Diyelim ki sevmediğin bir partiyi ölümüne savunuyor. Katlanabilir misin? :D

Diyelim ki sevmediğin bir partiyi ölümüne savunuyor. Katlanabilir misin? :D

Halkın aç olmadığını, işsizlik olmadığını, gelen paraların da her şeye yetebildiğini, türkiyeninde çok rahat huzur dolu refah olduğunu savunan birisiyle asla olmam.
Benim vicdanım kabul etmez. Hangi parti olursa olsun.
Yok ya. Siyasi olarak bir partiyi ölümüne savunmamali insan tuttuğu partiyi bile elestirebilmeli ama tabiki zıtlıklar varsa arada sevgide varsa birbirine karşı saygılı olması gerek siyaseti çok katmadan bulandirmadan hiç bir şey sevgiden aşktan sadakatten ve oluşan yuvadan önemli değil
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı ise ya da dağdaki gerillayı övüyor ise yapamam onla.
Özellikle Gazi paşam ince çizgim ona yanımda laf söyleyenin alnını karışlarım.
Karşı tarafa saygı duymuyorsa ve ölümüne savunuyorsa olmam.
Böyle dedim ve oldum. En sonunda siyasetten yol aldık. Ben inat yaptım o kadar keşke böyle küçük şeyler yüzünden ayrı kalmasaydık.
Küçük şeyler bunlar. Onlar para kazanır biz kavga ederiz. Alt tarafı iki seveceğiz bu kadar
Cevap
48Cevap
Merhaba,
Hayır katlanamam, beyin bedava, kullanmıyorsa canı cehenneme! 😅
Ben normalde parti tutmuyorum 😅 ama malum partiyi destekleyen bir insanı sevemem 😂
Çok güzel düşünüyorsun 😂 lanet olası pislikler 😂 kahrolasıcalar
Evet ben sevgili olurum tabi ki de.. önemli olan birbirimizi sevmek ve aşık olmak.. güven de varsa anlaşabilirim.
Herhqngibi bir seyi olumune savunan biriyle olmam sqnirim. Insqn gelisen bir tur fikirler degisebilir.. Hele siyaset her qn cikara gore partilerin bile yon defistiridigi bir hadiseyken nasil olumune sqvunabilir :))
Yaa ben isim geregi koy kasqbaya vs gidiyorum.. Orlarda soylenenleri bir duysan.. Bu ulkede.. Neyse cumleyi tamamlamayayim sqbah baskinlarina alerjim var :))
Hayır, ben ve akepeli? Allahsızım olum ben, yürümez yani. Yürüyemez. O "Ekonomi çok iyi" diyince dalga geçerim, o da sinirlenir.
Biliyom, sen eski über mod değil miydin?
Darısı bu hesabın başına dicektim dskflşsdi ben de bıraktım da yine mod olurum belki, keyfime ve kahyasına sorcam
5 xper olim ben de ispiklicem, sabaha karşı herkes tek elle giriyodu yemin ediyom
Hepsi engelli nerdeyse djdjdj mod olduğumda da millet tebrik edememişti
Bu troll hesapla mod yaparlar umarım, sorular kuralları ihlal etmiyo ama djdjdj hesap yemeyi ösledim. Barış getircem siteye
Ponçik ponçik takılıyom ben necmettinle
Evet olurum çünkü siyasilerin hepsi gözümde aynı sahtekar
Aslında mantıklı geldi sjfg
Atatürk dışında hepsi çıkarcı
Kesinlikle katılıyorum 👏🏻
🤩🤩😊
Particiliğe çok karşıyım. Sırf bu yüzden bir insan benden soğuyor, uzaklaşıyorsa cahilliğine veriririm.
Terör örgütlerini destekleyen parti ve kuruluşlar içerisinde olursa zaten olmaz.
Siyaset tüm hayatı etkileyen, hayata bakışı belirleyen bir şey. Ben çok farklı olan biriyle olmam.
Başka ülkede olsa olur Türkiye'de olmaz çünkü Türkiye'de farklı görüşte olan insanların dini de farklı
Çok fazla partizan olmasını istemem şahsen. Benim siyaset, oy günü sandıkta başlar ve biter. Aşırısı rahatsız edici.
Siyasetci degilim Fanatikli olmasinda sürekli siyasetlen ilgili konuşan insanlardan sıkılırım
İlişkiye siyaset karıştırmam ama biri vardı her şeyde siyasete bağlıyordu denedik olmadı
Kişilerin özgür iradesine saygı duymak gerekir sonuçta herkesin aklı var fikri var.
Siyaset sevmem konuşmam ilgilenmem siyaset yapan savunan kadınla da birlikte olmam
Siyasi bir görüşüm yok siyasetide sevmem. Bu sebeple olur muyum? Nasıl birisi buna bağlı.
Bana uzak Allah'a yakın olsun. Cahile laf anlatılmaz.
Siyasetle ilgilenen biriyle olmam zaten ama oldu diyelim katlanamam
Terörist sevici olan kimse ile iletişim bile kurmam.
terör partisini tutmuyorsa pek sorun olmazdi
ölümün de ölümüdür.. şükür ki, ailesi dahil öyle biri yok
Ben genel olarak siyasetle ilgilenen insanlarla olmuyorum.
Benimle aynı düşünmesi şartt. Gerekirse ben kendi düşüncelerimi zorla ona benimsetirim
Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı fikir düşünce besleyen karşıt görüşü savunan biriyle sevgili olmam
Ben Türkçü yüm aksi bir ideolojiye sahip biriyle çok zor
Eskiden olsa olurdu da artık olmaz olamaz. Anap, Ecevit varken falan olabilirdi
Siyaset hayatımda hiç olmadı bir miting izlemedim hayatımda karşıyım boş işlere …
hiç bir partiyi sevmem ama hdpci biriyle asla
Hdp yeşilli meşilli bişey değilse anlaşırız 😀
Saygı duyarım ama bana uymuyorsa sevgili olmam.
İyi ile kötüyü ayırt edemiyorsa olmasın zaten bir zahmet.
Siyaset konuşan bir kadınla çay bile içmem
Zor gibi ama uzlaşı olursa olabilir
Ağzını burnunu kırarım.
Yok artık abi 😅
Asla olamam
Hayır asla yapamam o işte
Ampulcu olmasın , hdp ci olmasın yeter
Hayır. Din de aynı şekilde.
Siyasi partilere ilgiliysem zor olabilir
Malum partiyi destekliyorsa hayır olmam.
Siyasi fikir pekte önemli değil
Hayatta katlanmam benden uzak dursun.
Yok olmam aslaaa. 😱😂
Ölümüne savunuyorsa zor
Akpliyse awq der geçerim
Olmam
Djdjd aldım ndjd
Yakıştı
Sağol sahsj daha başka şeylerde alcam
Olurdum
Aşkım ben nelere katlandım bil bilsennn
Aşkım grursuzluk bu yaaa