26 yaşındayım üniversite mezunuyum üni bitti atanamadim evlenemedim kendimi çok kötü hissediyorum psikolojim alt üst olmuş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yıl34 yaşındayım. Öğretmenlik bitirdim, atanamadım ama vakit kaybetmeden özel sektörde mesleğime başladım..
Zor zamanlar yaşadım. Ama hamdolsun şimdi mühendislik yapıyorum. Arabam da var.
Evlilik ise henüz nasip olmadı..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sakın üzülme bu dönemlerde psikolojik olarak çökersen önüne gelen hiç bir fırsatı göremez ve daha da dibe vurursun. Bu dönemlerde sana iyi gelecek yakın arkadaşların ile iletişimde ol onlar seni biraz daha ayakta tutar ve en önemlisi bir yandan hayatını düzene sokabilmek adına neler yapabileceğine bakın ama sadece bakınarak değil harekete geçerek başarabilirsin.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik konusunda acele etme daha 20 lerindesin sakin ol. Kariyer konusu tüm türkiyede gençliğin ortak derdi. Herkes üni okuyup mezun olabiliyor, hiç bir mezunda kendine ya iş bulamıyor (gerçekten de arayıp), ya da maaş beğenmiyor.
00 Yorumla
Her gencin yaşadığı sıkıntıları yaşıyorsun.
Piyasa da bir iş bul.
çalışırsan. Ortam yaparsın. Belki seven biri çıkar. Para kazanırsın.atanmayı beklersen daha çok beklersin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
86Cevap
+1 yılkpss cıddı anlamda zaman kaybı alt yapın yoksa.
kpss le kaybettıgım zamana acıyorum kpss calısacagıma bır ıse gırseydım sımdı arabam vardı.
...
2 sene daha beklıycemç ama bazen de almamak ıstıyorum cunku ulkede zerre adalet yok o kadar para verıcem gelıcek bırısı cızıcek arabayı veya vurucak katlanması zor olur.
alıcagım arabayı en az 1 sene kazasız kullanmak ısterım.
mahkemelere, adalaete hakımlere, savcılara zerre güvenim kalmadı.
ne güzel greencard cıkmıstı korona herseyi mahvetti
...
sende bızım gıbı fetocu hocaların ellerınden gectıysen. yani olması gereken egitimi alamadıysan.
özel sektörde bagımsız bır kurulusun altında calısmak. kurumsal bir fırma olmalı.
iş çıkışı dil ögrenmek dil kursuna gitmek.
yabancı şirketler bunyesınde yurt dısına kapagı atmak olmalı hedef.
00 YorumlaNasıl evlenebilirsin ki? Karşınıza çıkan adaylara önce umit veriyorsunuz sonra da beğenmeyip terk ediyorsunuz yahut arkadaş kalmak istiyorsunuz. Halbuki şans verseniz kısmet hemen bulacaksınız ama siz bunu istemiyorsunuz. Tren kaçıyor yavaştan.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana biri öyle yaptı diye herkesi bir tutman doğru bir şey mi peki?
