Stajda bir kızdan duydum yüzune hacamat yaptıriyomus 4 5 ayda bir olacak sekilde ve sivilceye cok iyi geldigini söyledi bende sivilce lekeleri kaldı ancak yapilir mı daha once duymamiştim yaptiran var mı? Bu aylarda çok sağlıkli oluyormus
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne gerek var arbutin serum kullan düzenli günes kremi kullann
Gerek oldugunu düşünüyorum ki soruyorum ayrıca söylediğiniz ürünleri kullanmadığımı kim söyledi size?
Bu ürünler yeterli. Biri yaptırdı iyi geldi diye sana iyi gelecek diye bisey yok bu kadar gergin yorum yapmana ne demeli
Gergin yorum degilde laubali konusmalara gelemiyorum diyelim soru soran birine ne gerek var diyip şunları kullan geçer demek ne kadar dogru ki size iyi gelen ürünler bana iyi gelecek degil ya sizin de dediginiz gibi
Laubali mi komik misin ya sen burada sana yardımcı olmaya calıstım da kasıntı ve tripli birisin. O zaman bu sekilde soru sorma ben bir doktorun hacamat önerdiğini duymadım ama arbutin serum günes kremi önerdiğini çok duydum aradaki fark buuuu
Insanlara nasıl bir üslupla yardım ettiğine!!! dikkat et bence. Yardımdan çok herşeye benziyor. Sorduğum soruyla senin cevabın arasında dağlar kadar fark var hacamat yaptıran var mi diye soru yöneltiyorum cevap olarak ne gerek var diyosun. Senin bu soruyu cevaplamana ne gerek var bence
Üslubumda ne var acaba? Sorunlu musun sen ya 😂😂 küfür mü ettim sanaaaa. Leke diye bahsetmissin ben de sana lekelere daha iyi gelen bir sey söyledim hacamata gerek yok manasında daha kolay ulas diye istedigim soruyu da cevaplarım bu seni ilgilendirmez.
Bana diyorsunda komik olan sensin bence ya yaptıgin seyi anladin ya da anlayabilcek kapasite yok ki boyle birsey oldugunuda düşünmüyorum. Anladın da benle konusmak hoşuna gitmeye başladi bence senin?😂😂 akşam aksam iyi buldun beni. Istedigin soruyu tabiki cevaplarsın ama bari soruya uygun bir cevap yaz be
Ruhsal olarak cidden bozukluk var 😂😂 kapasitesi olmayan biri mi bana bunu söylüyor bence sen beynine yaptır hacamatı belki algılama sorunun düzelir kıyamam ya ne hallere girdin
Ben degilde senin sinirlerin bi bozuldu hatta sırf bende senin gibi hakarete başlim diye (ki senin seviyene düşemem ) hakaret etmeye başladın. Dikkat et insanlarla nasil konuşacağına bence bugün yarin hakaretten davalık olursun milletle herkes sen degil cazgırlık yapıp çekilmez kenara
Hımmmm kapasite yok demek hakaret degil dimi asko 😂 sen benim seviyeme yükselemezsin önce dipten zirveye cıkman lazım beni dava edeni ben de ederim merak etme böyle seyler benim iicn sorun değil kişi önce kendine baksında sonra bana yazsın 😊😊
Hayaller aleminde yaşayan biri daha yukarıdan ayna tuttularda tepelerde mi sandın sen kendini vah vahh😥😂 şükürler olsun halimize ne diyelim
Evet bana aynı tutanlar var sana yok bence kendinin nasıl oldugunu görmemissin görsen tek kelime edemezsin
İnsanların ban ayna tutmasına ihtiyacım yok oldugum gibiyim ama sen bence sorgulamalisin sana neden ayna tuttuklarina dair
Ben bana ayna tutulmasını seviyorum oldugum gibiyim diyip kendimi avutmuyorum 😊
Ha sen sevdiğin için insanlar sana ayna tutuyor 😂😂😂 gönüllüde oluyorlardır sana ayna tutmak için. Benimde kendimi avuttugum yok işimde ve hayatimda başarılıyım nazarlar degmesinki
Ne alaka şimdi senin işin ve hayatın 😂 kim seni ezikledi ya ben burada sana başarılarımı anlatsam roman olurr konu buraya gelirse eger ama ha sen ha bos duvar
Bak yune yanliş anliyorsun dedin ya hani tam olarak 2 üstte kendimi avuttugumu iddia ettin ya hani hanimefendi 😂😂 bir insan hayatinda ve işinde basarıliysa kendini avutmasina gerek yoktur bende diyorum ki hayatımda ve işim de basarıliyim sukurler olsun ki yani kendimi avutmama gerek yok ki başarılarimdan bahsetmedim sadece hayatimin yolunda oldugunu söyledim😂😂 sen bayagi yanlış anlamaya meyillisin ama olayları
Ben yanlıs anlamadım sen oraya işini yazdın 😂 ne yazdıgını da unutuyorsun durum vahimmm. Hayatım dersen zaten yeterli olur bu da sana hap bilgii ama eksigin cok ben sana söyleyeyim gelişmişlik sıfır 😊
İşimi mi yazdım neymiş işim😂😂 bende hayatim ve işimde basarıliyim dedigimi yazdim sanıyorum bak sen soylesene benim işim neymiş. Bence sen insanlarla laf dalaşı yapmayı gelişmislik sanıyorsun daha 26 yaşındasın ve hayatında ogrenmen gereken herseyi ogrendigini sanıyorsun.
Bunu sanan sensinnn 😂 işini yazmadın ya valla kör oldum cidden algı sorunun var. İşin de hayatın içine dahil ya haniiii Şu an en anlayabilceğin düzeye indimm umarım anladın laf dalaşı değil bilgi düzeyim maalesef senden yüksek ve arastırmaya aç Bi insanım ögrendiklerimi sanada ögretiyorum sorun yok 😊
Hayatim dedigimde arkadas ve aile cevremi kastettim ancak sen işi de hayatın icine katarak olayları hep farkli yerlere çekmeye calisiyosun eger egoist bir inan olsaydin çok guzelde yaptıgim meslegi acmasini bilirdim sadece senin anlayacagin sekilde hayatımdaa herseyin yolunda gittigini söyledim ancak sen yinede bunu baska yerlere cekerek kendince bunu komik bulmaya ve emoji atmaya devam ettin. Bana birsey ogretebilecek kapasitede bir insn degilsin öyle oldugunu saniyorsun agız dalaşi yapmaktan başka birsey bildiginde yok malesefki😊 ancak sen ne dersen de bunuda kabul etmeyecek bir insansın.
Hımmm sen zaten ne dersek de kabul ediyosun benimle dalaşan sensin ayrıca ben sana normal bir yorum yaptım yok laubali yok niye böyle yorum yazdın diye bana atladın ya hani istersen oku yorumları. Ayrıca hayat her seyi kapsıyor arkadası da aşkı da işi de aileyide özellikle belirtmenden anladım ben napmaya calıstıgınıı 😊 nasıl gelirsen öyle gelirimm bu senin tavrından dolayı böylee. Garezin var bana sanki de cok umrumda değil her türlü başa çıkarım
Ne kadar zekisin sen oyle anlamış ne yaomaya çalıstıgımı bravo sana 👏 herseyi anlamak istedigin gibi anliyosun ve o sekilde karşilık veriyorsun. Benim kimseyle bi husumetim olmaz sen tanimadigin insanlara nasil cevao verceğini bilemeyebilirsin ve insanlar senin uslubuna ters tepki verince bunu kabul etmek istemiyorsun da anladıgim kadarıyla başta neden boyle bir tavır takındığımı anlatmiştim. ancak olayi uzatan da bu noktaya getirende sensin. Umrunda nasil olmadığınıda görüyorum
Senin ne yapmaya çalıstıgın umrumda değill bana paragraflar döküyosun ondan cevap veriyorum sanaa. Benim verdiğim cevabı yanlıs anladın bana uslup dersi verecek en son kisisin. Bu cevapta yanlıs bişey yok onu anlatmaya çalısıyorumm. Bana ters ters cevaplar verip uslup konusunda dikkat etmemi söylemen de ayrı ironii
Ne yapmaliyiz mesela bize ters cevap veren birine guzel guzel konuşmalımıyız anlar mı sence mesela sen anladın mı? Hiç sanmiyorum. Ki kendi paragraflarina bak bence kimin paragraflarca yazdıgini anlayabilirsin.
Sen yazıyosun yarım saatte hemde 😂 ben olsam derim ki canım ben bu ürünleri kullandım ise yaramadı derim yok üslubun şöyle yok davalık ederim yok bilmem ne Allah İcin gece gece cok güldüm 😂
Yok artık
Varmış artik duydugunuza göre her yaş yeni bir bilgi
Lazım değil
Lazim olup olmamasina ben karar verebiliyorum beyefendi yinede teşekkürler oneriniz için
duymadım