Yalnızım bir tek kuzenlerim var ama hepside en ufak bir şeyde tersliyolar ama kaybetmekte istemiyorum bugünde olup olmadık bir şeyden beni aşağılar gibi tersledi çok moralim bozuldu yalnızlıktan korkuyorum ama onlar öyle yapınca bana çok üzülüyorum. Kimseyede anlatamadım buraya yazarak biraz rahatlarım diye düşündüm, ben onlar kırılmasın diye herşeyi yaptım ama onlar beni hiç umursamıyo. Saçlarım dökülmeye başladı gittim saçlarımı kazıttım saçlarımda yok artık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni üzen şey kuzenlerinin sana kötü davranması mı yoksa yalnızlık mı yoksa daha başka bir sebep mi
En çok üzen onların kötü davranması
Neden kötü davranıyolar
Bir tanesini anlatıyım sadece kuzenimin biri dün ameliyat oldu hep aklım ondaydı ameliyat olan kuzenimin ablası sabah bana mesaj attı iyi diye sonuçlarının hepsi iyimiş diye bende 2 gündür bir şey yiyemedim heyecandan oh gönül rahatlığıyla ben bir gidip kahvaltı yapıyım dedim benimle konuşanda bana ameliyat olan kuzenimle konuşurken onada aç kaldım diye konuşma böyle diye uyardı ama ses kaydı atıp sert bi şekilde
Bende ablası yani kuzenime ben niye ona öyle konuşıyım Allah aşkına dedim uyarıyorum bak sadece seni demiş en son yoruldum ya üzülmekten, benim üzülüp üzülmiyeceğimi konuşmalarından
Sen temiz kalpli iyi bir insansın, böyle küçük şeylerin seni üzmesine izin verme. Kuzenlerini de ne kadar sevsen ve ne kadar yakın olsalar da önemli olan sensin anlaştık mı
üzülüyorum öyle işte elimde olmadan teşekkür ederim, anlaştık
Ama hayatta çok daha saçma olaylarla karşılaşıyoruz böyle küçük şeylere üzülürsek büyük olaylarda dumura uğrarız salla geç
Anlaştıysak tamam 😇
Haklısın öyle ama sanırım benim böyle durumlarla başa çıkıcak bir yapım yok. Onları kaybedersem üzülmekten, yalnız kalmaktan korkuyorum onları çok seviyorum
Çok teşekkür ederim birilerine anlatmak bana iyi geldi 🙂
Rica ederim :)
Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir benim sevdiğim insanlar kendimi kötü hissettirmiyor
Kafam çok karışık nerede yanlış yaptığımı arayıp duruyorum ama bulamıyorum
Neyse, bunları anlatıp birde senide sıkıyorum çok teşekkürler düşüncelerin için inan biraz rahatladım biraz daha iyi hissediyorum
Ortada bir yanlış yok ki
Yok, ben sıkılmadım sorun değil iyi hissettiysen sevindim 😌 kayifli geceler
Sürekli böyle olunca kendimde bir şey arıyorum, keşke hatalı olsam özür diliycem ama yok olan saçlarıma oldu kestirmek zorunda kaldım :)
Böyle kimse umursayıp cevaplamaz diye düşünmüştüm biraz dolmuşum sanırım🫤
Tabi zaman zaman doluyoruz, herkeste oluyo o :// birilerine anlatmak iyi gelebilir ama kısa vadede iyi gelir, aynı sorunları yaşamaya devam ettikçe yine üzülürsün en iyisi sorunun üzerine gitmen ve çözmen...
Saç konusunda da üzülme kökü sende nasılsa 😄 benim arkadaşlarımdan da aykırı olmak için, işte efenime söyliyim iddiaya girip kaybettiği için filan saçlarınj kazıtanlar oldu daha gür uzadı
Çözebilirim umarım.. psikolojik destek almayı düşündüm ama bilemiyorum. Niye bu kadar hassas bi kalbim var bir sürü sorular işte
Umarım ya 😄saçlarımı çok seviyodum uğraşınca saçlarımla moralim düzeliyodu
Haha 😂 uzar uzar
Saçlarımı bekliyo olucam 😄 ismini bilmiyorum ama lilylu tekrar çok teşekkürler yazdım içimi döktüm, sanırım bu gece daha iyi uyurum
Tekrardan ricalar sen nasıl gizliysen benim de ismim anonim kalsın dedim iyi geceler 😄
Nasıl istersen, lilyluda güzel 😄 sanada iyi geceler kendine iyi bak 😇
Üzülme 🌸🌸
🌸🥺