30 a 4 var
Bekar kalmak isteyip ortalama maaş alan biri artık bu abartı kiralardan dolayı hiç bişey yapamıyoruz. Elin sümüklüsü ile evlenip tüm işi bana yıkacağını bildiğim evlilik diye uydurulmuş bir kurumda da yaşamak istemiyorum.
30 a 4 var
Bekar kalmak isteyip ortalama maaş alan biri artık bu abartı kiralardan dolayı hiç bişey yapamıyoruz. Elin sümüklüsü ile evlenip tüm işi bana yıkacağını bildiğim evlilik diye uydurulmuş bir kurumda da yaşamak istemiyorum.
ben o bahsettiğin 30 yaşımı yeni doldurdum ve 31 oldum :) bundan 10 yıl önce çalışma hayatına ilk başladığımda maaşımdan artan paraları kenara koyabildiklerimi vs hep altın dolar olarak biriktirdim. 5 sene sonra da kredi çekip kendime bir ev aldım. tabi o yıllarda böyle enflasyon falan yoktu şimdi olsa nereye birikim yapıyorsun nereye milyonluk evleri alıyorsun. aldığım ev şu an 4 milyon lira kirası da 15 binden başlıyor. paramı yemiyorum gençliğimi yaşamıyorum ihtiyar emekliler gibi ev kredisi ödüyorum diye vakti zamanında beni hakir görüp dalga geçen arkadaşların hepsi bana özenerek bakıyor şu an. ha ben baba evinde yaşıyorum iyi de anlaşıyorum annem de güzel yemekler yapıyor ilerde senin gibi düşünüp kendi hayatımı yaşamak istersem oraya geçerim.
şu an aldığın para her saniye hiç oluyor başka bişey değil. Trilyon diyorlar. Ben anlamıyorum. Gerçekten psikolojim bozuldu . Gençliğimi çürüttü bu ekonomi, ülke, yönetim.
Cevap
5Cevap
Daha çok kazanırsın umarım ya da bu kiralar geri gelir
Neyse ki çok uzun zamandır o sorunu çözmüştüm 😅
En iyisini yapmışsın
Hahaha çok mantıkli
Kira pahalı
Evlen Kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?