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19 yaşındayım. Bu sefer olacak diye girdiğim üniversite sınavında daha kötü bir sonuç elde ettim. Ailem sınava girmeme izin vermiyor. Ataması olmayan bir bölğm yazacağım şehir dışında 4 yıllık. Üniversite 2 de tekrar sınava girip ebelik hemşirelik gibi bölümlere geçmeye çalışacapım yani bende senin gibi 26 yaşında mezun olmuş oluyorum. Arkadaşlarım 22 e üniversite bitirirken. Yaşım küçük ama umutsuzum
016 Yorumla- +1 yıl
Mezuna kal en iyisi üniversitede zor olur çalışmak
Cevap sahibi+1 yılAilem izin vermiyor knk
Cevap sahibi+1 yılSıralamam tam 200 bin geriye düştü. İyi olsa neyse 200 Bi. Geriye gitmek nedir
- +1 yıl
Ama senin hayatın bu erginsin artık sonradan pişman olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılİzin vermemek bir de kalsan da işe yaramaz diyor annem yine aynısı olacak diyor benim de moralim bozuldu. Ayrıca yılan akrabalarım da laf söylüyor hasta ettiler
- +1 yıl
Şimdi bilgilerin yeni üniversiteye gidersen Arap şaçına döner öylesine okumuş olmak için okursan ben ne yapıyorum burada dersin. Hedeflediğin şeye odaklan daha iyisini yap o bölümü kazananlar senden daha zeki değil planlı çalışıyorlar ve stres yönetimleri yüksek oluyor. Yani o bölüm cepte kafasında düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılZaten bilgim yok ilk sene 600 bin bu sene 800 bin yaptım. Zamanında nitelikli Anadolu lisesi tutuyordum diye ailem sorumsuzsun diyor. Zorlanıyorum diyordum kalmayacaktım mezuna da benim de kafam karıştı. Sorumsuzum herhalde
Cevap sahibi+1 yılBaşkaları iyi sıralamadan idealist şekilde kalıyor o normal. Benim durumum kötü ondan gitsem daha iyi. Annem yüzünü görmeye dayanamıyroım diye derslerinden dolayı
- +1 yıl
Destek alman şart bu konuda ben senin yerinde olsam hepsine katlanır daha iyi çalışmaya çabalardım. Açık konuşayım boş bir bölüm sana hiç bir şey kazandırmaz çünkü kafa yapın böyle olursa hep birileri sussun beğensin diye yaşarsan üzülürsün.
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda? İnsanları takmam mı? Asla takmam normalde ama kariyer konusunda, ders konusunda çok takıntılıyım. İyi yaptığım nir şeye birisi laf söyleyince çok sinirleniyorum. Sınıf birincisi olurdum hep biri beni geçse sinirlenir geçmeye çalışırdım. Şimdi benden daha başarısız hatta küçük kuzenleirm eleştirince sinir oluyorum. Birazda takıntı hastalığı var ilaçta kullandım. Son zamanlar işe yaramadı ilaç ama. Ya bilmiyorum yaparım bu sefer diyordum annem alaylı bakışlar ile gülerek sen cidden bu sen yapabileceğiını sanıyor musun dedi ve ağır konuştu. Bir de işte derslerin umrumda değil geçti e yaparsan yap falan elimde dğeil alınıyorum
- +1 yıl
Biran evvel bir yere atılmak her şeyin çözümü değil maalesef bu hyat düşüp kalkacağız elbette iyi gün var kötü gün var, dünya dönüyor kuşlar uçuyor bir gün varsın belki de bir gün yoksun yani hayat bu kadar geçiciyken sen neden onun bunun lafıyla hareket ediyorsun. Kendini en iyi tanıyan sensin bu yokuşta senin yokuşun benim ya da annenin değil.
Cevap sahibi+1 yılÖyle çok güzel konuşuyorsun ama ben İstanbul da oturuyorum şehir dışında solumak çok istiyordum izin verilmedi. Nasıl gideyim tek başıma. Aile desteği lazım
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bakıcam artuk dinlememeye çalışıyorum kimseyi
- +1 yıl
Her şeyi yap ama spor yap arada kitap oku be bileyim ama planlı çalış, belediyelerde ünü kursları var onlara git hep aynı ortamda ders çalışma, birilerinden fikir al danış yani utanılacak bir durum değil bu
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim canım her şey gönlünce olsun🌼
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Üzme kendini. Atanamadığın için evlenemediysen üzerinde düşün. Evlenememek ayrı bir sorun ise üzüldüm. Ama lütfen kendini kötü hissetme. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz dönemde binlerce kişi aynı şeyi yaşıyor :(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 29 yaşındayım ve evlenemedim. Kaderimiz benzermiş. Tek derdim seveceğim işte çalışmak. Evlenmemek dünyanın sonu değil. Yeter ki kariyerimiz olsun.
10 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım, yeni mezunum, KPSS’ye gireceğim fakat umudum hiç yok, evlilik işleri karışık, hayatım sarmaşık gibi…
215 Yorumla- +1 yıl
@Marchion kime göre neye göre?
