Ya da evlenir misiniz?
Ben ihtimal dahi vermiyorum sevgili olabileceğime ya da evlenceğime. Sürekli tartışırız çünkü.
Ben ihtimal dahi vermiyorum sevgili olabileceğime ya da evlenceğime. Sürekli tartışırız çünkü.
bu olay tamamen kişinin görüşü değilde görüşüne nasıl bağlandığı ile alakalı öküz gibi dikine bağlı birisiyse zaten kişiliğindede sıkıntı vardır ama haklı bir yanı olduğunu düşündüğü ve kendine göre haklı nedeni olduğu bir şeyi savunuyorsa sıkıntı olmaz bence
siyasette neymiş birini sevdiysen görüşümden onemli mi sanki =)) =))
Önemli tabi kanka
Sen hangi partilisin ki? Sana uyumlu olan partileri söyliycem :D
Ooo sen de bendensin :))
Görüsümü desteklemek zorunda degil, saygi duymasi lazim sadece. Basta kürtleri sevmesi lazim, sevmezse zaten arkadas bile olunmaz
Cevap
20Cevap
zor cok cok zor chp fanatiği ya da pkk sempatizanı olmaz kominisait falan filan olmaz
Aynen
:))
ben ideolojimin sonuna kadar arkasındayım çünkü araştırdım okudum. bunun için karsı görüsün fikrine sadece saygı duyabilirim sadece saygı :) uzak dursun yani
Birlikte siyaset meydanını sunmayacağız, aile kuracağız.
Ben kendi görüşümü yazdım. Bu kadar çemkirmenize gerek yoktu. 3-5 üye toplanıp dövün beni isterseniz.
büyük konuşmamak lazım neden olmasın olurum herşeyde aynı fikirde olmamız gerekmiyor zaten yoksa cok sıkıcı olurdu hayat.
Ben ahlaki yönden Hz. Muhammed milli yönden Mustafa Kemal Atatürk tarafındanım. Hayır benle farklı siyasi görüşte olan biriyle sevgili olmam.
Aynı görüşleri paylaşıyoruz senle dostum...
Görüşümüz şahane dostum.
Kesinlikle adamım...
Genelde kadinlarin siyasi gorusu esininkine kayar gunumuzde bunun azalmis olabilecefini dusunuyorum cunku kadiblar daha cok takip ediyor artik bu gibi seyleri ve okumakda bunda etkili bir faktor
Saygı çerçevesinde bir münakaşa olur aramızda zaten zıtta olsa ama evet tabi olurum sevgili.
Ayni gorusteyiz.
:):)
Hiç sanmam. Kafadan 1-0 yatar o iş. Vatan hainleri yüzünden neden ilişkimden olıyım?
Geçsin benim tarafa aynı cepheden laf edelim. :)
evlenilir neden evlenilmesin ki. siyaset konuşmassınız olur biter.
Siyaset konuşmadan duramam ben abi.
madem bu kadar heveslisin siyasete girmelisin ve orada konuşmalısın. ev içinde siyaset konuşmak kuru laf kalabalığından başka bir şey değil.
Her ne kadar karşılıklı saygı olsa da bir yerde problem çıkacaktır katılıyorum sana.
Büyük konuşmayayım ama beraber olmak istemem
farketmez. ben z*kerim gerisine karışmam :))
Tövbest ya...
ne yani chp li erkekle ülkücü kız evlenemez mi
Ben evlenmem ama evlenen elbet çıkar. Detayda kendi görüşümüzü yazmak da mı suç oldu?
Olmam anca mhp yoksa kavga ederim hep delirrim.
Sorularıma cevap verme demiştim
adını bile okumadım canlı yayını takip ediyorum kafaya göre cevap veriyorum herkese..
bir daha oku o zaman
tamam bakarız
Aferin sana
hayla aynısın.
Sen de hala "hayla" diyorsun
Öyle alışmışım demekki.
Tamam
Evlenirim. Tartışmam da.
Yani çok zıt görüşlü değilse olabilir
niye olmayım niye sevgili olmayım daha güzel bence
Mhp li olsun
Aynen ^^
:))
Biz ne yapıyorsak milletimiz için yapıyoruz CcCAKPCcC
Ironiye geeeel @YobazRahip
Ahah admin banla da beni AKPliAteist diye nick name alayım:)
Gideceksin yine bak kasinma @YobazRahip
Hayır tabiki
Benim icin sorun yok
Kesinlikle hayır.
+/- kadarsa imkansız
Olmaz
Ben Öyleyim
Bence de sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar