Oyle birsey yok. Kizimi odaya yatirmaya goturmustum. Yataktan dusmesin diye yaninda kaldim. Ileride ailesi vardi. Bilerek gelmedin icer bizi dinlemek Senin derdin dedi bana?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bahaneler üreterek seni yıldırmaya çalışıyor kaç senedir evlisin?
2 yil evliyiz. Ayrilmak istiyor yani? Soylesin acik acik
Muhtemelen ayrılmak istiyor ama bunu açık açık söyleyemiyor sürekli kavga ediyor musunz
Niye soyleyemiyor sebeb ne soylesin ozmn
Eşinle ne kadar sürede tanistiniz ve evlendiniz?
2 yil nisanli. Şu an 2 yil evliyiz.
Bence karşına al ve konuş sorunun ne olduğunu açık açık sor cevaplasin net olmasına dikkat et
İstersen yaz ozelden bana konusalim
Bahane arayana bahane çok işte. Yaprak sıkılmıştı ağaçtan sonbahar bahaneydi.
Bahane diyorsun yani. Ayrilmak istiyor aslinda.
Düşün bak insan evlenmiş o kadın sana Allah'ın emaneti ilk başta ona prensesler gibi davranıp dünyanın en mutlu kadını edeceğine çıkan problemleri güzel bir şekilde onu incitmeden severek koklayarak öperek halledecegine insan neden zulüm eder ötekileştirip iter evlendiği kadını. Düşün ki sevse seni görünce gözünün ici patlasa sana kıyabilirmi yav ben kedime bile kıyamıyorum aman incinmesin aman mutlu olsun diye hayvana kızmıyorum bile yani insan niye evlenir niye evlendiği kişiye bunu yapar bende bunu anlamıyorum
Bilmiyorum. Olmayan seyleri soyluyor bana bende gidiyorum ozmn dedim gitmeyeceksin dedi Evde kalmami istedi. Madem kotuyum oyleyim Tamam gidiyorum dedim. Gidip ne yapacaksin yine baskalarina mi atacaksin sucu diyor bide. Bana herkesi kiskaniyorsun Sen dior. Icerden bizi dinliyorsun diyor ama gitmemi istemiyor. Yildim.
Eskiden bile kölesi olan köleyi azat etmez belli bir değerde satardı o hesap nasıl olsa bütün ihtiyaçlarını karsiliyorsun niye gitmene izin versin dimi ama öyle insanlar varya denek olarak uzaya gönderecen ya harbiden
Tek Bu mu sebebi Sizce. Adam resmen bana herkesi kiskaniyorsun Benim ailemin kotulugunu istiyorsun diyor kendi karisina. Sogudum ama.
İşte sevmiyor seni yani onun için bir önem değer arzetmiyorsun aksine sorun çıkaran bir insan olarak görünüyorsun gözüne yani o amacı seni mutlu etmek yerine istediği profile dönüştürmek olan bir kişi olmuş. Seni yılan falan olarak görüyor heralde. Yani senin nasıl biri olduğunu kişiliğini bilmiyorum ama seni öyle görüyor ve bu çok kötü bir şey
Evet oyle goruyor. Oyle biri degilim ben.
Öyle biri olduğunu bende düşünmüyorum olsan zaten bu kadar uzulmezsin değerinin bilinmemesi çok üzücü bir şey ne yapmayı düşünüyorsun peki
Ya allahlarınızı harbiden Yani arkadaş kafayı yememek elde değil bu ülkede
Ya bu adam senden uzaklaşmış fazlasını istiyor bence oturun konulun eğer ayrılmak gerekiyorsa ayrılın insan eşine zulmeder gibi konuşmamalı anlayışlı olmalı biraz içinde kurup gelip sana çatıyor
Böyleleri yüzünden evlenmek bile istemiyor insan hep uzak kalıyor
Bence fazla uzatma konuş
Nasil fazlasini istiyor? Evet Aynen oyle oluyor kafasinda kurup bana geliyor gidiyim diyorum izin vermiyo
Sürekli ona hükmet ne derse o olsun istiyor yaşlar kaç kaç senelik evlilik var
Oyle olmaz. Kendi dusuncelerimi duygularimi yok sayamam kimse icin. Madem yildirma politksi yapior gitmeme Neden izin vermiyor.
Madem öyle niye evlendi kafasını sktigim süründur onu
Oyle diyor bana. Inanmadim. Artik bitti Benim icin. Asla onu dusunmem. Kizim icin burdayim.