Kendimi çok kötü hissediyorum beni yapamadığım bir alana zorla yönlendirdiler dolayısı ile balık ağacı tırmanamadı, ama bu onların umrunda değil hayata başarılı çalışkan titiz biriyim insanlar benim böyle bir durum da olduğumu tahmin dahi edemez ama yapamiyorum ne yapayim
Hayatın sonu mu sizce ben kendi yerimi açmak istiyorum yine de tercih yapıp 4 yıllık bir bölüme bu süreç de kendimi geliştirmeyi düşünüyorum, şu an çok berbat hissediyorum of
Hayatın sonu mu sizce ben kendi yerimi açmak istiyorum yine de tercih yapıp 4 yıllık bir bölüme bu süreç de kendimi geliştirmeyi düşünüyorum, şu an çok berbat hissediyorum of
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sakın üzülme hayatın sonu değil inan bana sana yaşadıklarımı anlatsan şu an ki haline şükredersin o yüzden üzülmüyosun hayırlısı buymuş elinden geleni yaptın
sen ne yapmak istiyordun onlar seni hangi alana zorla yönlendirdiler?
Ben sosyal yanı güçlü daha sözel kafa da bir insanım onlar bana sayısala git dediler sonuç hüsran işte ben eşit ağırlığa gitmek isterdim şimdi de kendi işletmemi açmak istiyorum dolayısı ile buna uygun bir bölüm yazmak istiyorum ama kabul görmüyor yine
hayatın sonu değil tabiki. ünv artık çok gerekli bir şey değil bence. belli bölümler hariç.
ünv sadece ortamı için iyi.
sen de yeter artik de birak kendi istedigini yap
Üzülme, ucunda ölüm yok. Tekrar denersin
Bende de durum aynı ne yapacağımı bilmiyorum