- +1 yıl
@Marchion öğretmenlik bitirdim. Bir sınıf dolusu öğrenci bana emanet ediliyor ve geleceklerini birlikte çiziyoruz ama küçüğüm. Güzelmiş.. küçük büyük algısını hiç sevmem. İnsanın beyin yaşı ve olgunluğu önem taşır. Ben kendimi küçük bir yaşta görmüyorum. Siz kendinizi çok büyük görüyorsunuz. :))
- +1 yıl
@Marchion kendi yaşadığım ve benim için kötü geçen süreçleri sıraladım ve daha çok küçüksün dediniz. 30 yaşın nasıl zorlukları varsa 23 yaşında aynı şekilde zorlukları elbette vardır. Yani benim için hayat böyle olabilir ama ben çoğu arkadaşımın düğününe gidiyorum ya da bebek mevlütüne. O yüzden ben çok küçüksem onlar kocaman olacak ne yaptılar :))
- +1 yıl
@cileklimufin kusura bakma da 23 yaşınds ne evliliği, ne bebeği? Senin arkadaşların çok erken bu serüvene girmişler normal olan bu değil.
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ ben evlilik istiyorum evet şimdi bebek yapacağım demedim. Ben kendimin küçük olduğunu düşünmüyorum ve etrafımdakilerden örnekler vererek bunu göstermeye çalıştım. Özgür iradem var ve aklı başında bir insanım. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendim için ben bilirim. Onların normali buysa ben karışmamam sonuçta reşit olamış insanlar hakkında konuşmuyoruz. Kendi evlilik düşünceme gelirsem de uzun süreli bir ilişkim var ve evet hayatlarımızı bir noktada birleştirmek istiyoruz. Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Eğer siz görüyorsanız da lütfen güzel düşüncelerinizi kendinize armağan edin.
- +1 yıl
@Marchion size neden kızayım. İmanız hoşuma gitmedi bende sizin verdiğiniz tepkiye karşılık bir tepki koydum.
- +1 yıl
@Marchion kız kötü bir şey demiyor bende söyledim güzelce cevapladı, herkesin önceliği, bulunduğu aile ve çevre yapısı, hayata başkışı ve beklentileri farklıdır bir şey diyemeyiz
- +1 yıl
@Marchion bazı insanlara 40 kere laf anlatsan da anlamaz ya.. siz o insanlardan birisiniz. Ben bu üslupta komik bir şey görmüyorum. Yapmak istediğiniz şey soruyu soran arkadaşı da yanınıza çekmek midir, pek anlamış değilim. Peyami Safa der ki; Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır. Bırakın armutlar olgunlaşsın bende çocuk kalayım :))
- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşındayım istesem herhangi ülkeye gider çalışırım dil var askerlik yapmadım yapmak da istemiyorum zaten de. Kafam sağlam değil insanlarla anlaşamıyorum kavga ediyorum vs vs
00 Yorumla Tam vakti işte kendinle baş başa kalmanın. En değerli zamanların bunlar sana böyle zamanlarda en güzel önerim Esra Ezmeci nin kitaplarını okumandır.
00 Yorumla27 yaşındayım, atandım, iki ay önce sevdiğim insandan ayrıldım, benimde pskoloji yerlerde ama intihar caiz değil mecbur yasicaz bence işe girmeye çalış kızlara çabuk iş veriyorlar, birde düzgün bı insan buldunmu çalıştığın yerde belki makus tarihin değisir. He birde dua ile iksir basmayı unutma
01 Yorumla
+1 yılüzülme bizde başaramadık.
https://www.youtube.com/watch?v=B8ZFJkic-nQ00 Yorumla
+1 yılHukuk okuyacağım, ben hala babişkomun prensesiyim. Evlenmeyi düşünmüyorum, zaten babişkom izin vermez.
