- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılevin reisi erkektir. Dinimiz de Bunu emreder. Tartışmaya kapalı bu konu. Tartışmak isteyen var ise de çoluk çocuk ve bekar kişiler gelmesin karşıma.
12 Yorumla
Soran+1 yılKuranda geciyo mu kardeşim
Soran+1 yılSenin neyin var da evin reisi oluyorsun senin hemcinslerin marsta koloni kuruyo atomu parçaliyo sen ne yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılEvin lideri babadır evet. İtirazı olan mı var?
134 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben hayırdır o kimmiş ben babama bile dedim sen evin reisi değilsin ona gore davran bana emir verme dedim lan siz kadına muhtaçsınız ve doğduğunizda anneniz size bakmasaydı işiniz biterdi be
- +1 yıl
Tabiat yasalarına karşı gelmek size hiçbir şey kazandırmaz. Aileye erkek liderlik eder.
Soran+1 yılSiz kimsiniz lan ne sanıyorsun kendini ben ne kadınlar gordum kocalarını seslerini bile cikaramiyo hayırdır yani
Soran+1 yılKocaları seslerini cikaramiyo kadın baskın çünkü
- +1 yıl
O doğaya aykırı bir durum. Aile yapısı için sağlıklı olmayan bir durum. Ne kadar inkar ederseniz edin doğanın cinsiyetlere biçtiği roller ortada ve nettir.
Soran+1 yılValla babam bana karisamaz annelere karisamiyo annem dedi g. tun yiyorsa bana karış bak biliyo sonunda ben ne kadınlar gordum erkeklere emir veriyo patron olmuş erkelerde köpek gibi yapiyo dediklerini o yuzden fazla bisey sanmayın kendinizi
- +1 yıl
Herkesi baban gibi sanma bence
Soran+1 yılSende herkesi annen gibi sanma koçum elde ne kadınlar var seni doğduğuna pişman eder
- +1 yıl
Benim annem zaten sert kadındır ama sizin sertliğiniz gerçek erkeğin olduğu yerde bitiyor. Ayrıca koçum moçum bir hanımefendiye yakışmayan söylemler nazik olun.
Soran+1 yılSeninde erkekliğin gerçek kadını olduğu yerde bitiyo ayrıca sert olsanız ne yapıcaksıniz la
- +1 yıl
Gerçek kadın artık neredeyse bir türlü denk gelemedim. Maskülen laflar etmeniz sizi güçlü kılmıyor onu da belirteyim
Soran+1 yılSen gerçek erkek misin adam oldun mu yani
- +1 yıl
Evet siz orasını dert etmeyin
Soran+1 yılNe yaptın peki söylesene bi soğan erkeği
- +1 yıl
Şuanlık akademik kariyerimle meşgulüm. Ayrıca ekstra bir şey yapmama gerek yok XY kromozomları yetiyor l.
Soran+1 yılBende yaptım yurt dışında çalışcam uçak mühendisliğini bitirdim bak bana egemenlik kuramazsın senin gibi erkeleri köpek gibi çalıştıracam hani xy niz varya ne b. ka yarıyorsa ancak cinsellik yani başka bi b. ka yaramıyo
Soran+1 yılSenin öküz gibi baktığın uçakları jetleri ben yapıcam
- +1 yıl
Aferin ancak mesleğin kadın olduğun gerçeğini değiştirmiyor kaldı ki uçak mühendisliği aman aman süper bir bölüm de değil...
Soran+1 yılburada değil avrupa ve amerikada önemli artık insanlar uçarak bir yere gidiyo hız istedikleri için jetler yapiyo ki
Kanın ik bana şu an egemenlik yapabilir misin doğru söyle evin reisiyim diyebilirmisin gelipte doğru söyle
Soran+1 yılHangi erkek
Soran+1 yılBak altımda bi çok erkek çalışacak emir alacaklar benden kadınım yani
- +1 yıl
Derim evet. Önemsiz demedim zaten ama bilgisayar mühendisleri, elektrik elektronik mühendisleri ve makine mühendisleri varken geri planda kalıyorlar.
- +1 yıl
İtalya başbakanı da kadın ama bu bir erkeğin bu işi ondan iyi yapabileceği gerçeğini değiştirmiyor anlatabilmişimdir umarım
Soran+1 yılYa şöyle ben zaten şu işte biraz çalışayım makine muhesligide okucam ben ama şu işte bi yükseliyim iyi bi konuma geliyim sonra onuda okucam
Soran+1 yılAngela merkel de almanya nin başkanıydı kadına herkes saygı duyuyordu
Soran+1 yılKi italya başkanın altında çalışan bir sürü erkek var hepsine emir veriyo erkek ama hadi desin ebn erkeğin diye
- +1 yıl
Evet ama tarihteki en büyük liderler erkeklerden oluşur. Erkekler liderlik iç güdüsünü taşırlar.
Soran+1 yılOna bakarsan da kleopatra da lider di erkekler peşinde köpek oluyordu bizde mesela kösem sultan onun sayesinde osmanlı imparatorluğu daha geç yıkılmıştı bunlara ne diyorsun
- +1 yıl
Tamam bunlar iki kişi ayrıca bu ikisi Cengiz Han veya Emir Timur'un yanında bir hiçlsr.
Soran+1 yılAma unutma cengiz han i bi kadın doğurdu annesi onu öldürseydi ya da beslemeseydi cengiz han olur muydu bak kadin var işin içinde
- +1 yıl
Bu kadının zaten evrimsel görevi. Bu bakış açısı rasyonel değil. Ben kadınlar önemsiz demiyorum eve başkanlık etme görevi erkeklerindir diyorum
Soran+1 yılBende diyorum ki kadınların da söz hakkı vardır ben çok şahit oluyorum kadın ev erkek eşit karat aliyo hatta bazen kadın baskın olanlarda var
- +1 yıl
Söz hakkı yok demedim zaten sadece işleri koordine eden baba olur genelde. Zaten görüyorum çevremde kadınlar dominant baskın erkeklerden hoşlanıyor genel olarak bu evrimin getirdiği bir sonuç.
Soran+1 yılYok o mazoşistlik kendini ezik gibi giren kadınlar ister
+1 yılE doğru bir şey, evin reisi erkektir. (Tabi aklı başında bir erkekse)
08 Yorumla- +1 yıl
Gerçi ben bu doğruya sadık kalmayacağim. 😛
- +1 yıl
Ama şunuda ekleyeyyim, bazı kadınlar evi erkekten daha iyi çekio çeviriyor. Mesela benim annem 😚
Soran+1 yılBen zaten inkar ediyorum o doğruyu 🙂
Soran+1 yılYa hayır bunların hemcinsleri neler neler yapiyo görüyorsun bunların artisligi kime de biz evin reisiyiz diyor anlamadım ki
Soran+1 yılÖyle tabiki de benim annem de öyle evi çekip çeviriyo ki bide çalışan bi kadın annem
- +1 yıl
Haklısın be Canom sözümü geri alıyorum. 🙂 Mesela benim babamın aklına uysal şu an sokaktaydık. 😃 Annemin sözü geçti evde ve şu an herşeyimiz var. 🙂💕
Soran+1 yılYa öyle tabi çünkü erkekler düz bakıyo kafa yokki ama kadın her taraftan bakıyo bunlar anca yok ben buyum yok ben suyum hayırdır tanrı misin sen de sende korkup saygı duyucaz ben babama bile çok saygı duymuyorum
- +1 yıl
Evet bende duymuyorum çünkü saçma zalak fikirleri var. Zaten erkeğin sol beyin yapısı güçlüyken, kadinın hem sağ hem sol beyin yapısinın ikiside güçlüymüş araştırmaya göre. 🙂
+1 yılEvde reis olmaz herkes eşittir reistir bende karşıyım ona vallahi
06 Yorumla
Soran+1 yılIşte adam gibi adam helal olsun sana
- +1 yıl
Valla öyle karar alınacak mesela ben tek mi alacağım olmaz o oturur konuşulur ortak karar alınır
Soran+1 yılBravo senin gibi erkekler oldukça hep bi umut var kadınlar her zaman her yerde olucak senin gibi erkekler olduğu süreçe
- +1 yıl
Umudunu yitirme hiç bir zaman...
Kadın cinsellik için bir nesne obje değil sadece evde dursun iş yapsın falan her şey temiz olsun yemek yapsın yok abi aşırı karşıyım yaş 32 kendi işimi kimseye yaptırmam kolay kolay çamaşır ütü temizlik bir şey mi yedim yıkarım annem kızar hatta ya bırak oğlum hepsi bir yıkanır falan diye hayatta kimseye yük olmayacaksın asla
Soran+1 yılValla çok iyi helal olsun umarım senin gibi düşünen bi kadınla evlenirsin
- +1 yıl
Umarım herkes kalbine göre olur
Eve o bakarsa her gelire gidere denebilir sakıncası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben ne kadınlar gordum evi çeviren
+1 yılEe bunun nesine sinir oldun aw
15 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini bi b. k sunmalarına senin hemcinslerin neler yapiyo sen ne yapıyorsun
- +1 yıl
Şuanlik kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum dostum, biri evin reisiyim dediğinde bu senin niye zoruna gider , düzgün biri değilse kabul etmiyorsa onunla beraber olmazsın bu kadar basit zaten kimse sizi zorla evlendirmiyor? ...
Soran+1 yılYok iyi olsa bile evin reisiyim diyemez yok öyle bi dünya hele benim yanımda kimse ben evin reisim diyemez erkekler
- +1 yıl
: d o zaman kendine feminen bir erkek bulur evlenirsin, insanlarda çatır çatır evin reisiyim demeye devam eder dostum çok fazla boş yaptın zaten reis olucak düzgün bir erkeğin senin gibi cazgın bı kızla evlenicegini sanmıyorum için rahat olsun 🤪
- +1 yıl
Verdiğin örnekte komik aynısını biz sana sorarız senin hemcinslerin kadar , güzel , akıllı , feminen ve saygılı mısın shsksjsk çok boş argümanlar sunuyorsun aynı kendin gibi hadi şimdi. S. g
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler liderdir, sen kendini ne sanıyorsun ki
129 Yorumla
Soran+1 yılSen lider misin neyin var senin senin hemcinslerinin neler yaptığını görüyoruz senin neyin var bi kere siz kadınlara muhtaçsınız doğduğunda kime muhtaçtın anneye yani kadına o yuzden falza konuşma bi b. k yaptığın yok lideriz diyorsun
- +1 yıl
Etrafında gördüğün herşeyi erkekler icat etti inşa etti, biz kimseye muhtaç değiliz, senin gibiler de bizim için seks oyuncağından başka bir şey değil
Soran+1 yılO zaman senin annenden seks oyuncağı kadın ya oda lan mal sen icat ettin ama aptal seni kadın dünya getirdi o kadın olmasa nasıl icat etcen ki
Valla annene seks oyuncağı dedim ya helal olsun acaba sende başka birinin çocuğumusun acaba baban kim test yaptır- +1 yıl
Senin ananı baban * nasıl dünyaya geleceksin AQ salağı
Soran+1 yılLan p. ç ben zaten kendimi üstün görmüyorum söyle ben uçak mühendisliği som sınıf öğrencisiyim ingiltere de 1 yıl staj yaptım isim hazır benim yurt dışında çalışcam yapsam yaparım üstünlük yani senin gördüğün uçakları ben yapıcam p. ç ama ben üstünlük kurmuyorum eşitlikten yanayım anladın mı şekerim
- +1 yıl
Sen eziksin zaten birde üstünlük mü kuracaksın aq
Soran+1 yılAynen şu an ne b. k yapıyorsun ben uçak yapıcam hani öküz gibi baktığın uçakları jetleri ben yapıcam sen ne yapıcaksın anca öküz gibi kadınlara bakın canım
- +1 yıl
😂😂😂😂 senin aklına bile gelmeyecek uçak teknolojini biliyorum yavrum benim ölü halim bile sana on basar
Soran+1 yılBölmek önemli değil yapmak önemli cahil ne yapıyorsun söyle hadi cahil varlık
Soran+1 yılBilmek
- +1 yıl
AQ İngiltere'nin uçak teknolojisi mi var doğru düzgün birde övünüyorsun 😂 Amerika Fransa desen eyvallah, Rusya Hindistan desen gene eyvallah, japonya çin de demiyorsun 😂 orada gidip fabrikada vida üretimi yaparsın ancak
Soran+1 yıltamam akıllı çocuk sensin bizim gibi kadınlar uçak yaparlar senin gibi erkeklerde öküz gibi bakar hadi by by ezik varlık
- +1 yıl
Senin gibi kadınlar konuşurlar bizi gibi erkekler uzaya sonda yollar, bak Elon musk a bakalım memesi var mı 😂
Soran+1 yılHem p. ç ben yut dışında çalış cam dedim ingilterede çalışcam demedim ki mal daha ne yazdığımı okuamıyorsun canım bide liderkm diyorsun s. cayim senin gibi lidere be
- +1 yıl
Ne yazdığını bilmiyorsun aq sen gidersin benim gibi patronlara oral seks çekersin anca
Soran+1 yılSende gidersin bizim gibi patronlardan emir alıp eşşek gibi yaparsın bak senin gibi erkekleri kpek gibi çalıştıracam allahın izniyle elde eze hemde
- +1 yıl
Ben şirket sahibiyim canım ve kimseden emir almam, senin başkanından bile 😎
Soran+1 yılÇok ıyimis rakip olucaz demekki ilerde severim senin gibi kendini bisey sanan rakipleri
- +1 yıl
Ben seni rakip olarak görmem, ben f-22 iken sen olsan olsan helikopter olursun
Soran+1 yılSavaş helikopteriyim zarar veririm bende geçtiğin yerde
Soran+1 yılGeçtiğim
Soran+1 yılNeyse k. b biraz sert konuştum annene laf söyledim k. b ben eşitlikten yanayım her zaman ona sınır oluyorum yani tekrardan k. b annene söylediğim laf için
Soran+1 yılKadın her yerde çalışabilir her şeyi yapabilir kadın mal değildir çünkü
Soran+1 yılSana hakaret ermemeliydim sen seks oyuncağı diyince sınır oldum sana laf söyledim k. b
- +1 yıl
Sonunda anlamaya başladın, ve cinsiyetçilik yaparak bir yere varılmaz, benim çok saygı duyduğum kadınlar da var
Soran+1 yılBen cinsiyetvi değilim eşitlikten yanayım bazı erkekler kadınları aşağıliyo mal yerine koyuyo sanli sahibi gibi ben ona kızıyorum yoksa kadın her şeyi yaoabilcek güçte ve azomde
- +1 yıl
Sen onlara bakma, bazı erkler de bazı kadınlar da dandik. Onların seviyesine inme
Soran+1 yılHa şimdi iyi konuşuyorsun işte
- +1 yıl
Ben iyi bir insanım, aşırıcıların hepsine karşıyım sadece,
Büyümüşler de erkek mi olmuşlar 😂 hjsjdj
15 Yorumla
Soran+1 yılHe aynen erkek olmuşlar valla
Soran+1 yılNiye hoşuna mı gidiyo seninde bizi ezik gibi görmeleri
Soran+1 yılK. b ben yanlış anladım 🙏🙏 ya bunların hemcinsleri marsta koloni kuruyo atomu parçaliyo bunların neyi varki de evin reisiyim diyo
Evet Büyüyünce Erkek Oluyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılBizde kadın oluyoruz iyle kadınlar tanıyorum sizin gibilere bedel be senin hemcinsin marsta koloni kuruyo atomu parçaliyo sen ne yapıyorsun
Soran+1 yılAsker misin
- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣haykırdım tr sınırları yoruyo TC kızını bee
028 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne dedin
- +1 yıl
Biz kızlar TC erkeklerinden yorulduk diyorum
Soran+1 yılHe valla kendilerini bisey sanıyolar lan senin hemcinslerin marsta koloni kuruyo robot yapiyo atomu parçaliyo sen ne yapıyorsun
- +1 yıl
Ya valla aynn kapatılsın lar
Soran+1 yılSen ne diyorsun bacım
- +1 yıl
2 gram siyasi bilgisiyle heryerde siyasi muhalefet yapıyor 😂😂
- +1 yıl
Millete batıyoruz ya yazık elinde malzeme yok bilerek sana sunduğum bilgileri bana vurmaya çalışıyorsun🙄
Ay seninde bir soruna cvp verdik ne dediğin belli değil
Soran+1 yılBen dediğini anlamadım k. b siyasi bisey mi ben siyaseti sevmem
- +1 yıl
Adam aklınca bana laf sokmaya çalıştı
boş ver yorumumu anlamadıysan sil gitsin - +1 yıl
Bilinçli bilinçsiz herkes konuşuyor. Gelmis bi de ciddi bi konu da fikrini söylüyor. Bence senin verdiğin fikirler kendi düşündüğün ve ürettiğin fikir degil ezbere konuşuyorsunuz. Umarim cahilliğinizden kurtulursunuz
Soran+1 yılIşte erkek kendini b. k sanıyo takma erkek büyümüşte adam olmuş
- +1 yıl
Sen daha konuyu anlamadın ki görüşte bulunuyorsun ey Allah’ım akıl fikir ver insanlara
Soran+1 yıl@Barbarosakman aynen sende cahillikten kurtulursun
Soran+1 yıl@Barbarosakman lan hadi versene kurandan örnek nerde yaziyo
- +1 yıl
Nisa 4/34 . Tefsiriyle okuyunuz abest alınız lütfen
Soran+1 yıl@Barbarosakman valla kuranda yazabilir tamam ama kimse bana erkeklik yapamaz ben erkeğim diyemez
- +1 yıl
Erkeklik demeyle olunmak icraatle olunur
Soran+1 yıl@Barbarosakman erkek olarak ne icraatin var peki söyle bakalım sonra ben söylicem bakalım kim reis mis var misin erkekcik
- +1 yıl
Evliyim. Evimde reislik yapıyorum zaten. Eşim de çocuğumda reisligimi kabul etmiş zaten senin haddine değil yanı beni yargılamak.
Soran+1 yıl@Barbarosakman o zaman senin karina yazıklar olsun kendini ezdiriyosa kendini mal gibi görüyorsa yazıklar olsun öyle kadına yüz karası kadınların
Soran+1 yıl@Barbarosakman dışarda nasılsın eminim ki işçi sindir
- +1 yıl
Reislik demek kadını ezmek değildir ki. Sana kim neyi nasıl anlattı. Önce bi araştır. Dinimizde kadına ne kadar önem verilir onu bi öğren.
Soran+1 yıl@Barbarosakman peki esin sana şunu yapma bunu yao dediğinde dinliyor musun ya da esin tatile gitmek istiyo arkadaşlarıyla gönderir misin peki sen gitmiceksin
- +1 yıl
Evet dinlediğim vakit oluyor oturur düşünürüm gerçekten mantıklı ise dediğini yaparım. Sonuçta benim hayat yoldaşım. Arkadaşlarıyla tatile karşıyım. Çok muhafazakar biri olmadığım halde arkadaşları ile tatile gitmesini istemem. O da benim arkadaşlarımla bi yere gitmemi istemez. Biz bize yeteriz kısacası. Ama gerçekten insanın tek arkadaşı eşi olmalı gerisi yalan dolan arkadaşlıklar. Bunu biraz geç anladım ben ama babam da bu nasihati vermişti zamanında dinlememiştim. Bazen tecrübeleri dinlemekte fayda var
Soran+1 yıl@Barbarosakman eşine gereken değer o veriyor musun mal gibi görmüyorsun demi
- +1 yıl
Eşim mal degil Allah’ın bana emaneti. Ne isterse alınır canı ne isterse kıyafetse durumum var ise alınır, gezmek isterse gezilir.
Soran+1 yıl@Barbarosakman tamam o zaman sorun yok işte adam gibi adam olmak önemli sözüm sana değil o zaman
- +1 yıl
Lakin evin reisiyim. Yine mi sözün bana degil?
+1 yılSakin ol ufaklık
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden sakin olayım babam gelipte bana erkeklik yapamaz evin reisiyim demişti bi kez kavga ettim babamla senin hemcinslerin neler yapiyo senin neyin var ki de senin içinde geçerli bu abi
- +1 yıl
Babana saygılı ol üzme alttan al
Soran+1 yılYok valla bi erkek babam olsada bana egemenlik kuramaz yok öyle bi dünya
+1 yılSende salonun reisi ol
18 Yorumla
Soran+1 yılBen eşitlikten yanayım her zaman ama bazı erkekler kendilerini bisey sanıyo kadınları ezik gibi görüyo
- +1 yıl
Çoğu öyle evet yüz bulmasinlar diye sert tavır yaparlar ve bazı kadınlar da kadın olduğunu unutur erkek te erkek olduğu unutuyor
Soran+1 yılBak bizim hemcinslerimizide anlamıyorum lan ne buluyorsun sana kocalık yapan seni kısıtlayan erkekte ya bunları erkekten sayıp bazik kibar anlayışlı erkekleri adamdan saymiyorlar bunada kızıyorum ya neden sen mal mısın da sana egemenlik kuran erkeğe adam diyorsun
Soran+1 yılMaçoluk
- +1 yıl
Herkes bir şey seviyor ne diyelim olması gereken ilk başta saygı ilgi haber vermek
Soran+1 yılYa ben feminist değilim ben eşitlikten yanayım kadın mal değildir ladin her yerde çalışabilir ben bunu savunuyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama herkes herşeyin farkında değil güçlü değil
Soran+1 yılIşte o beni sınır ediyo valla ben k. marasliyim bizim burada çok var öyle erkek sınır oluyorum
Ben de
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Tamm siz reis olun
06 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kardeşim ben eşitlikten yanayım zaten ama bazı erkekcikler kendini bisey sanıyo kadınları asagiliyo
Soran+1 yılNasıl eşit değil anlat bakalım erkeksin ya
Soran+1 yılBenim babam asker kadın astsubaylar var dövüş sporları bilen g. tun yiyosa bi git yumruk at seni paspas diye yerde sürükler la hayırdır
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar