AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
siyaset konuşmamayı tercih ederim. fakat olunabilir, herkes haddini biliyosa
Sürekli bu konuyu ortaya koyan tartışmaya falan giren biriyse olmazdım :D
Düşünüyorumda tayyipçi birle birlikte olduğumu ! düşünmek bile yetti olamaz olma kıvamına bile gelemez :)
Helal abi :)
olurum. sohbet edecek bir konumuz kafadan olmus olur :)
Olaya farklı bakmak :))
gonul sevdikten sonra insan olaya farkli bakmali. eger birine sevgilim diyorsam onu seviyorumdur. fikirleri farkli oldugu icin onu kaybetmek degil olaya farkli bakmayi secerim @Ormantik-Adam
Katılıyorum.
Sevgilimle görüşlerimiz çok zıt ama 4 senedir bu konuda hiç sorun yaşamadık
ben solcuyum arkadasım sagcı onemlı olan ortak noktada bulusmak bı sorun yok yanı bence
Tek bir görüş hariç, solcu sağcı fark etmez. Düzgün bir insan olsun yeter.
Dini görüşü farklı olmasında siyasi görüşü ne olursa olsun..
Çok farklı değilse olurum. Mesela din e vatan a sallıyorsa olmam. Ya döner ya gider. Tabi ben davamda haklıysam.
O ülkücü ben ise sosyalist ona göre "anarşist "biriyim :D ama sorun çıkmıyor bizde
Ben bütün siyasetçilere karşı olduğumdan garanti öyle olcak :D sakıncası olmaz :)
Ben mhp görüşlü biri olarak Ak parti görüşlü biri ile 3 yıldır çıkıyorum.
Bana zarar vermeyecekse ya da kendi düşüncelerini benimsemem için zorlamayacaksa sorun yok
akp ve pkk yandaşı biriyle arkadaş dahi olmuyorum şahsen.
Ayakkabı Kutusu Partisi olmasında Anlaşırık herhalde :)
Ama dediğim gibi Kitap Okumak iyidir :)
Olmam zaten başka görüşteki insan o konuda bir şey anlatmaya başladımı itici geliyo direk
Olmaz tabiki bir elmanın iki yarısı tamamlamıyorsak birbirimizi olmaz...
Mümkün lakin hiç konusmasaniz mümkün. eski sevgilim vardı siyasetten konuşunca aağzıma ediyordu
olurum olmasinada siyasi gorusu bana aykiri olan insanla kafa yapimiz uyusmazki bir yerde mutlaka sorunlar cikar yani
Evet. Siyaset sevgiye sevgiliye engel olamaz. Ayrıca hangi siyasi görüş bir insandan daha önemli olabilir ki?
Tamamen zıt görüşlere sahibiZ birbirimıze saygılıyız bu konuda herkes özgür hiçbi sorun da olmadı bunca yıldır
Siyasi görüş nedir ya. İyi bir insan olun vatana millete hayırlı olun bitmiştir. İlla bir gruba ait olmak mı gerek yani.
Aşırıya kaçan biriyse olmam ama saygı duyan bir insan ise konuyu açıp gereksiz üstünde durmuyorsa olur yani:)
Ulan siyaset konusmak icin mi cikicam boyle sacmalik olmaz sevginin onune hicbir sey engel olamaz hele ki boyle basit bir fikir ayriligi.
Siyaseti zaten kişiliğin temeli de etkiler ve illki çatışmalar çıkacaktır bence
Yaşam tarzımıza göre zaten Siyesi karakterşmz değişiyor
Benim eski sevgilimle siyasi görüşlerimiz baya farklıydı sevmediğim kişileri bana savunurdu hep ama 5.5 sene çıktık ve engel olmadı :) farketmez nolsa çoğu kız siyasetten anlamıyor :))
Askim seni cook seviyorum
-Ama askim ben chpliyim
Lanet olsun nefret ediyorum senden..
Senin askin boyle olsa gerek
Başına gelmeden boş konuşmamak gerek beyfendi
Ben siyasetle ugrasmadigimdan boyle sacmaliklarin gelmesi mumkun degil hanimefendi
Evet oldum. Babası eski Ülkü ocakları başkanıydı. Bende Kürt'üm. Buna rağmen 2 senelik ilişkimiz oldu. Düşünceniz bana çok saçma geldi. İnsanşarın siyasi görüşlerini değil, kalplerini severiz!
Ülkü ocak başkanı olmak başka bir şey, Türkçü olmak başka bir şey. Ülkü ocakları bozuldu, ilk kurulduğu seneler gibi kalsaydı emin ol direk topuklarına sıkardı.
