Zaten intihar edicem ben aman saldım herşeyi inan bana 2 adım yürümeye halim yok bu dünya güzel falan değil kendisine saygısı olan insan zaten bu dünyada durmaz
Soran
1 ay
yanlış düşünüyorsun. Yaşının verdiği bir bunalım var sanırım..
Zamanında üni de o sana çıkma teklif eden çocuğa karşılık verseydin şimdi sıcak bir yuvan olurdu. Kadınlar o çağları hiç geçmeyecek zannediyorlar ama kadının güzelliği kelebek ömrü kadar. Tez bitiyor. Erkek öyle değil ben 30 yaşındayım şu an ki kız arkadaşım 21 yaşında , ondan önceki 19 du. Bilmem anlatabildim mi
Soran
1 ay
Hahaha :) beni güldürdün. 26 yaşındaki kadının güzelliği yok mu sanıyorsun :)
Var da sonları işte. Bir de ben şöyle hesapladım. Bu pandemi muhabbetinin ekonomini üzerinde Karagölgesi en az 3 yıl daha dolaşır 3 yıl daha koy 29 eder 😃
Soran
1 ay
profilinde 27 yazıyor acaba kızları böyle mi kandırıyorsun canım en başta :) Sen çok fırlama birisin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
314umarım olur...
Takmıyorum ki artık aman hiçbirşeyde hevesim kalmadı zaten ölsem gam yemem
:( böyle hayat enerjinin düşmesine üzüldüm
Zaten intihar edicem ben aman saldım herşeyi inan bana 2 adım yürümeye halim yok bu dünya güzel falan değil kendisine saygısı olan insan zaten bu dünyada durmaz
yanlış düşünüyorsun. Yaşının verdiği bir bunalım var sanırım..
O bunalım bende 6.7 yıldır var kuzum hiçbirşeye değmez
Aga yapma daha gençsin
Sarmıyor be kanka
Sende haklısın be yaşama isteği mi kaldı artık
mezun oldum iş bulamayınca yüksek yapayım dedim yarım dönem bekledim 1 yıldırda masterdayım
Anladım hiçbir faydası yok tr de masterın olan 2 senene olyo 2 sene iş tecrübesi olmadan geçiriyosun
Özel sektörde var şu an. COVİD test sonucu çıkartabiliyorsun. Ama İstanbul'da falan büyük şehirlerde kira problem olur diye gitmedim
Anladım ama mecbursun ya da atamalar varsa çalış pek seçeneğin yok gibi
master yapıyorum şimdi bunda da proje yaparak 2000 lira alıyorum aylık. Ama yinede insanların arasında işsiz olarak duryorum. bilmiyorum..
Anlıyorum zor zamanlar. Herkes o yaşlarda bunları yaşıyor işi oturtana kadar
Evet malasef
Senin hatan ama
neden peki
Zamanında üni de o sana çıkma teklif eden çocuğa karşılık verseydin şimdi sıcak bir yuvan olurdu.
Kadınlar o çağları hiç geçmeyecek zannediyorlar ama kadının güzelliği kelebek ömrü kadar. Tez bitiyor.
Erkek öyle değil ben 30 yaşındayım şu an ki kız arkadaşım 21 yaşında , ondan önceki 19 du.
Bilmem anlatabildim mi
Hahaha :) beni güldürdün. 26 yaşındaki kadının güzelliği yok mu sanıyorsun :)
Var da sonları işte.
Bir de ben şöyle hesapladım.
Bu pandemi muhabbetinin ekonomini üzerinde Karagölgesi en az 3 yıl daha dolaşır 3 yıl daha koy 29 eder 😃
profilinde 27 yazıyor acaba kızları böyle mi kandırıyorsun canım en başta :) Sen çok fırlama birisin :)
Yani gidişat onu gösteriyor ve sen en az 3 yıl daha iş bulamayacak sosyalleşemecek vs vs yapamayacak ananın dizinin dibinde oturacaksın
Ben kimseyi kandırmıyorum merak etme 😅
Ne oldu bozuldun. Ağır geldi herhalde gerçekler
sorum vitrine kondu
Soran arkadasim ben buradan sinir oldu bu yorumcuya 😅sen iyi sabirliymişsn.
Yalansa yalan deyin hemşerim 😂
Bütün evde kalmış kızlar toplanmış 🤣
Sokakta mi kalalım 😅ayrıca konumuz iş
Allah kimseyi sokağa düşürmesin gardaşım amin
sen nerelisin yaa gardaşımm Anqara mı
Yok kardaşım İstanbul
artık eskisi gibi değil canım erkeklerde senden bir meslek bekliyor..
:(
genetik
Kpss ye girip polis veya asker olabilirsiniz yani aklıma bu seçenek geldi onun için söyledim.
girdim 63 aldım. bekliyorum alım olursa...
İnşallah Allah yardımcınız olsun.