Benim 2 yıldır birlikte çalıştığım biri var. Ben 8 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum ve en eski elemanlardan biriyim. Bu kız benim yanıma 2 yıl önce geldi ve onu abi kardeş, dost olarak gördük birbirimizi. O geldiğinde hiçbişey bilmiyordu, işi ona ben öğrettim. Daha sonra mesul müdür oldu ve onu ilk ben kutladım. Hediyesini ilk ben aldım ve ondan daha çok ben sevindim. Özel hayatında da sürekli destek olmuşumdur okulu vs. Arabam oldukça, bunca zaman yolumu 20 dk uzasa da 1 kere onu otobüsle işe göndermedim, sürekli onu da alır birlikte gider geliriz işe. Neden sürünsün kü derdim. Geçen gün bir grup açtı ve işyerinde bizden daha sonra gelenlerin çoğunlukta olduğu bir grupta beni de dahil edip yaptığı konuşmalar zoruma gitti ve gruptan çıktım. Ortaya söylenmiş sözlerdi ama o grupta söyledikleri bende grupta olduğum için bana da geliyordu o sözler. Ayrıca bana bunu açıklayabilirdi ama açıklamadı. 3 saat sonra ayrıldım gruptan. Ben 8 yıllık bir çalışan olarak, kendisine iş öğrettiğim birinin benim yaptığım işi sorgulaması ve bana direktif vermesi benim zoruma gitti. Daha sonra da aşağıdaki konuşmalar geçti. Onun konuşmaları sertti ve hiçbir şekilde açıklama yapmadı. İnstagramdan sildi, O gece sonrasında genel koordinatör aradı beni ve üstüme saldı resmen adamı. Daha sonra ertesi gün abisi beni aradı ve ağzına geleni saydı. Hiç birisi beni dinlemedi bile. Abisiyle ve bu kızla çok sıkı bağlarımız vardı. Aynı evde kaldık defalarca, o derece. Olayların buraya gelmesi zoruma gitti. Ben mi hatalı düşünüyorum, yoksa düşüncem doğru mu bilemiyorum. Aynı Otobüste hiç konuşmuyoruz ve işyerinde de konuşmuyoruz. Bana bişey söyleceği zaman ortaya söylüyor direk ve adımı söylemiyor. Bazen bana söylediğini dahi anlamıyorum. Mesajlarımı ve durumlarımı anında görüyor. Bugün işyerinde herkese dondurma söyledim o istemedi. Sonra bikaç kişi daha ortak olunca aldı kendisine. İş ile ilgili bişey soracaktım o dışarıdaydı. Fakat telefonu açmadı ve dönüş de yapmadı. Konuşmayı denemek istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Arkadaşlar konu biraz uzun, sizce haksız mıyım? Ne yapmalıyım?
sen kıskançlık yapmışsın ama kızda çok fena tehlikeli biri bence sende onu sal gitsin muhatap olma
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kıskançlık depil, onın benle konuşma tarzı benim zoruma gitti. Asla kıkançlık değil. Öyle anlamış olmasıda saçmalık. Mesajlardan öyle anlaşılıyo. Ona sen benle böyle konuşamazsın diyip kırmak istemediğim için bunu ima etmek istemiştim oysa
Ya işte ofiste olduğum içinmiş, bir açıklamayla bunu halledebilirdi oysa, ona böyle bir yetkinin verildiğinden haberim yoktu bile. Abisi söyledi ertesi gece.
Bilmiyorum, ona neden açıklama yapmadığını, o gün ona böyle söylendiğini bilmediğimi söylemek istiyorum. O gün onun yaptıklarını haketmediğimi söylemek istiyorum. Aslında biz daha öncesinde de bana soğuk davrandığını ve sebebini sormak istiyorum.
Biliyor musun uzun uzun mesaj yazmak istemiyorum ya, abisine söylüyor. Abisi de bana baya sert konuştu sanki ben onun düşmanıymışım gibi. O gğnde beri hiç konuşmadık onunla da, qradım açmadı. Zoruma gitti, beni dinlemedi bile ve kendimi ona da anlatamadım
Onunla tekrar konuşmayı deneyip, mesaj atarsa da seninle eskiden de tartışmalarımız oldu ama artık konuşarak da bişeyleri çözemiyoruz demekki, umarım hayatında her şey istediğin gibi olur demeyi düşünüyorum
Evet doğru, konuşmuyo benle. Araya bayram arası girdi ve biz 10 gün boyunca hiç konuşmadık. O olanlar çok zoruma gitti. İnstagramdan sildi beni. Eklesem kabul etmez diye çekiniyorum. Sence şimdi eklesem mi bu durumda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hocam bu kiz kac yasinda ve sen mudur degilde o nasil mudur oldu sen cok calistiysan
Yalakalık, birde diplomasına bakanlık onay veriyordu. Benimkine değil
Kiz kac yasinda senin meslegin ne
sen kıskançlık yapmışsın ama kızda çok fena tehlikeli biri bence sende onu sal gitsin muhatap olma
Kıskançlık depil, onın benle konuşma tarzı benim zoruma gitti. Asla kıkançlık değil. Öyle anlamış olmasıda saçmalık. Mesajlardan öyle anlaşılıyo. Ona sen benle böyle konuşamazsın diyip kırmak istemediğim için bunu ima etmek istemiştim oysa
seni gruba niye almış bu mal
Ya işte ofiste olduğum içinmiş, bir açıklamayla bunu halledebilirdi oysa, ona böyle bir yetkinin verildiğinden haberim yoktu bile. Abisi söyledi ertesi gece.
sal gitsin
İşyerinde yüzyüze konuşmadan durmak zor geliyor. Onunla bu durumda olmak, sıkıntı
konuşsan nolacak ki böyle biriyle
Bilmiyorum, ona neden açıklama yapmadığını, o gün ona böyle söylendiğini bilmediğimi söylemek istiyorum. O gün onun yaptıklarını haketmediğimi söylemek istiyorum. Aslında biz daha öncesinde de bana soğuk davrandığını ve sebebini sormak istiyorum.
inan değmez ama mesaj at açıkla madem
Denedim, konuşmayı denedim. Bir bahaneyle aradım başkadıyla konuşuyordu 1 hafta önce. Sonra beni aramışsın dedi mesajla. Bnde bahanemi söyledim. Yaparım dedi. Müsaitsen konuşalım mı dedim, seninle konuşmak istemiyorum asla dedi. Uzak dur benden dedi. Tamam diyebildim. Anında gördü mesajları
ya sen açıkla uzun bir mesajla yine görür artık gerisi ona kalmış ne
Biliyor musun uzun uzun mesaj yazmak istemiyorum ya, abisine söylüyor. Abisi de bana baya sert konuştu sanki ben onun düşmanıymışım gibi. O gğnde beri hiç konuşmadık onunla da, qradım açmadı. Zoruma gitti, beni dinlemedi bile ve kendimi ona da anlatamadım
resmen hayatını bunlara adamissin boş ver yoluna bak hatta imkanın varsa bölüm ya da iş yeri değiştir
Bunu da düşündüm ama bunu yaparsam haksız çıkmazlar mı? Kıskandığım için çıkmış olurum bu kez
Onunla tekrar konuşmayı deneyip, mesaj atarsa da seninle eskiden de tartışmalarımız oldu ama artık konuşarak da bişeyleri çözemiyoruz demekki, umarım hayatında her şey istediğin gibi olur demeyi düşünüyorum
Burada ben haksız mıyım? Vicdan yapıyorum biraz da
aynen öyle söyle. birbirinizi yanlış anlamışsınız sanırım senin demek istediğini o anlamamis onun yapmak istediğini de sen.
Evet doğru, konuşmuyo benle. Araya bayram arası girdi ve biz 10 gün boyunca hiç konuşmadık. O olanlar çok zoruma gitti. İnstagramdan sildi beni. Eklesem kabul etmez diye çekiniyorum. Sence şimdi eklesem mi bu durumda?
ekleme bence bir süre kendi haline bırak
1 aydır ekli değil, artık önerilerde dahi çıkmıyor karşıma. Sürekli bişeyler paylaştığım insanla bu duruma gelmek tuhaff geliyor
yani haklısın zoruna gider ama yapacak bir şey yok gibi
Mrhaba, bişey sorabilir miyim?
sor
Başım şişti bu ne dir be. A. A
Altta ismi silmeyi unutmuşsun
Aman ya napim, yorum nedir yanii