Sevdiğin hangi meslekler elin hangisine yatkın olur tanımadan bilemem belki bu saatten sonra çırak olmanda zor olabilro ama denemeye değer.
Berber olmak belki iyi olabilir bu zamanda iyi meslek güzel icra edebilirsen. Ya da çıraklık eğitimden sanayiye de bakabilirsin. Memurluğa hazırlanmakta kendin için yapabilecegin güzel şeylerden biri.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Hangi konularda iyi olduğunuzu düşünün. Belki el becerileriniz varsa, bir meslek edinmek için bu becerilerinizi geliştirebilirsiniz. İlgilendiğiniz meslekler için eğitim programlarına katılın. Kariyer danışmanıyla görüşerek size uygun meslekleri ve nasıl ilerlemeniz gerektiğini konuşabilirsiniz. Bu size daha net bir yol haritası çizebilir.
10 Yorumla
İyi olduğunuz alanlara yonebilirsiniz. Öğrenci kocluğu gibi, antrenörlük mesela her hangi bir sporla uğraşıyorsanız ya da muhasebe öğrenebilirsiniz yatkınlık varsa. Ben işaret dili biliyorum. Usta öğreticilik belgesini almaya çalışacağım eğitmenlik için. Güvenlik seltifikası alabilirsin bir başka seçenek olarak..
10 Yorumla
İşte çalışıyor musun?
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç çalışmadım maaşlı
Soran+1 yılTavsiye ettiğin kurs var mı
Soran+1 yılOlabilir evet teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iş bul ilk önce
10 Yorumla
+1 yılİhtiyac olan alanlarda mesleki eğitim kursları var. Sonunda bir işe sokuyorlar.
https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/aktif-isgucu-programlari/mesleki-egitim-kurslari/
10 YorumlaKamu yonetimi ise bence meslekte ilerle emlak ofisinde ufaktan basla isleri vs ogrenirsin ogrendikce level atlarsin. Ya da krediyle ufak araba al sat kar yap benim kuzenim arabadan basladi Şu an muteahhitlik yapıyor o da boştu
15 Yorumla
Soran+1 yılyani henüz işe başlayamadığım için ilerleme dururumum zor görünüyor. iş tecrübem yok
Soran+1 yılevet haklısın da biraz kafaya takıyorum sürekli evde olduğumdan
+1 yılKardeşim girişken olup kendine bir iş bulursan gerisi çorap söküğü gibi gelir. Kendine güvenip bir yerden başladın mı bütün kapılar ardına kadar açılmaya başlıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yıl@Aslii7 çalışanlar çok mu farklı? geçim derdiyle geçiyor, imanın varsa, karnın toksa, gününü iyi değerlendiriyorsan kimse ömrün boşa geçiyor diyemez. Allah nasip eder, çalışırsın. benim de çok moralim bozuluyor, hala işsizim iş arıyorum ama onların dediklerine bakmıyorum,
+1 yılKimseler âşık değil mi bu şehirde? Kimseler, bir meydanın kanepesinde kimseyi beklemeyecek mi, yüzünü bir dakika görmek için kimsenin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzdirme kendini kimseye calisma annen baban zenginse yat boş ver zaman bozuk kimsenin gozunun yasina bakmazlar ite kopege ezdirme kendini ablam. boş ver salla tamam
20 Yorumlagit bekçi ol dvlet ilkokul mezunu bekçi alacak veya güvenlik kartı al güvenlik görevlisi ol
20 YorumlaSaba sarf et knka zorluk gormeden bir seyelere sahip olamazsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Meslek edindirme kurslarından ilginizi çekene bakıp kayıt olabilirsiniz gelecek dönem…
10 YorumlaHayattan beklentin ve şu an içinde olduğun durumu değerlendir, kendi çıkış noktanı bulacaksın
10 Yorumla
+1 yılBakliyat fabrikalarında çalışabilirsin paketci olarak
10 YorumlaKpss ye hazırlan ortaöğretim olabilir memurluk için
10 YorumlaTiktok aç mal mal hacker yap ömründe kazanamayaagin parayı kazan onuna afiyetle ya kiral devir böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle ne yapmak istiyorsun, ne yapabilirsin, hangi işi yaparsan mutlu olursun bunları kendine sor
10 Yorumla
+1 yılOkul üniversite var mı ve bu zamana kadat hayat nasıl geçti
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Ben de 34 yaşındayım hâlâ işsizim mesleğim yok ne yapacağımı da bilmiyorum
10 YorumlaEhliyetin varsa özel şöför ol 25 bin le 30 bin arası maaş ekstral aylıgın 35 bine gelir işte meslek sana
00 Yorumla
+1 yılBekleme yapma en basit yerlerden başla
22 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte napmam lazım
- +1 yıl
markette calis mesela
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir işin olmasını istersin önce onu bilmek gerekir
10 Yorumla
+1 yılCs50 diye bir kurs alıyorum ve YouTube de bu kursu almış başka bir adamın kursun bitiminden sonra yazılımcı olduğu öğrendim istersen bir bak.
