Bir kızla sohbet ederken ne istediğini nasıl anlarız?

Merhabalar ben geçenlerde oyun oynarken önceden takiplestigim ama kim olduğunu bilmediğim bir kız yazdı zaten öğleden sonra günaydın yazmasını hiç anlamamıştım sonra tanışma falan oldu ve kız çok hızlı davranmaya başladı yani video falan atıp kaşım kötü olmuş diye bana soru falan soruyor ya da makyajım nasıl olmuş diye sonra beni aradı bir anda ordada konuştuk en son şarjım azdı disardaydim ve bende şu an konuşmayacağımı söyledim ondan sonra yazmadı ben iyi geceler yazıyorum cevap yazmıyor ara sıra konuşuyor ara sıra soğuk ara sıra sıcak anlamadım cidden yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum çünkü zaten sevgili olmadığımız için bana mesaj yüzünden soğuk yapmiyacagini düşünüyorum lütfen yardım edin benle ne olmak istiyor onuda bilmiyorum nasıl anlayabilirim

Güncellemeler
7 ay
Şarjım az mesajıma hala cevap vermedi cidden azdı ve disardaydim ama 2 gün oldu 3. Günün sabah 6 sında yazıyorum 2 gün yazdım napiyosun falan diye ama bakmadı bile görüldü olmadı yani bilmiyorum arkadaşlarım yazma biraz bekle kafasını toplasın falan diyor ama dayanamıyorum :) ayrıca okadar sıcak davrandı ki heyecanlandım ve konuşması çok tatlı olduğunu fark ettim sesi aklıma geldi bekledikçe daha çok istiyorum (konuşmak istiyorum) acaba amacı bumu anlamadım kadınlardan cevap gelirse çok iyi olur
Güncellemeler
7 ay
yazmak istediğim şeyler var ama hem yazması zor hemde açıklaması hissetmek lazım yani kız okadar hızlı girdiki 1. gunden daha sadece ismini yaşını yaşadığı yeri biliyordum sohbet falan bu kadardi kendi videosunu attı arkadaşlarımı sordu işte rutinimi kendi rutini sonra örnek vereyim elmami armutmu hangi jelibon falan sonra arkadaşlarıma hep erkek cevap vermişim kız yokmu ya diye sordu bende onlarida saydım falan yani merak ediyor çok fazla ve bana fırsat vermedi 3 kere konuştuk ve toplam 3 gün
Bir kızla sohbet ederken ne istediğini nasıl anlarız?