La siz kimsiniz de evlenince yok şunu yapamazsın yok bunu yapamazsın mal mi la kadınlar sizden öncede bi hayati vardı şu dünyadaki hicbir erkek babam dışında tabi kimse bana karisamaz kimsin la kocaysan haddini bileceksin bi kadına karışamazsın tabi kadınlardan böyle erkekcikleri adam gibi adam gördüğü için onlar da yapiyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkekler evlenince. Kadinin tapusunu ustune aliyor bizme sistem bu kadinlarda karsi cikmiyor neden cunku 1 ayda evli kalsa erkek nafaka oduyor olasi kadin bosansa erkek nafaka oduyor eski kocasindan aldigi nafakayi yeni sevgilisyle yiyior 😒 iste bu tuzden erkeklerde boyle evriliyir ucu sonu b*k lu deynek , EVLENMEYİ. EVLENMEYİN EVLENMEYİ
Çok doru diyorsun kardeşim ama hicbir kadın mal değildir erkeğin mali değildir
Karsi gelsin kadinlarda ozaman nafaka istemiyoruz diye adam calisip ev aliyor araba aliyor bosanincada kadin iyi bir avukat tutup evlilikte sadece erkegin aldigi arabanin yarisi kadinin diyor eee kadin calismamiski hic 😂 emin ol para her zaman tatlidir sen bosanma asamasindaki cinayetlerin neden isleniyor zannediyorsun sistem bu , sisteme hicbir kadin karsi cikmiyor eger sisteme karsi cikarsaniz sorun cozulur 😂
Ona bakarsan çalışan kadında var kendi parasını kazanan mesela benim annem çalışan kadın
Calisan kadinda olsada nafakayi erkek veriyor kardesim dedigimi anlamadin
Ben hayatimda hicbir kadini mal yerine koymadin koymamda her zaman kaliteli kadinlarla birlikte olmayi calisirim bunu diyen erkeklerlede muhattap olma ortamlarinda bulunma eger boyle erkeklerle ayni ortamdaysan zaten dusuk deger kadinsindir
Yok bulunmuyorum benim annem ve babam eğitimli insanlar e çevreside öyle benim cevremde öyle tabikide zaten öyle kendini bisey sana soğan erkeklerine izin vermem yani ortamıma giremez
tamam o şey o saçma buluyorum bende saçma
İyi ozaman 🙂
Evlenme lan o zaman sg babanim evinde yasamaya devam et gotlalesi
Işte bi örneği sensin kendini bi b. k zanneden
Evet ev hanimi haliyle gelip ahkam kesiyor birde kodumun varosu
Kim kadınlar mi
Senin erkek nefretinin yazıya dökülmüş hali aynı sen @aznue
lan ben erkeklerden nefret etmiom tum erkekler benim karimdir
Al işte pickk me
zirama
zirlama
@aznue nasıl
oyle
Öyle siz erkekler kadınlar sayesinde dünyadasınız anneniz doğurdu sizi bak kadına muhtacsiziniz yani
noluyo sana simdi ya carpacam
bi tane bise deme cocuguma
@aznue sen ne diyorsun be
Şutla dyeni sen reis ol
Şutlarım tabikide kendini bi b. k zannetmesin çünkü
Senin sknflaan var de mi
Ne diyon bi doğru yaz
Sıkın diyrm kalın mi
Öyle biri denk geldiğinde engelle geç zaten
Anlayışlı bi erkeksin belli helal olsun sana asıl adam sensin
Olması gereken bu, kadın sofra hazırlarken, yemek hazırlarken erkeğin yardım etmesi lazım TV izleyip veya telefonda takılıp hazır sofraya oturmamalı ondan sonra kadın tek başına bütün işi yapıp yorulsun gece olunca da cinsellik iste yorgun kadından gibi gibi örnekler.
Aynen tabikide mesela kadın çalışmalı kocası karışmamalı tam tersi destek olmalı sadece nerde izin vermemeli çalışmasına erkek hamileliğin son ayları ve çocuk doğduğunda o 1 yıl çünkü anneye muhtaç ya bebek o zaman karışabilir çalışma diyebilir onun haricinde karisamaz hicbir şeye çünkü kadının da bi hayati vardı sende önce sen kimsinde karışıyorsun
Erkeğin maddi durumu iyi ise kıskanç ise kadının her türlü ihtiyacını karsilayabilecekse evlenmeden önce bunu konuşup çalışmamasını isteyebilir. Bunlar evlilik öncesi konuşulacak konular. Ama kıt kanaat geçinip kadına çalışma diyemez bir erkek.
Yok zengin olsa bile bi erkek karışmaz çünkü babası okuyup bir yere getirmiş emek harcamış gelipte karisamaz bu emeğe saygısızlık eğer kadında bunu yapıyorsa yazıklar olsun o kadına babasının emeğine yazık ediyor
İyi bir meslek sahibi ve işini yapmak istiyorsa tabiki kimse karışamaz. ( Doktor hemşire öğretmen avukat vs vs) ama gidip fabrikada lokantada falan çalışacaksa erkeğe hak veririm.
Neden kadın her yerde çalışabilir öyle bi kural mi var
Benim maaşım yetiyorsa eşimin fabrikada lokantada milletin emiri altında çalışmasına izin vermem. Düzgün bir meslek sahibi ise yapsın mesleğini zaten bir şey diyemem ama o ortamlar bozuk, zaten sevgili flört döneminde bunlar konuşulur uyarsa uyar uymazsa herkes yoluna bakar.
Bak şöyle zaten davul bile dengi dengine demişler sen mesela bi şirketin patronu isen senin seviyende bi kızla evlenirsin zaten tutupta lokantada çalışan bi kızla evlenmezsin
Evet öyle bu yüzden öğretmenle evlenen bir öğretmene kocası çalışamazsın diyemez
Aynen lokantada işçi olan bi erkek lokantada çalışan eşine çalışamazsın diyemez
Kesinlikle
Senin gibi erkekler var yinede bu dünyada asıl senin gibiler adam onlar değil
Herkesin farklı bir kafa yapısı var kadını kısıtlamak doğru olmaz diye düşünüyorum teşekkür ettim. Sende en az benim kadar doğru ve düzgün düşünceye sahipsin.
Ama maalesef ülkenin çoğu erkeği yaziyim gibi düşünüyor
Onları elersen doğru insanı bulursun.
Yok ya ben evlenmicem bana gereksiz geliyo aile kurmak çocuk sahibi olmak ben kariyer odakliyim hayalleri var hayalimde evlenmek çocuk sahibi olmak yok
Anladım bol şanslar hayatında
Sanada guzel insan
Teşekkürler, iyi geceler.
Iyi geceler
Ne diyosun birader ya
Senin gibi erkeklere diyorum
Duyar kasma reis
Yok kasmıyorum nefret ediyorum
O halde git evleneceğin adama anır
Seni çok anırıyorsun demekki
Peki
Bende