Kaçmak? Emin ol dış dünya daha boktan, senden çıkarı olmadan yerdeki taşı bile almazlar. aileni bırakma hiç bir zaman. Bir de sormam gerek neden kaçmak istiyor sun? San işkence, dayak vb mi yaptılar?
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır artık mental olarak çok yoruldum, 26 yaşıma geldim özgür olmak istediğimi yapmak istiyorum boğuluyorum
Evet haklısın, bende çok etkilerinde kaldım bu nedenle 2007 yılında yurtdışına gidebiliyorken onlri bırakmamak için gitmedim. bu en büyük hatamdı. Ve unutma onları kırma aykırı ol ama kendi kimliğini bul, kurslara katıl, kariyer nete bak? İş araştır, bir seylwr üret. kendini iyi hissedeceksin. Bir ara mesaj yazsana bana ayrıntılı konuşalım
Hangi okuldan mezunusun ne sertifikanın var ona göre değişik yerlerde iş imkanı olabilir. Ancak piyasa öyle kötü art niyetli insanlarla doluki o konuda uyanık olman gerekir. Aile evi senin için iyi bir eş bulana kadardaha güvenli olur. Öyle şerefsiz insanlar varki sana dost görünür inandırır ağına düşürünce de paspas gibi atarlar o konuda bilinçli ol bir iş bul emeğine geçin ailenlede bağı koparma
Ufak bir bunalım yaşadığını düşünüyorum. Bu durum içerisinde kesin kararlar verip keskin hareketler de bulunmak sana büyük zarar verir ve üzer. O yüzden işe girip para kazanmadığın sürece bir karar verme.
Sabretme örneği olarak kendimi gösterebilirim. Evde kendimi izole ediyorum ve kendi gezegenimin uzaylısı olarak evdekilerden haberim bile yok onların da benden haberi yok🍀🗝️
Bence sabret kendi paranı kazan ve kendi evine çık çok uzun sürse bile vaz geçme kesinlikle o zamana kadar da kimseyi takma yani umursama hiç.. umarım kurtulabilirsin bir gün 🌸