Arkadaşlar bir şey soracağım biraz uzun ama Allah aşkına adaletle cevap verin hatalı bensem hatamı anlayayım detaya bakar mısınız?

Benim erkek arkadaşım var. Sevgili değiliz ama aramızda duygusal bağ var. (Aşk değil) 2 yıldır her gün konuşuyoruz. Başta işi yoğun değildi. Şimdi sabah 5 te kalkıyor 1,5-2 saat yol gidiyor. Akşam 6 da işi bitiyor. 1,5 -2 saat yolla eve 8 e doğru dönüyor. Ertesi gün yine 5 te uyanacağı için 22.30-23.30 arasında uyuyor. Fiziksel olarak yorucu bir iş. Her gün mutlaka günaydın ve iyi geceler yazıyor. Ama gün içinde ben ona anında yazarken o mesajlarıma geç cevap veriyor. En az 2-3 saat sonra. Akşamda tam yatma saatinde geliyor. Ben yatıyorum hadi iyi geceler deyip çıkıyor. Biz sürekli konuşmaya alıştığımız için hiç konuşmadan günü bitirdiğimiz için kırılıyorum. 5-10 dk geç uyu azcık konuşalım diyorum. Olmaz fiziksel olarak yoruluyorum uykumu alamıyorum 5 dk bile benim için çok önemli diyor. Bende her gün konuşmamayı teklif ettim. Beklenti olmasın diye. O her gün azda olsa beklenti olmadan konuşmak istiyor. Ama çok çok az ve geç yazıyor. Yatma vakti gelip iyi geceler diyor. Ben bişey söylüyorsam bile sonra konuşuruz ben yatacağım diye acele edip dinlemiyor. Konuşmayı bitirmek istemiyor. Her gün konuşalım istiyor ama böyle davranıyor. Kim haklı? Ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar bir şey soracağım biraz uzun ama Allah aşkına adaletle cevap verin hatalı bensem hatamı anlayayım detaya bakar mısınız?