Bu iyi birşey mi peki?
bizim uşaklarla sabahlara kadar bağıra bağıra siyaset konuşurduk ve yine sırtsırta verir işimize bakardık. bunları yapamıyorsanız zaten o iş olmamıştır.
bir gorus haric her gorus kabulumdur. Illaki bir gun ortak noktada gorusuruz. Ama dedigim gibi bir gorus haric
Onu da diyeydin bari
Tahmin edebilirsin.. hangi parti oldugunu
siyasi görüşün farklı olan biriyle bir yere kadar gidebilirsin bir yerden sonra tıkanır iki kişinin kültür seviyesi yüksekse aşma ihtimali var ama çoğu zaman olay biter çünkü siyaset baba ile oğulu bile düşman eden bir zehirdir
Ben hdp kiz arkadasim Türk ve akp'liydi. Iyi anlasiyorduk kişiye göre değişir bünye meselesi
Milleti yağ kuyruğunda bekleten zihniyetle elbette sevgili olamam
sakıncalı bir durum bence Sorun çıkar şahsen ben dünyagörüşleri farklı biri ile sevgili olamazdım
Koyu mhp liyim milliyetciyim dine saygi duyuyorum. dinsize devrimciye asigim vay mk
Olurum, siyaseti sewerim, guzel bir sohbet konusu olabilir, bilinçli konusmasi lazim iyi sawunmali
Siyasi görüş değilde dini farklı olan sevgililerim oldu
Oldum da , şimdi de farklı görüşlerimiz. Uçlarda yaşamadığımız ve birbirimize dayatmadığımız sürece sorun değil.
Ben bu konularda daha bir serttim. Önceden sağcı olsun diyordum şimdi daha da ileri gidiyorum AK partilide olmak zorunda. :)
hicbi kız arkadasımın siyasi görüsünü sormadım bilmek istemedim ayrımcılıktan değil önyargısız olmaktan yanayım.
Körü körüne savunanlardan değilde bilerek savunanlardan olursa farklı görüşte olduğum için zevk duyarım
Resimdeki kız sen isen siyasi görüşümü unutur sana tabii olurum. Siyaset nedir ki tek bir gerçek varsa o da sensin. Ama malesef o sadece bir resim...
Kavga bundan cıksa sadece keski.
Düşüncelere saygılıyımdır. Herkesi dinlerim ve kendi fikrimide dikta etmem. Ben olurum
Başta sorun olmaz gibi gelse de, ileride büyük sorunlar çıkabilir aynı görüşten olması daha doğru bence..
Olurum.. Resimde ki sen misin? O zaman olmam!! Yaşasın CeHaPe yaşasın CeHaPe.. En büyük Kılıçdaroğlu!!
burada siyasi görüşünün ne oldugu ne kadar zıt olduguda önemli,
ben olabilirim diye düşünüyorum çok ucube degilse :D
Sevgili arkadaş anne baba vs siyaset konuşulan her ortamda sorun çıkar.
Onun için evet siyasi görüşü farketmez siyaset konuşmadan mutlu mesut yaşardım
Ben Türk Milliyetçisiyim. Aşık olduğum kız solcuydu. Ama onu çok seviyordummmmm. Diyarbakırlıydı ve Zazaydı. Sevdiğim kız Atatürkçüydü. Seversem fark etmez.
diyarbakırlıydı ve atatürkcüydü ha? vay anasını
Sanane.
Sevgili olurum Ama İş Ciddiye binince Oyunu bozarım.
Ne kadar saçma ya. Niye çıkmayım. Sevgimi basit bir siyasi görüşle kiyaslamam bile.
neden sorun olsun anlamıyorum ... görüş için insan sevdiginden vazgecer mı
düşünce ve görüş aynı olursa daha iyi olur ama farklı da olsa olabilir.
Akpli veya bdpli ise olmam, vatan haini ise olmam. Onun dışında bütün partiler olur..
Ne güzel işte aramızda devamlı konuşabiliceğimiz yeni bir muhabbet çıkar
Fazla siyeset bokunu cıkartır... ön görüş ve önyargılı bır toplumuz...
ah bir siyasi görüşüm varki Türkiyede tekim napcam mecbur farklı görüşten olcak :D
hdp hariç hepsini kabul ederim hem tartışırız :) güzel olur valla :D
Eger tuttugu partinin koyusu degilse olabilir yoksa bilemiyorum yani
Sevişmelerim ile siyaseti ayırabilen bir insanım. O yüzden sorun olmuyor
Olurum. Ama siyasi gorusten once hayat goruslerimizin uymasi lazim tabi