10 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar hiç çalışmadın mı peki?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Nasıl geçiniyorsun peki? Baba parasiyla mi?
+1 yılBu güne kadar hiçbir işte çalıştın mı
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef
- +1 yıl
Şimdi birçok iş önerilebilir lakin elimdeki verilere göre insanlarla çok içli dışlı olmayan bir yapın var muhtemelen. Bir motosiklet ehliyeti kap, birkaç ünlü markadan birinde kuryelik yap. Çok fazla insanla işin olmaz hem, ayrıca çalışma saatlerini önceden sen belirlersin. Kıytırık bir işe nazaran da daha iyi kazanırsın. Motosiklet satın almazsan kiralarsın
Soran+1 yılDoğru tespit ama ben bisiklet sürmeyi bile bilmiyorum ama demek istediğnizi anladım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen erkek olsam çıraklıktan başların el işi gerektiren şeylere
Berber kuaför tamirat sanayi.. Ne var bunda asıl bunlar işi öğreten şeyler20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin şugarmami bul başka çaren yok gibi
17 Yorumla
Soran+1 yılbenim o taraklarda bezim yok :)
Cevap sahibi+1 yılTaraklara yan basarsın sonra bak demedi deme
Soran+1 yılterbiyeni takın
Cevap sahibi+1 yılNe dedimki ben şimdi doğruyu söyledim
Soran+1 yılneyse tamam, seni rahatlatacaksa ben anlamam o işlerden, sevgilim bile olmadı anladın mı
- +1 yıl
Adamsın ya senin gibi erkek kaldı mı
- +1 yıl
Keske benim sevgilim olsan
Meslek öğrenme kurslarını araştır
10 YorumlaBelediyeye gir temizlikçide olsan 35 milyar maaş
10 Yorumla
+1 yılbüfe aç menemen tost yap sat
10 YorumlaTekstilde işe başla, öncesşnde eğitim gör
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. insaatta amele ol. bitti
10 Yorumla
+1 yılHoşuna giden bir meslek seç
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. her şey olabilir kendini keşfet
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de seninle aynıyım 32 yasindayim
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılNe mezunusun
11 Yorumla
Soran+1 yılKamu yönetimi
+1 yılZenginmisin sçansiaöisidkdisş
15 Yorumla
Soran+1 yılSayılmaZ
- +1 yıl
30 yok ama 29 varsın çalışmamaısısn bi meslegın yok kendın için hiç bısey yapamazsın bu satten sınra sneın yasındakıler ev gecındırıyor para kazanıyor dusun bi
Soran+1 yılEvet yoksa neden soru sorayım
- +1 yıl
Git bi işe gir para kazan oarasız erkegı kımse sevmezkı en ıyı ıylık bu olur kendıne bence lcbaçzöaş
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Üni okudun mu
18 Yorumla
Soran+1 yılOkudum
Soran+1 yılKamu yönetimi
Soran+1 yılBelediyeye gittim almadılar yani anca kpss o da atanması kesin değil ki
Soran+1 yıl🤷♂️
+1 yılÇalışmıyomusunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılNe mezunsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılkamu yönetimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyeden taşın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTik tok aç 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Kimseler âşık değil mi bu şehirde? Kimseler, bir meydanın kanepesinde kimseyi beklemeyecek mi, yüzünü bir dakika görmek için kimsenin?
Cevap sahibi+1 yıl@RedViper01 bana niye Şir yazıyorsun arkadaş 😄
- +1 yıl
Ne biliyim ya
Cevap sahibi+1 yıl@RedViper01 bişey anlamadım ve hiç anlamamda şiirden
- +1 yıl
Sanırım aşırı yalnızlık kafa yaptı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 958 cevap paylaştı. Sadece para kazanmayı öğren
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışıyor musun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYutıbır ol
10 Yorumla
+1 yılBankalarda falan çalışabilirsiniz belki
10 Yorumla
+1 yılHala geç değil
10 YorumlaDaha yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenginsen çalışma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllimon sat
10 Yorumla
+1 yılTicarete atıl
10 YorumlaKaç bu ülkeden
10 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar naptın
10 Yorumla
+1 yılzengin kadııın
15 Yorumla- +1 yıl
Kimseler âşık değil mi bu şehirde? Kimseler, bir meydanın kanepesinde kimseyi beklemeyecek mi, yüzünü bir dakika görmek için kimsenin?
- +1 yıl
benim sevdiğim var abi ben haric konus
- +1 yıl
Sevdiğine at bu mesajı o zaman
- +1 yıl
bugün ayrıldı benden bakmıyor mesaja
- +1 yıl
Ağa be
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem