Aile evinden nasıl kurtulurum?

23 yaşındayım üniversite seçerken bile para mevzusu yaptıklari için şehrimde bir üniversite seçtim (araba modeli yükseltecek kadar durumlari iyi). Annem ve babam işte oluyor gün içinde ben ve madde bagimlisi abim evdeyiz neredeyse 35 36 yaslarinda 2 kere evlenip bosandi kucuk kizina bile gidip görmüyor bakmiyor ve evde cok pis huzursuz ediyor beni. Benden para istedigi bile oldu abimin bugun yeni yil eve kiz getirecekmis ailemin sesi bile cikmiyor. Üniversite için haftalik aylik para ihtiyacim oluyor işe girecektim babam sen işe girme her hafta sana bir miktar para vereyim dersine calis dedi kabul ettim ilk hafta parayi verdi ikinci hafta borcum var diyip kyk parami istedi verdim. Uzun suredir evden ayrilmak istiyordum şimdi gene bir iş buldum bir yandan da notlarimi yukseltmeti istiyorum cok zor olucak. Bugun abim bir eşyami istedi vermek istemedim ağzina gelen küfürü söyledi babam sesini bile cikarmadi niye dedigimde napiyim sizi mi atiyim evden dedi. O kufurler cok agirima gitti odama kapandim agladim ikametgahimdan dolayi kyk da cikmiyor. Sizden ricam ne yapmaliyim boyle devam edersem bu evde siginti olucam beni iyice bastiracaklar bana en azindan bir akil verin lutfen

Aile evinden nasıl kurtulurum?