Abla saydığım birisi tam senlik diyerek kuzenini benimle tanıştırdı. Şehir dışı ziyarete gelmiş 2 haftalığına. İlk gün sevgilisi olduğunu öğrenene kadar her şey çok iyiydi. kız 18 yaşında ben 20 yaşındayım ve 3 yıllık sevgilisi varmış. Bunu duyduktan sonra ben geri çekildim kesinlikle yürümedim. Sadece normal arkadaş olarak sohbet ettik. İkinci gün arkadaşımın kursu var ona gittik bu arkadaşım abla dediğim kişiyle arkadaş birisi ablam birisi abim sayılır. Mental aritmetik kursu ve abim bana bi kıyak yapıp kıza abaküsü öğretmemi söyledi. Kızın yanına oturdum 1 ders boyunca abaküsü anlattım soruları çözmeyi öğrettim beraber 1 ders hem güldük eğlendik hem soru çözdük. Daha sonra kursun bahçesinde otururken muhabbet ettik. Kendiyle ilgili bişeyler anlatmaya bayılıyor ve ben sürekli onu dinliyorum. Ama sevgilisi olduğu için arkadaş olarak yaklaşıyorum. Ama nedense o bana öyle yaklaşmıyor gibi hissediyorum. Gülerken bana bakmalar üstüme eğilmeler felan. Bahçede otururken muhabbet arasında kursun sıkıcı olduğundan bahsetti eve gitsek keşke felan dedi ve bunu sürekli diyip duruyodu ama bi yandan da muhabbet ediyoduk. Dedim ev de burası kadar sıkıcı ya bişey yapmıyoruz dedim. Bi anda bebek ses tonuyla ama evde dizi izliyoduuuk dedi ben şok oldum. İlk gün dizi izlemiştik bi bölüm beraber. Sonra 1 2 cümle daha konuştu o ses tonuyla. Bu benden ne istiyor ben çok arada kaldım. Ve en kötüsü de zaten aynı şehirde yaşamalarına rağmen kız burada diye sevgilisi de 1 günlük ziyarete gelmiş ne alakaysa. Ablam bana kızın numarasını iste dışarda gezdirirsin takılırsın beraber demişti. İlk günden aldım numarayı ama çocuk geldi benim semtimde benden önce çıkarttı kızı ben çocuğu görmedim bile. Zaten görmek de istemiyorum. Ana sorun şu bu kız benden ne istiyor ben anlamadım 3 yıllık sevgilin var 5 gündür tanıdığın birisine neden bebek taklidi yaparsın? Arada bazen hareketleri çok etkiliyor beni. Ve şu detayı asla es geçemem sevgiliyi bırak ben adam akıllı kızla konuşmadım bu yaşıma kadar. Neyse dün sevgilisiyle dışardaydı bugün gitmiş olması lazım sabah günaydın yazdım cevap vermedi kızı bazen susturamıyorum bazen de yüzüme bile bakmıyor. 5 gündür beni de helak etti ne istiyor benden ben anlamadım. Sizce salmalı mıyım ne yapmalıyım? Ciddi bişeyin gelişmesi pek olası değil çünkü kız başka şehirde oturuyor. Ve bu arada kız kişilik özellikleri olarak benim kız versiyonum gibi bişey o kadar ortak noktamız var ki anlatamam. Bu tecrübesiz garibana yardımcı olursanız çok sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cepte tutuyor seni sevgilisini de bırakamıyor. Sevgilisine böyle yapıyorsa yarın bir gün seninle sevgili olsa bile başka erkeklere yaklaşımı bu şekilde olur yine
dün sınav sonucundan konuşuyorduk son yazdığıma cevap vermedi bugün sabah günaydın yazdım yine cevap vermedi. ilk günden beri bir yordu beni beynim allak bullak oldu. öğlene kadar uyuyan ben sabahın köründe kalkıyorum hiçbir şey yapasım yok mesaj atıyorum ve sadece cevap vermesini bekliyorum.
Dediğim gibi seni cepte görüyor uzaklaş bu kızdan. Mesajlarına geç cevap veriyorsa zaten çokta önemsemiyor ve zaten şu an bi sevgilisi var seninle böyle cilveli konuşması doğrumu sevgilisi varken
Özet geçersen daha iyi olur, Orhun Yazıtları gibi.
kızın 3 yıllık sevgilisi var ve hiç sevgilisi varmış gibi davranmıyor. kendine çeken hareketler yapıyor. hayatımda hiç sevgilim olmadı ve fena etkileniyorum. diyorum sevgilisinden pek haz etmiyor ya da benden gecelik bişeyler bekliyor ama yeri gelince soğuk yapıyor olay bu.
İlk adım ondan gelmeli
bu bebek taklidi olsun ortamda gülerken bana bakması olsun arada attığı dokunuşlar olsun bunlar beni zaten harekete geçirdi. şimdi de cevap vermiyor. bi gün susturamıyorum diğer gün konuşturamıyorum nasıl bir adım beklemeliyim?
Görüşelim vakit geçirelim gibi bişeyler der o sen adım atma kendi gelmezse daha sonra illa gelir gelince ciddiye alıncak biri değil gibi çok bel bağlama
zaman geçirerek
zaman geçirmek istiyorum ama mesajlarıma bakmıyor. Dün sohbet ediyoduk son attığım mesaja görüldü bile atmadı bugün sabah günaydın yazdım yine görüldü bile atmadı. Dalga geçiyor gibi bi yandan sanki
Okumaya üşendim kanka çok uzun
Zor ya