- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle halen çok gençsiniz ve insanların sizi o şekilde görmesine aldırış etmeyin. Önemli olan bence siz kendinizi nasıl görüyorsunuz ve potansiyelinizin farkında mısınız? Bu gerçekten çok önemli. Mesela ders çalışıp pek yardım almadan ben KPSS ortaöğretim sınavıyla (bildiğim kadarıyla siz girebiliyorsunuz) memur olarak atanır mıyım diyebilir misiniz veya el işine yatkınsanız mesela bir arkadaşımızın da dediği gibi çıraklıktan başlayıp (hangi iş olduğu fark etmez) ben o işi yaparım diyebilir misiniz? Onun dışında markette çalışabilir, garsonluk yapabilirsiniz yani böyle işler de mevcut. İş seçeneğiniz çok fazla ama şimdi geçici iş bulup sonrasında dışarıdan da olsa bir üniversite bitirmeniz, kendinizi eğitim olarak da geliştirebilmeniz bence günümüz şartlarında hayati bir önem taşıyor. Bu dediğimi de göz ardı etmemenizi tavsiye ediyorum. Başarılar dilerim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEhliyet kursuna yazıl. Tır veya vinç üzerine ehliyet al. İkisinin de kazancı fena değil. Birtakım eksileri var ama çok seçeneğin de yok gibi. İş de bulursun.
00 Yorumla
Merhaba,
Öncelikle içinde bulunduğunuz durumla ilgili bu kadar karamsar olmamanızı tavsiye ederim. Hayatta hiçbir şey için geç değildir. Yeter ki istediğiniz şeyin peşinden gitmek için arzunuz ve gücünüz olsun.
Yaşınızın çok genç olduğunu düşünüyorum. Etrafınızdaki insanların sizinle ilgili bu tür olumsuz düşüncelerine cok fazla takılmamanızı öneririm. Önemli olan sizin kendinize olan inancınız. İsterseniz üniversite sınavlarına hazırlanıp bir üniversiteye bile gidebilirsiniz.
Pandemi sebebiyle bu dönemde pek iş imkanı olmasa da pandemi sonrası için garsonluk ya da kasiyerlik alanlarında kendinizi yeterli görebileceginizi düşünüyorsanız gerekli iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Özel güvenlik olma koşullarını sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız bu alana da yönelebilirsiniz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl yeteneğin var mı ya da sabırlı mısın?
Mesela çıraklıktan başlayarak bir şeyler yapabilirsin. Mesela kendi mesleğimle alakalı şöyle bir şey önerebilirim. Şu aralar bizim meslekte Tornacı ve kaynakçı çok aranıyor. Belki pis iş ya da çok yorucu diyebilirsin ama piyasada çok ihtiyaç var. İyi bir ustaya denk gelirsen 2 3 senede iş yapabilecek ya da meslek sahibi oldum diye bilecek bir seviyeye gelirsin.10 Yorumla
+1 yılhangi işten anlamak istersin hangi işi yapmak istersin önce ona karar ver bence
geç kalmış sayılmazsın20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenlik alımlarına girebilirsin sertigika alınıyordu sanırım internetten bak nasıl olduguna veya gardiyanşık var lise kpssyle mimoluyordu tam bilmiyorum ama. ya da garsonlugada bakabilirsin eger ki çekingen filan degilsen kplay olur senin için hayırlısını dile Allahtan hayırşı iş çıkartsın kalayca ya fettah esmasını oku sürekli hayırlı kapı açılacagını görüceksin sürekli oku dilinde olsun faziletine bakabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKurs bitir forklift operatör
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılOfis boy az bilgisayar word öğren yeterli
10 Yorumla üni bitirince bir fark olmuyor gene işsiz kaliyon
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Turizm sektörüne atıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki orada hiçbir vasfımda yok
Direk jandarma asayiş uzman çavuş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılNiye okumadın
00 Yorumla
+1 yılMarket çalışanı ol
00 YorumlaHacı her iside yaparsın gencsin
00 Yorumla
+1 yılFotokopicilik yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası