Maskülen erkekler, diğer erkeklere göre daha dikkat çekici ve erkeksi. Boyları poslari göz dolduran erkeklerdir. Peki siz ne kadar maskülen siniz beyler? Maskülen erkek kategorisine girmeyen erkekler evde kalıyormuş doğru mu?
Maskülen erkek kategorisine girmeyen erkekler evde kalıyormuş doğru mu?
maskulen olmayan erkekleri cirkin kategorisine aldik diyelim. cirkin sansi denen gercegi de goz ardi etmemiz lazim ki bu da bazi gercekleri goz ardi etmemizi tetikler. simdi soyle ki ulkemizde aslinda dort dortluk maskulen kalibina uygun erkek de yok bana kalirsa. bir yerinden tutsan baska taraftan elde kalirlar. bu kadinlar icin de gecerli. bir yerimizden tutsalar baska taraftan elde kalacak ozellikler tasiyoruz. bana kalirsa maskulenligi bir tarafa birak insan gibi insanina rastlarsam basacam nikahi. tak etti yeter. yalniz uyumaktansa yanimda insan gibi dusuncelere sahip kadinina destek olan sohbeti guzel anlayisli saygili bir adamla hayatimi surdurmek daha mantikli geliyor.
Yahu ortalıkta tespih sallayıp erkeklik pozlarına giriyorlar sonra. Doğuştan ruhunda bedeninde o erkeksilik olan erkekler... Onlar evde kalır mı ya? Konuşunca bile kendisini belli ediyor. Uzaktan öyle hayran hayran seyrediyorum. Yanıma yaklaşıp not sorarken bile o beyefendiliği içimi titretiyor. Neyse sakinim ben susayım... Rol yapan erkeksi görünmeye çalışıcam diye ortalıkta mafya babası gibi dolaşan erkekler maskülen sanmasın kendisini lütfen...
Bence maskülenlikle ilgisi yok bunun. İyi yürüyorsa evde kalmaz. Benim birini sevdiğim illa dışarıdan anlaşılıyordur ama normalde davranışlarım değişmez. En fazla mimiklerim değişir. Yakın bir arkadaşımla konuştuğuma yakın şeyleri daha ince bir mizaç kullanarak konuşurum, o kadar. Yani odun olmakta problem, ilk elden tecrübeyle söyleyebilirim bunu. Odun olmayı maçolukla karıştırmamak gerek, bunu not düşeyim, zira bende pek maskülen bir davranış şekli yok.
"Maskülen" kelimesini yanlış kullanır hale geldik maalesef. Anlamı zaten erkek ya da erkeksi demek. Cevaba gelince; günümüzde kullanıldığı mana da maskülen olup olmadığım tartışılır elbette. Ama evde kalmayı tercih ederdim gerçekten (bekar kalmak anlamında) :)
maskülen erkek... bu biraz yanlış bir tabir.. bir kadın, erkeksi ise, maskülen denebilir ama.. maskülen erkek... yanlış.. erkek kelimesi zaten kendi başına yeterlidir.. tersi durumda da efemine kelimesi kullanılabilir , o kadar.. teoriye gelince.. teoriye katılmıyorum.
Valla onu bilmemde maskülen teriminin anlamı dediğin gibiyse tam maskülenim orası garanti omuzlu boylu poslu yakışıklıyım demekki evde kalmıcam yihu ne gerek var böyle sorulara bu senin dediğin bir kız çay bardağı gibi değilse evde kalmaya mahkum demek kadar anlamsız bana göre
Olum bizim her türlü giderimiz var. Ama sizin gibi menkuler adonis baklava diyen hatunların hepsi 40 a kadar koca bulamayıp 40 tan sonra da ancak bıyıklı amcalara yamanabiliyorlar. Konuşturmayın beni mk
Kadın - için genelde erkeğin cetvel uzunluğu ve dolgunluğu önemli olduğundan ötürü, masküleni tartışmaya gerek yok! Zaman kaybı... Önemli olan cetvel! Bu arada resimdeki çobanın maskülen erkekle hiç bir alakası yok!
Maskulen erkeksi demek. Kadın modasında kullanılan bir terim. Direkt erkeklere maskulen ya da maskulen değil demek abes kaçar. Belki erkek gibi olmayan erkeklere kadınsı denilebilir.
ulan ben daha kelimenin anlamanı yeni duyuyom kelime ile birlikte ve beyler öyle maskülen felan birşey yok önce "adam olun" son taktik bam bam bam bukadar.
Erkeklerin evde kaldigini ilk kez duydum bildigim kadariyla kizlar evde kalir erkegin karakterine degilde tipine bakip evlenen kadina diyecek lafim yok 😂😂😂😂
O değil de dış görünüşün ne önemi var Allah aşkına kişilik dururken. Mesela ben kişiliği güzen olan bana bağlı olan pısırık biriyle bile olurum nolacak ki
Maskülen errkek gibi erkek, top hareketleri olmayan, kariya kodum mu oturtan, elini korkak ali$tirmami$ ta$akli erkek... kelimenin muscle (kas), kelimesine yakinligi dikkat cekicidir.
Benim gözlemlerime göre bence tam tersi. Maskülen erkekler evde kalıyor. Kadınlar kendilerine kibar kelimeler, iltifat eden Feminen erkeklerle çıkıyorlar. Daha sonra o tip erkekler Feminenlikten sıkılıp Maskülene dönünce ayrılıyorlar.
Yürüyen cinsellik diyorlar mahalle de hala bekarım yalnızım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1. si erkekler evde kalmiyo kalmaz be canim 2. si ise neden erkekleri bu kadar irdeledin bence evde kalan kizlarin kurtulus çarelerini üretin yazık acınacak haldeler
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bize gore de ne istedigini bilmeyen ve maddiyatci kezzbanlar evde kaliyo hadi gel de çık işin içinden
En İyi Cevaplar