Her zaman ki gibi xperim az olduğu için üstü kapalı yazCam. Ben birine çok aşığım iki dünyayı birleştirecek kadar çok ama bugüne kadar ne fedakarlık yaparsam yapayım ne iyilik yaparsam yapayım bir türlü sevmedi. Bana yumruk bile attı. Kaç defa küfür etti kaç kere birlikte olduk. Ama ben çok seviyorum. Onu sevdiğim için arkadaşlarım bile benden uzaklaştı çok üzülüyorum. Ben ona başından borcu için para bile verdim ne isterse yaptım. Zaten bir gün kavga ettik ben verdiğim borcu geri almak için evlerine gittim falan ondan sonra soğuk kötü davranmaya başladı hep bana paranı aldın benim sana bir gebeliğim kalmadı artık diyor hep. Ama o kadar çok seviyorum ki. Bugün son kez birlikte olalım dedim. Bana hep bahane uyduruyor uzatıyor da uzatıyor. Damla yarın veya öbür gün senle istemiyorum ama son kez senden kurtulmak için birlikte olcam dedi ne kadar kırıcı değil mi? Ne yapacağım ben ya o değil bunun yüzünden kaybettim arkadaşlarımı nasıl geri kazancam. Onu nasıl geri kazancam.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağır bence de
bi anda koyver onu bak nasıl farkedecek eksikliğini. ama biraz sabr ve istikrar...
İşte onu yapabilsem her şey düzelecek ama fark eder mi çok aradım çok sıktım
eder
Ama çok sıktım bana en son tek isteğim hayatımdan çıkman dedi
anca böyle döner ya da hiç dönmez
Aramasam dönmezse
ay bi sal şunu vermişsin bile iyice değersiz ettin kendini daha ne yapacan
Çok seviyorum
Çok değer verirsen. Olacağı budur zaten. Gururunu kendini onun ayaklarının altına paspas yapmışsın
Ne yapayım peki artık
Yenldennayağa kalkıp yoluna bakacaksın. Tüm olumsuzlukları elinin tersiyle iterek
O dönmez mi bir daha
Hayat devam ediyor.. Hiç bişey için geç kalmış sayılmazsın. Bırak kendini için yaşa bu hayatta. Bu hayat sana verilmiş en büyük şans başkasının ayaklarının altına verme
Şu saatten itibaren sil temizle beyin belleğini Yalnız blr tatile çık dönüşte kendini işine gücüne ver Hayat devam ediyor
Vallah benim bir isim yok tatile çıkacak paramda yok bu ekonomi de işim olsa bile tatile çıkamam zaten.
İnsan en dibe vurduğunda. En yükseğe çıkma hedefine ulaşmış demektir. Dibe vurmak her insana nasip olmaz
Bu geceden itibaren. Yeni bir sayfa aç hayatında
Hala en yükseğe ulaşabilirim yani
Evt hayat dvm ediyor. Senin için benim için herkes için. Taki son nefesimizi verene dek. Hiç bir zaman pes etme. Sana kötü gelen seni üzen şeyleri çıkart at hayatından.
24 saat onu düşünüyorum.
Başka bir şeylerle ilgilen. Aktivite bul kendine Müzik kursuna git. Fotoğraf çek, Enstrüman çalmayı öğren. Hatta hem para kazanabileceğin hemde sana iyi gelecek bir fikrim var. İrem
Düşüncelerin seni eline geçirmesin
Neymiş o fikrin
Türkiyede bazı yerlerin fotolarını ve oranın hakkında bilgi sahibi olman gerekli. İnsanlar tatile gidecekleri zaman bu bilgilerden faydalanarak tatil seçimi yapacaklar. Bunu intagram ve twetır da isteyenlere 5 euro paylaşacaksın.
Bazı insanlar tatil seçimi yaparken zorlanıyorlar. Bu yaptığın çalışma insanların tatil seçimini kolaylaştıracak
Girişimci olduğum için blr çok fikir var bende
Yok ben yapamam onu
Denemekte fayda var. Hem kafan dağılır hem para kazanırsın? İnstagram ve twetırda paylaşacaksın.
Mesajlarıma bile bakmıyor yok yapamam
Gel bana gel bana dersen kaçar, sınırlarını koyda sıkıyorsa böyle davransın
Artık olmaz ki
Kendini bu duruma koyan değersiz yapan sensin ama
Nasıl sevdireceğim ne yapmam lazım
Sevdirme kendini. Uzak kal kendini sev ilk önce. Yazık etme kendine.