu durumları..
Ne aricam Allah askina ne sevgisi var ne saygisi ne maddi olarak olsa bile gostermiyor daha ne diyim olmasa burs alirim olmasa kafam rahat olur
Cevap
6Cevap
Babaya gıcık olmak mı? Sana ne zararı olabilir ki? Baba o sonuçta. Hayatta güvenebileceğin tek ADAM
Hayatimi berbat eden tek insn desem daha dogru olur cunku adam olmasa belki daha iyi olabilirdi
Daha genciz böyle düşüncelere kapılman çok normal. Bu hormonal bozuklukların sıkça yaşandığı dönemde bu yaşadığın olaylar seni çokça sıkıntıya sokmuş anlaşılan. Allah yardımcın olsun. Ama anlayışlı olmaya çalış. Maddi sıkıntılarınız varken senden bir şeyler beklemesi çok doğal çünkü artık eski küçük sen değilsin. Ben senin yerinde olsam babamlara yardım etmek için elimden geleni yapardım. Zaten sıkıntılı durumdalar, her türlü zorlukla başbaşalar; bir de sen sıkma onların canını. Boşver. Yapacak bir şey yok.
Eve yeterince para geliyor canim maddi sikinti yokken bile aynilar
Ailesel konu biliyorum ama belki en azından aileden/akrabalarından birine belki bu durumu anlatabilirsin. Sorununu dile getirirsin ve onlarda belki annenle babanın ağzını yoklarlar. Belki bu durum ailenin senin düşündüklerini başkalarından ağzından duymasıyla senin hakkında empati yapmaya çağırabilir. Tam anlatamadım galiba. Ama yine de böyle düşünüyorum :)
Kotulugunu istediginden degil babani anlamaya calis. Onlar iyiki varlar
Sence ne yapiyorda minnet duymaliyim?
Olmasaydi nolurdu bir dusun minnwt diyacagin cok sey vardir emin ol
Olmasa daha iyi olurdu dusundum ben :) varda ne yapiyor diyede dusundum
Yorumlara baktim uzuldum. Enistem de oyle ama kizlari oyle degil bazen "babam oldugu icin saygi duyuyorum" derler. Saygi da kusur etme nolursa olsun. Gercekten nice babalar var cok daha kotuleri neler neler yaptiran. Alttan al hep dediklerini yap. Seni eksiltmez kucultmez kendi ozsayginligini arttirir
Ya cenesi yetiyor bazen bende oyle diyorum ama yok yani bicak kemige dayaniyor
Boyle insanlar aslinda kendi gecmisinde de iyi seyler yasamamis oluyo nolur empati yap. Birak konussun, kendini sinirlendirme bigun mesela dediklerine asiri olumlu tepkiler ver zor olsa da senin icin bir dene. Sadece bir sure anlayis goster degisimi goreceksin. Sen adim at.
Denedim canim onuda kullanmaya calisiyor
Neden boyle yapiyor diye karsina alip konustun mu ya da sence sebepleri ne
Kontrol altinda hep kendi istedigi olsun istiyor o yuzden benden koca kadinmisim gibi davranmami bekliyor hop yemegini ver hop kaldir hop bulasigi yika hop hemn cayini meyvesini hop o ne isterse resmen benim icin yasa diyor
Anlayisli duzgun yakin arkadas cevresi var mi sozunu dinledigi falan
Bilmiyorum ki
Olsaydi iyi olurdu ya onlardan yardin alirdin bazen cok etkili oluyo
Babam yapar genelde herseyi. Annem kendi dünyasinda.
Bende ikiside ayri dunya
Üzgünüm senin icin. Bence hergün hasta rolu yapmalisin. Ya da ben bisey bilmiyorum numarasi. Yani biseyi yaparken bilerek yanlis yap. Ben eskiden evde kaldigim günler öyle yapardim. Babam kiyamazdi hic :)
Yok yaa hasta olsanda aynilar doktora goturmezler yani o derece
Benimde aynı, kaç yaşındasınız evlenmeyi dusunuyor musunuz
Dusunmuyorum
😂 yani evde tek kız olduğuma göre Tabii ki ben yapacağım hizmetini falan
Hayır benimki kendi işini kendi yaptığı gibi bana da islerimde yardım etmek ister
Evet aynı benim babam
Herseyime karisiyor ya anlamiyorum salak salak hareketler kendisi bisi yapiyormus emegi varmis ustumde sanki
Yemin ediyorum kelimesi kelimesi aynı şu an benim klonlanmadığıma emin miyiz
Okuyorum sanki kendi okutuyor bosa okutuyorum seni vs 1 tl bara verdigini gormedim daha kredi aliyorum
Bizimkiler bir Tuaf kanka
Kanka olmayan yok diye aglar var olan beddua eder ya cenesi yetiyor bana
Bende çok çekiyorum
Günah , deme öyle , baba işte degişemez.
Gunaha sokan o
Allah ıslah etsin seni canım, büyüyene kadar karnını doyurmuş daha ne.
Karnini bugun yurtta kalirsan orda bile doyururyorlar iher karin doyuran baba mk
Tamam yurdada şükret, Hz. Peygamber de çok sınavdan geçti, hiç senin gibi yapmadı Oysaki.
Bu ülkede ne çok babasını sevmeyen insan var ya
Ulkenin ortak sorunu demek ki herkes ne goruyorsa onu uygulamaya calisiyor
Bence kıymet bilmiyoruz biz insanoğlu bardağa hep tarafından bakıyoruz oysa çok iyi yönleri de var ama biz hep kötü taraflarına bakıyoruz.
Bende öyleyim bazen iyi bakmaya çalışıyorum sonra fark ediyorum yine ayniyim
Bende denuyorum adamin 1 iyi tarafi yok deki babam bu konuda iyi bende sana o konuda ne yapiyor anlatiyim
Mesala ben kendi babamla kiyasliyorum çok karışır oda çok iş buyurur çok da beceriksizsiniz 😃😃
Ben çocukluk yasayamadkm ya da yarım yamalak mesala biz hiç ailecek bir şey yapamadık hep burnumuzdan getirdi bana 4 5 defa vurmuslugu vardır çok kırdı çok incitti , bazen kendimi çok değersiz hissettim.
Ama beni sevdiğini biliyorum yaşım ilerledikçe bunu hissediyorum özellikle başka bir şehire gidince fark ediyor insan inan bana bizim gibi onlarda hata yapıyor onlar da üzülüyor bazen cok üzüldüğünü fark ediyorum , ufacık şeyler için günlerce uyiyamiyor oda yaşadığı gordugum kadarıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor bazen ben de tikaniyorum bir daha görmek istemiyorum onu diyorum ama sakinleşince ya da büyüyünce ne olursa olsun iyiki var diyor insan.
Ben diyim sana univ kazandim yurt bakmadi bile amcanin yanina dayadi 2 erkek cocugu var yasitim arti bana alisana kadar okula senle gidip gelcem dedi 2. Gun isim var diyip dondu kyk yurda aylar sonra cikti nerde nasil diye bakmaya bile gelmedi ne aradi hergun ne paran var mi vs sordu sence hala sukur mu etmeliyim?
Ayaklarının ustunde durmaya bak evet yara aliyorsun farkındayım ama gerçekten öldürmeyen her şey seni güçlendiriyor ve sen bu hataların aynısını yapmamaya bak oda bu kadar biliyor onu olduğu gibi kabul et inan çok kötü babalar var
Ya elaleme bakarsam ne babalarda var kizlarini dusunen kiyaslamaya kalkrsam niye hep kotusuyle kotu herkes olur onemli olan iyi olabilmek
İyisi hep olacak ama çok kötüleri de var sürekli niye böyle der durur kendini yipratirsin böyle kabul et sorgulama kendi yolunu ciz stres sıkıntı yapma olan sana olur.
Evet. Baba o. Her şeyi bilir. Dellendiriyor beni.
Aynen ilerde acaba pisman olurmuyum diyorum ama yok adamda bisi yok benim icin bisi yapmiyor
yok o her şeye karışır.
Kendi cikari oldugu herseyee
Bir gün senden de GICIK alırlar bekle sen o günü.
Aynisi olursam tabi
Baba bir çınar ağacıdır deme öyle.
O cinar kurusun altindaki golgeden yararlanamicaksam
Yok adam cok bencil yapmasa bile yapmis gosteriyor
Ya ne yapsam ayni okuyorum kyk yurdunda kaliyorum mesela ne arar beni ne paran var mi sorar ne benim icin bisi yapar yurt bakmadi dusun direk amcamin evine birakti beni kyk ciktida sukur ondan sonra ne yurda kaydima ne nerde kaldigima bakmaya hic gelmedi
Senin söylemene göre biraz duyarsız ve biraz sorumsuz öyle biriyse gerçekten işin zor tabi can çıkar huy çıkmaz derler oda öyleyse öyle kabul etmeli ve yaşamalısın hayat senin kendi düşüncelerini devreye sok ne yapmak istiyorsan onu yap daha mutlu olursun. Çok rahatsız ediyorsa bu durum seni ona göre bir adım at.
Oyle zaten sukur babam var dicek cinsten degil
Ne olursa olsun o senin baban katlanmak zorundasın
Deniyoruz
Skintili dönemden geçiyorum anlaşılan biraz sabret hiçbir baba evladinin kotulugunu istemez
Adam babalik yaptigini sanmiyorum
Senin şikayetin ne?
Benim icin bisi yapmiyor ne sevgisi yok anladik ama ilgiside yok ne paran var mi ne iyimisin diye arar ne biliyim bir kontrol eder ama evde olunca isleri gorulsun diye onu yap ise gir
Annen yok mu
Var oda calisiyor ama o da ozunde ayni sayilir
Baba dedigimizin cenesi yetiyor
Ne yapabilirsin yasin genç şimdi sana zor gelebilir. Ama varlığının değerini bil yokluğu daha kötü olur buna inan. Sorun maddi skinti bence seni birazda bu geriyor herseyi zamana birak
Annem babam calisiyor arti kira aliyoruz bir kredi oduyorlar soyletme simdi bana maddi sikintiyi onlar yaratiyor
Sen kaç yasindasin?
19 ...
Daha çok gencsin. Çok şey istiyorsun vede hakkın bazıları yaparken senin yapamaman seni üzüyor ama bazı şeyleri tecrübe edindikce anlayacsksin
Ya ben adamdan telefon alisveris vs istemiyorum adam ya adam gibi babaligini yapsin ya da s. ktir olup bisiye karismasin ya cikarlari dogrultusunda mi hayatimi yasicam ben
Sürekli ailenlemisin
Hayir univ okuyorum kyk yurdunda kaliyorum ama sor babam yurdun adini nerde yurt vs hic bilmez gelmedi bile ilgilenmedi hic
Hiç değilse herzaman gormuyorsun. Bukadar kafana takma. Muhakkak oda hatasını anlayacaktir
Yaz tatilinde evdeyim malesef
Geçici bir dönem. Soylediginin birini duy diğerini duyma. Ve hep iyi düşün
2 ay var daha yaa
İki ayda nevar. Gözünu aç kapa geçer. Canın skildikca yaz bana kafan dagilir. Ve ailen hakkında kesinlikle kötü düşünme
evlen git hemen
Universite okumaya calisiyorum sabretmeyi deniyprum ama yok
açıökğretim mi okuyorsun
Yok normal orgun ama banasor nasil okuyorum
ne bekliyor
Surekli ev isi calis
Oda calisiyor ama adam mal bana catip catip duruyor
Dusun bak kirpigime vazelin surdum cok dokuluyor diye ona laf ediyo ona dokunan yani ne bunda
Benim 19
Haci kucuk gozuksem git calis yemek yap demez kucuk cocukmusum gibide ilgilenir ilgi yok adamda annem ben 6. Siniftan beri calisiyor eve ben bakiyorum temzlik yemek
Baba işte yapacaksın
Hayir oyle degil
Hayır
Ne bekliyor senden
Okuyorum cv verdim 7 8 yere bak millet calisiyor sen evde yat diyo benim cv vermekten baskane yapabilirim ev isi yigiyor
benimkide öyle
Değilim
Değil
Sükret baban var
Niye ne yapiyor ki
Sagol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar