Baskıcı ve huzur olmayan bir aile evinden nasıl kurtulurum?

Öncelikle açık lisede okuyorum gizli üye ile paylaşacağım için rahat rahat içimi dökmek istiyorum, benim gibi bu durumda olan çok insan var kız erkek farketmeksizin. Babamdan başlayalım babam annemi aldatıyor yaklaşık 3 senedir annemin bundan haberi var ama günümüz türkiyedeki o yaşlardaki bir insan olduğu için kocasız kalmaktan korkuyor. Babam çok sinirli bir insan en ufak şeye parlayan bağırıp çağırıp söven bir insan annemde buna boyun eğiyor en sinir olduğum noktada bu zaten boş ver diyip geçiştiriyor. 3 hafta önce bir sebeb yüzünden kavga ettik (kapım kilitli olur genellikle sigara içtiğim için) kapıyı kıracak gibi vurmaya başladı. Annemde beni korumak için önüne geçti annemi yere itti, onu duyduktan sonra ağlayarak kapıyı açtım yaklaşık 2 saat süren bir bağırıp çağırma sonunda polis geldi ve herkes ayrı yere gitti duşa girip sakinleşmeye çalıştım nefes alamıyordum çok kötü bir geceydi sabaha kadar ağlamam durmadı ne kadar uğraşsamda durduramıyordum, bir yandan sinirli bir o kadarda üzgündüm. Geçen sene üniversite hakkında konuşmuştuk ''seni üniversiteye mi göndericem sanıyorsun'' gibi şeyler dedi. Eskiden babamla aramız çok iyiydi mutluyduk ailecek ama annemi aldattığından beri çok değişti bu hale nasıl geldiğine inanamadım. Her neyse işe girmek istiyorum ama 18 yaşından küçük olduğum için ve tecrübesiz olduğum için hiç bir yer almıyordu, hala bakıyorum işlere ama bulamıyorum. Yani gerçekten napacağımı bilmiyorum sürekli bu durumda olmaktan yoruldum arkadaşımda pek yok hatta yok denecek kadar az içimi kimseye dökemiyorum buraya yazıp biraz da olsa rahatlamayı denedim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim bir öneride bulunacak arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim iyi geceler herkese...

Baskıcı ve huzur olmayan bir aile evinden nasıl kurtulurum?