AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Suriyelileri sevmedigimi soyledim gecen patronum beni ırkçılıkla suçladı. Kızınız burada okusaydı turkiyede ve iş bulamasaydı geleceginden umutsuz mutsuz olsaydı , ve onlar senin ulkendeki gençten daha iyi sartlarda ve mutlularsa adil mi sizce dedim? Bu misafirlik uzadı onlar aynı durumda olsak bizi barındirmazlar da dedim. Metro da gülüşen suriyelileri gorüp keşke biz de boyle olabilsek ya topraklar bizim ama nesemiz hevesimizi çaldılar dedim anlamişlardır herhalde...
Patronunun dinine sokayım
yapmadım ben öyle şeyler yapmam amma velakin rahatsızlık duyuyorum onlardan sevmiyorum yani gitsinler istiyorum
Yaptım. Çoğu kez hemde. Irkçılık değil ayrıca yapılan
Hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın , lütfen bizden korkmayın cucuklar abartmayin
Mk zencisi o da gidecekk
Jsoaksoososososksosiososos
youtube.com/shorts/1I_cdulUKwE?feature=share3
Karşıma çıkarsa tekmeyi koycam mk kölesine
O seni skyle bile döver laaa sksjksjdksjdosjdksisi
İkinizi üst üste koyup anladın sen
Bak olum benim ayarimla oynama ayarlarını skrm senin ayık ol
Sg velet
youtube.com/shorts/G475b6KvLgM?feature=share3
Mk iti
Sen harbi fena kasiniyon ha seni fena kasirim çocuk uğraşma benle
Sus allahını yedim
Allah'a sövme msjı da kapalı korkağın
allahını yedim evet mesaj kapalı şimdi sg
youtube.com/shorts/mnYReCIOzao?feature=share3
Amin
Yapmadım ama yapmak da istemem defolup gitsinler yeter
Yapmadım ama birkaç kez ırkçılığa uğradım şu an yaşadığım ülkede 🤔
Nasill nerelisin kim ne dedii
Türküm ve bulgar vatandaşıyım almanyada yaşıyorum şu an çalıştığım firmada sırf Türküm diye iki alman üzerime oynamıştı attırmaya calıştı beni işten ortada hiçbir şey yokken müdüre şikayet edip edip şişiriyorlarmış müdür bulgar benimde bulgar vatandaşı olduğumu görünce çekti beni odaya biraz muhabbet ettik bütün sorun çözüldü şu an benle iyi anlaşmaya çalışıyor herkes 😅
Hahah sevindim sonunda islerin duzelmesine bulgar vatandasi nasil oldunuz? Birde sizi ne konuda sikayet ediyorlarmis? Bende yurt disinda yasamak istiyorumda aklimda bulunsun önem amacli ne olur ne olmaz. Gerci ispanyada pek olmuyor heralde boyle seyler. Eger bir fikriniz varsa ispanya hakkinda onu da soylerseniz cok sevinirim :)
İspanya hakkında bir bilgim yok açıkçası ailem 89 yılında turkiyeye göç etmiş bu yüzden banada çifte vatandaşlık hakkı tanıdılar o sayede oldum, emin değilim tam söylemedi müdürde çözdü olayı ya zaten beni şikayet eden adam baya ırkçıymıs 15 yıldır orada çalışıyor panoya resmini asmışlar ben başlamadan önce oraya ona Hitler bıyığı falan çizmişler resmine diğer elemanlar 😅
şakayla karisik yaptim anlamiatir ama birsey diyemedi hemwn orada savas var falan diyordu
Suriyelide yüz mü var ak.
S*ktirgit ülkemden dedim
Yalannn
Eger ciddiysen o ne dedi
Niye yalan olsun benim şehrim benim ülkem s*ktirip gideceksiniz
Irkçılık karakterime ters düşer
Evet yaptım konuşmuyor benimle o yüzden
Ne dedin ve nerden tanisiyonuz
O kimdir ki ben onunla tartışayım aynı fabrika da çalışıyoruz seçim zamanıydı gidin sadece oyunuzu vermeyin gtünüzde verin dedim
Hayır yapmadım
Yapmadım