00 YorumlaBende 25 yaşında üniversite mezunuyum ama Kendi issimi yapmıyorum ailem devlet memuru yaptı zorla memnun değilim
11 Yorumla- 10 ay
En iyi bence teşekkür et. Yarının belli
Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Ülkenin yarısından çoğu bu halde ve hala yarısından çoğu aynı adamı seçiyor. O yüzden banane awk
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım okuyorum aynı zamanda çalışıyorum aynı zamanda ticaretle uğraşıyorum ve borsayla ilgileniyorum ve fakirim.
03 Yorumla- +1 yıl
Maşallah oda ayrı başarı
- +1 yıl
Başarılı olman dileğiyle
- +1 yıl
Eyvallah hocam
+1 yıl23 yaşındayım memurum atandım 2 yıl önce hayatım bok gibi evlenemedim 1 senelik ilişkim 5 gün önce bitti benimde kanka
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım mezunum bölümümün mesleğini yapmıyorum kendi işim ile evlenmek istemiyorum taliplerimi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılIyiyim çok şükür sağlığım yerinde mücadele gücüm sevdiklerim iyi ve hayat yeni fırsatlara gebe
00 Yorumla
+1 yılEvlenip ataninca ne oluyor? En azından 2 milyonluk ev kredisine girmemissiniz. Ona şükredebilirsin
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşında üniversite mezunuyum atanamadım işe de giremedim nişanlıyım evlenmek zor 🤣
10 YorumlaEvliliği red ettim şu an teklif edenlerin hepsi evli:))
11 Yorumla- +1 yıl
Eeee bu işler böyle
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar önemsiz şeylere takılıyorsun evlenenlerin başın göğe değdi bir senin ki kaldı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenmedim ve Şu an calisiyorum kendi parami istedigim gibi yönetebiliyorum bence evlenmek çözüm değil
- Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılBende 26 yaşındayim Londra da yaşıyorum güzel bir kariyerim ve güzel bir evliliğim var
Saka saka bende senin gibi sürünüyorum 😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyifler yerinde yaş 23 , üniden mezun olundu işim yerinde, ciddi ilişkim var , çeyiz diziyorum şu sıralar 💮
17 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun canım benim ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılKurumsal bi şirketteyim canım 🤍
Cevap sahibi+1 yılMaşallah der misin 🧿
Cevap sahibi+1 yılÇok korktum şimdi sktr git
+1 yılSakin olmalısın. Sabırlı ol sen elinden geleni yapıyorsundur ama bir çok şeyin bir vakti var. Hayırlısı ile istediğin şeyler en kısa zamanda olur inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılBu duaya çok ihtiyacım vardı Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin cümlemizden razı olsun
+1 yılBugün 29 yaşıma girdim ve senden bir farkım yok yaşım dışında.
00 Yorumla
+1 yıl26 yasindayim, universite mezunuyum, atandim, evlenemedim : )
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha yaşın çok fazla değil, halen istediklerini yapabilecek yaştasın...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. daha dur bakalım önünde uzun bir yol var hemen pes ediyorsun
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşında Üniversite mezunuyum atanamadım evlenemedim
00 YorumlaSağlıklisin ve hayatta sin herşeyin zamanı var demekki / ilerde bu günleri hatırlayıp gülüp gececen
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım yeni boşandım hayatimi düzene koymak icin bir taraflarımı yırtıyorum 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız bende şuanda öyle yapmaya çalışıyorum 😊
- +1 yıl
Neden boşandın.
- Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşımda mezun olduğumdan beri çalışıyorum bende çalışmaktan yoruldum 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bizim insanalar neden bu kadar vizyonsuz anlamıyorum, çoğunun derdi bir an önce sırtını devlete yaslayıp hemen koca bulmak peki ya sonra ne olacak?
00 Yorumla28 yaş x2 önlisans mezunuyum, memurum, evlenemedim fdfdfd
00 Yorumla
+1 yılYani uğraşman gerek bazı şeyler için.
Hala çok vaktin var.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Atanmayı bilmem ama evlilik için neden üzülüyorsun ki ag...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben oluyorum ama daha çok dersler ve okul konusu zira yaşlı teyzeler bana birilerini buluyor sinir bozucu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTembellik yapma. Üç harfli marketler, dükkanlar personel bulamıyor. İşsizlik yok, iş beğenmeme var Türkiye'de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynıyım senin gibi tek bir farkla işim var ama sadece işim var. Calismak icin yaşıyorum başka da bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenemedim ne demek ya? Evlenmeyi basarı olarak mı goruyorsunuz evlenince de aglıyorsunuz evlilik merakınız beni öldürüyor
00 Yorumlaneden kendini iki duruma göre koşullandırıyorsun? biraz özgür ruhlu ol. tek kaçış yolu evlenmek ya da atanmak değil. bir hobi bul, onu mesleğin yap. atanırsan bakarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 27 . Atanamadjm. Ogretim uyesi oldun :D ama yeni yani
17 Yorumla- +1 yıl
hayırlı olsun öğretim üyeleri memur mu oluyor hep kafamı karıştırdı bu
- +1 yıl
ama benim iki kuzenim öğretim görevlisi teyzemin kızları ikisininde torpili yoktu hacettepe cikisliydilar iyidiler alanlarında yalnız memurlar mi sözleşmeli mi ne bilmiyorum arkadaşımın ablası doktora yapıyor ona açık açık tanıdık lazım demişler bilmiyorum
- +1 yıl
işlerinin garantisi yok aslında ama bizim Bi hoca vardı Bi ders vardi haklarımız falan anlatıldı hoca bizi şikayet etme hakkınız var ama sonrasına karışmayız dedi ajsgsj alttan tehdit edildik
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olur hepsi nasibinde var da olur sen aramaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgılın var mı senı anlayan dınleyen bırısı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım üni 3 üm ÖSYM sınavlarına çalışıyorum bende de love yok work work work
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek kuzenim de aynı durumda valla nolacak bilmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılEvlenemedim ne demek ya sen bu hayata evlenmeye mi geldin az aklini çalıştırıp sadece oturup kos kos atanmayi beklicegine bir isin elinden tutup e ticarete girsene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen daha okuyorum inşallah dili sökersem bide para biriktirir sem gidicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltakıl 26 sene önüne gelen ile sonra evlenememedim dersiniz, düzgün insanlara şans vermeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı bana da oldu sonra Corona giridi benim zamanında oldum 29 şimdi de bi kaç aya 30a gircem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha 26 yaşındasın ya dur bakalım ben 34 yaşında bekarım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmca demezsen gel tanışalım belki evleniriz.
00 Yorumla
+1 yılNiye hemen darlanıyorsun Dur bakalım Hayat sürprizlerle dolu daha gençsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı 26 yaşındayım atanamadım evlenemed, m
10 Yorumlakendinizi geliştirmeye devam ediniz efendim, kendinize yeni hedefler koyunuz ve hayattan zevk almaya bakınız 😌🙏🏻
00 YorumlaNe mezunusun Bende iş aramam lazım onu bile yapasim gelmiyor işsizlik psikoljine girdim anliom seni
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım atanamadm sınava çalışıyorum birkaç aya nişan düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılÜni mezunuyum kendi işimi yaparken bir taraftan da ticaretle ugrasiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaş çok da büyük değil artık üzülme hayat bu insanların dayatmasına göre yaşama herkes evlenmek çalışmak zorunda değil kasma kendini ne zaman olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl31 yasındayım lisans okudum 30 bin maas alıyorum evim arabam var sukur kenarda da 1.5 milyon param var bekarım evlenmeyi düşünmüyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağolasın. Ev babam almıstı zamanında arac da yine aynı sekılde. Ben çalışarak birikim yaptım. Borsa ile felan ilgileniyorum bazen döviz altın vs alıyorum. İşim özel sektör ya kurumsal bi şirkette teknik personeliyim 🙂
Cevap sahibi+1 yılSağolasın insallah daha iyileri senin olur 🙂 Nerede yaşıyorsun ne okumuştun
- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 26 yaşında, üniversite mezunuyum. Atanamadım, evlenemedim. Sizde durumlar nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler