• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Siyasi görüşü sizden farklı biriyle sevgili olur musunuz hiç?

Violensa
Violensa Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ben olmam.
Sorunlar çıkar.
Siyaset elbet konuşulur bir yerde.
Siyasi görüşü sizden farklı biriyle sevgili olur musunuz hiç?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

olmustu çok tartısıoduk o gardrop atatürküsüydü dine atatürk ü baz alarak arap gericiliği diodu. birde izmirliydi. bende ona gercek atatürkcülüğün dinsizlik olmadığını öğrettim... kızı deistlikten dinini bilen ama uygulamayan biri haline getirdim. kısın fransaya ailesinin yanına döndü ve tekrar fabrika ayarlarına döndü gittikten sonra daha görüşmek istemediğini drslerine engel olduğumu dedi. sonra masraf edip kızı okuduğu üniversitenin orada süpriz yapim dedim. beyaz gül almıstım temizliği ve masumiyeti belli ettiği için çünki o benim narinimdi. üniversite önünde 4 saat bekledim malum yurt dısında olduğumdan telimde çekmiordu. fransızcada bilmiordum... bunu otobüs durağında uzun boylu esmer bir kas yığını çocukla gördüm. sarmas dolas. yanına yakınlastım... bu beni gördü hemen yanıma geldi elimdeki güle baktı. biliodu ona beyaz gülüm dediğimi. ve nasıl ve neden geldiğimi sordu... bişey demedim.. elimdeki gülü ona uzattım. 2 satırlık şiir ezberlemiştim yıllar önce çocukluğumda onu söyledim ona :
    Gönlümle bas basa düsündüm demin
    Artik bir sihirsiz nefes gibisin
    Simdi kal içinde bombos kalbimin
    Akisleri sönen bir ses gibisin

Maziye karisip sevda yeminim
    Bir anda unuttum seni eminim
    Kalbimde kalbine yok bile kinim
    Bence artik sende herkes gibisin

dedimm kızardı. o arada erkek arkadası geldi. bişeler dedi... bana o kahpe dediki. bak ben sana uyamam ben dindar biri değilim. basına buyruk birisiyim, bağlanamam kolay kolay. hem allahın bile bazen olmadığını düşünüorum dedi. beni teselli etmek, uyusmadığımızı belitmek amacıyla... ona şöyle dedim:
    O İNANMADIĞIN ALLAH VARYA HANİ YERE ÇEKİM KUVVETİNİ, VE AYNI YERDEKİ SUYA KALDIRMA GÜCÜNÜ VEREN ALLAH ELBET BANADA SENİN YOKLUĞUNU KALDIRMA GÜCÜNÜ VERİR SEN RAHAT OL dedim. Ve geri geldim ucakla o akşam ama ağladım üzüldm. kahroldum. gecen yıl subat ayında yasadım bu olayı... 10 gün önce mesaj atmıs. nasılsın die... bıraktığın gibiyim yazıp telimden engelledim numarasını... :,(

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kahpe değilse sorun olmaz. siyasi görüş hiçbir zaman hem sunuda söylim bir otobüs düşün istanbuldan ankaraya giden.. içideki yolcularıda sen ben ve türkiye düşün bu otobüsn güzergahı önceden belli ha akp ha chp bdp veya mhp bu otobüsü o güzargahta götürecek birer şoförler. ama otobüs aynı yere gidecek.. abd nin çizdiği yoldan dısarı çıkmayacak.. siyasetciler sadece bize seçim hakkı sunulmus havasını yaratmak için varlar bunu unutma...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ebrarmecit
    Ebrarmecit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Tabi ki olabilir fakat, bazı kutuplar ve taraflar vardır. Ben daha önce oldum düşüncelerimizde ki ortak fikirleri ortaya koyduk. İkimizde de vatan sevgisi olduğu tartışılmazdı ve bu yüzden tartışma büyümedi. aramızda tartışma oldu ama bir daha siyaset konuşmamaya karar verdik. Fakat dediğim gibi kutuplar vardır. Mesela Bir CHP' li İle MHP'li ilişki yaşayabilir. Yani ortak kavramlar vardır. Veya bir MHP'li ile AKP'li ilişki yaşayabilir. Ama siz asla bir MHP'li ile bdpliyi yan yana koyamazsınız onlar birbirlerini boğazlarlar :)

0
    0 Yorumla
  • BerensuGözen
    BerensuGözen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 69%
    +1 yıl

Arkadaş olurum ama yakın arkadaş veya sevgili olmam. Bir eylem olacak beraber gitmek isteyeceksin, sürekli konuşuyorsun konu siyasete gelecek, elinde telefon haber sayfalarında gezdiğin ve okudukların hakkında yorum yaptığın zamanlar olacak. Rahatsızlık sebebi, aynı yerde durmak şart değil belki ama bir şekilde aynı yere bakabiliyor olmak şart. Sevgilinle dizi, film, kitap konuşabilmek istersin mesela, bu da onun gibi. Görüşlere saygılıyım ancak yanımda en ince ayrıntısına kadar olmasa da temel konularda aynı fikirde olduğum birini isterim

0
    0 Yorumla
  • SinekBalesi
    SinekBalesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Namümkün, olmam.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

112

Cevap

203

Cevap

• İsimsiz_T
    İsimsiz_T Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Eğer bunları birbirinden ayırmayı bilmiyorsan olamazsın. Neymiş arkadaş bile olamıyorlarmış haha siz arkadaşınızı siyasi görüşünden dolayı mı seviyorsunuz. Gerektiği zaman siyaset yapılır ama bu sevginin önüne geçemez. Arkadaşlıktada bu böyledir. Unutmayın zıtlıklar olmasa güzel ve çirkin iyi ve kötü de olmazdı. Bizi biz yapan hayatımızdaki zıtlıklardır. Kurtuluş savaşını kazanırken nasıl zıt düşünceler aynı tarafta yer aldıysa aynısı arkadaşlık ve sevgili durumunda da geçerlidir. Eğer zaten gerçekten seviyorsanız birbirimizi siyasi konu açılsa bile saygınızı kaybetmez ve tartışsanız bile aranızda sorun olmaz. Zaten biribirinizi biliyor ve seviyorsanız anlarsınız düşüncelerin önemi olmadığını

1
    0 Yorumla
  • canısıı3
    canısıı3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Yani olmamaya calısırım bunun nedeni sırf benı m tuttugum ya da düşündüğüm düşünceği desteklemediği için değil. Zamanla siyaset konusulur ve kavga cıkar mutlaktır bu. Eger bir konusmanın ıcınde siyaset varsa kavga %100 vardır. Ben hiç bir zaman siyaset konusup ta sessiz sakin kalan birini görmedim acıkcası

2
    1 Yorumla
    • Violensa
      Violensa
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • durugök
    durugök Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla...

0
    0 Yorumla
  • sooyoung
    sooyoung Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

aslında siyasi görüşümüzün aynı olması daha iyi olurdu çünkü diğer türlü eninde sonunda siyasetten konu açıldığında fikir ayrılığından dolayı kavga ederiz

1
    1 Yorumla
    • Violensa
      Violensa

kesinlikle..

Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.

Siyasi görüs sevgiye engel degildir diyorlar ya yalaan... Bir Bdp`li ile sevgili olsunlar da Türkiye Bayragina karsilik o bez parcasini savunan bir sevgili yapsinlarda görelim... :) Olmuyor malesef ilerlemiyor... Günün birinde yollar ayriliyor... Vatan Bayrak aski bir kisiden daha önemli kaliyor... Neyse bir Akp`li bir Bdp`li ile insan nasil sevgili olur olamaz yani günün birinde caat diye catlar orta yerinden... Saygilar..

0
    0 Yorumla
  • veteba32
    veteba32 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

ne alakası var kardeş. Benim ailemde başlıyor bu ikilem. bir kısmı koyu mhp li ve parti içinde görevli bir kısmı ise ak partili. Arabaya biniyosun aynı anda oy vermeye gidiyosun biri birine sövüyor diğeri diğerine güle eğlene gidiyosun. sonuçta herkes ülkenin yararını düşünüyor bazı karaktersiz kişiliksiz insanlar hariç değil mi?

0
    0 Yorumla
  • EricBana
    EricBana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Dünya senden olmayanlarla hoştur. Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur. Sadece senin gibiler değil, senden olmayanda çok yaşasın ki, sen de yaşa…

Hele bir de onun gözünde gör şu fani dünyayı…

Herkes beyaz olsa o zaman beyazı fark edemesin ki değil mi? Veyahut da siyah…

Beyaz en güzel siyahta belli eder kendini…

Beni ben yapan yegâne şey, benden olmayandır. O yoksa sen de yoksun…

Ne anlamı kalır ne rengin belli olur ne de tadın.

0
    0 Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

çok free takılıyorum normalde. kızın biri ile çıkmıştım. kız dindar bir kişilikti, beni de bildiğin dinsiz falan sanıyordu. din konularını hiç açmıyordu. ama halbüsü ben bildiğin şeriatçıyım lan. belli etmiyorum sadece.. neyse işte cevaba gelince, birbirine saygısı olan herkes, ne düşüncede olursa olsun anlaşır

0
    0 Yorumla
  • betül16
    betül16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

ben oldum ve mümkün olduğunca o konulara girmemeye çalıştım çünkü öyle bir karakteri vardı ki her konuda kendini haklı görürdü ve kimseyi dinlemezdi bende dik kafalı olduğum için çok büyük kavgalar çıkardı tabi sonra ayrıldık ama siyasi görüş yüzünden değil yani birbirinizin siyasi görüşüne saygı duyabiliyorsanız sorun çıkmaz

0
    0 Yorumla
  • ESMERBAKIS
    ESMERBAKIS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

Sorun olmaz gibi görünse de mutlaka sorunlar baş gösteriyor belli zaman sonra..
    Ama ne olursa olsun aşkın ve sevginin arasına ne siyasi / ne inanç / ne de düşünce ayrılığı girmemeli demek kolay olsa da ne yazık ki bunu başaran gerçekten zor

Sevgiler
    ESMER!

1
    0 Yorumla
  • zabıtkatibi
    zabıtkatibi Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Her türlü olurum oldum da.

Mhp'lisiyle de oldum.
    Bdp'li ile oldum.
    Chp'li ile oldum.
    Hepar'lı ile oldum.
    oldum da oldum.

İnsanların siyasi görüşlerine, dış görünüşlerine veya renklerine göre ayrım yapmıyorum insan oldukları için değer veriyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır bir kez olumlu düşündüm bu konu hakkında sıkıntı çıkmaz dedim. Ama kardeşi kardeşine düşüren bir olay sevgiliyi de birbirine düşürebilir bence düşürmedi beni fakat görüş ayrılıkları büyümeye başladı. Bana R. t. e yi savunmaya başladı ne yapsaydım... Bitti.

2
    0 Yorumla
  • Pembelimor
    Pembelimor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 81%
    +1 yıl

Ben olmam. Hayat görüşü farklılığı demektir çünkü bu. Türkiye'de siyaset çok sert çizgilerle ayrıldığı için bu durumda zaten kafa yapısı olarak bana uymayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Bülentttt
    Bülentttt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Farklı takım tutar bir şekilde anlaşır konuşur sevgili oluruz... Farklı milleten olur bir şekilde anlaşır konuşur sevgili oluruz... Tahsili ne olursa olsun bir şekilde anlaşırız... Ama Atamı Mustafa Kemal Sevmeyen Biri Ile Ne Ahbap Ne Sevgili Olurum gayet net

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Siyasi gorusun bagladigi baska seyler var mesela din chp ye oy veren birinin dindar olabilecegini dusunmedigim icin o kisiyle birsey dusunmem. Benim onceligim islam. Islami bir hayat tarzi yoksa aman cok yakisikliymis uzun boyluymus onemli degil et ve kemik yiginindan baska birsey goremiyorum.

0
    0 Yorumla
  • DeepBaas
    DeepBaas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Insanlarin şu fanatikliklerini anlayamiyorum siyaset nedir yani sanki ne oluyor A partisi B partisi O taraf bu taraf derken asil gerçeği kaciriyoruz... Asli olarak gideceğimiz taraf hep ayni kimse siyasi düşüncesinden yargilanmayacak sadece o uğurda yaptigi yanlişlardan yargilanacak. Onun için boş şeylere takilmayalim her şeyin aşırisi kötü.

0
    0 Yorumla
  • arjenn
    arjenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Sevdiklerinizle siyaset yapmayınız.
    Zira; siyaset dostlukları zedeler.
    Siyasetçiler yollarına devam ederken;
    Siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız. Aristoteles

4
    1 Yorumla
    • devilsadvocate
      devilsadvocate
      +1 yıl

Aristoteles çözmüş işi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aramızda halledilse bile ailelerden illaki sorun çıkar malesef.

1
    1 Yorumla
    • Violensa
      Violensa
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • AizenSousuke
    AizenSousuke Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Çok zor diyenlerin çoğunun siyasetle uzaktan yakından alakası olmadığına eminim. Sırf yorum yazmak, sürüye uymak için yorum yazıyorlar. İkisi de siyasetle içli dışlıysa ve fikirler zıtsa olmaz, o ilişki yürümez. Ama o kadar içli dışlı değillerse sorun olmaz.

0
    0 Yorumla
  • marmakine
    marmakine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.

Olamam imkanı yok, görüşten ziyade kafa yapısı aynı olmalı, siyaset konuşmalıyız, içmeliyiz, kavga etmeliyiz bazen. Gözlerinin okyanusu andırdığını söylediğimde mal gibi gülmemeli mesela ya da saçının yakışmadığını söylediğimde onu sevdiğimden söylediğimi bilmeli, işte bunlar hep kafa yapısı.

0
    0 Yorumla
  • lazkiziçağla
    lazkiziçağla Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Sevdiğim insanlarla siyaset konuşmam öyle ya da böyle ülkede başa kim geçerse geçsin yeterli hizmet verilmiyor onlar hayatlarına devam ediyor beni tanımıyorlar bile ben de siyasi görüşümü özelime aktarmam

0
    0 Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

olurum hiçte sorun değil. benim en yakın arkadaşlarımla görüşlerimiz hiç tutmaz ama kardeşimdir onlar benim için tartışırız ama sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ederiz

sen de büyürsen böyle hissedersin büyük ihtimal

0
    0 Yorumla
  • Scheat
    Scheat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Elbette olurdum, karşıt görüşü en azından anlayabilme şansım olurdu bir nevi.
    Olgun, aklı başında insanlar bu muhabbet seviyesini illa ki bilip saygısızlık etmeyeceklerdir.
    Çok da olağan bir durum değil benim için.

0
    0 Yorumla
  • arda78
    arda78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Yok be ne sorunu çıkabilirki o kadar detaya inersek ayni takimi tutmalari ayni rengi sevmeleri ayni seylleri yapmalari vs vs gerekir bence farkliliklarinda ollmasi gerekiyor :)

0
    2 Yorumla
    • Violensa
      Violensa
      +1 yıl

Yaşadığımdan biliyorum. Yaşamadan konuşmayın bence.

Yorumla
    • arda78
      arda78
      +1 yıl

Yaşamadıgımı ne biliyorsunki vatanini bayrağını sevdikten sonra benim için sıkıntı yok.

Yorumla
  • MrsWood
    MrsWood Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Siyasi görüş insanın hayata bakış açısını bir derece yansıtan bir durum bence.
    Özellikle günümüzde çok çok önemli bir nokta hatta.
    Hayatı paylaşacağım insanla aynı görüşte olmak isterim.
    Ama büyük konuşmamak lazım her zaman, insan neyi yadırgarsa onu yaşıyor çünkü.

1
    0 Yorumla
  • oLdness07
    oLdness07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Miranda kerr olsun akpli hatunla ile işim olmaz :)
    3 sene önce bilmeden böyle bir ilişki başladı. 2. Tartışmada ayrıldik. Hiç önemi yok diyenler tecrübe etmeyenler. Hiddetle savunan iki farkli gorusun oldugu ilişki yürümez..

1
    0 Yorumla
  • eftelyax
    eftelyax Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 53%
    +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum çünkü siyasi görüş farklılığı düşünce farklılığı demektir ve olmuyor ilişki, yorumuma 3. kişiler atlamasın ama bir AKP liyle sohbetim bile olmaz

1
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

neden olmasın ama bu zıt kutuplardanda olur anlamına gelmez.. ben sımdı bır bdp lı ıle bır akplı ıle nasıl anlasabılırım...

2
    0 Yorumla
  • Serap034
    Serap034 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

siyasi görüşü bnden farklı olan bir insanla arkadas dost kanka olabilirim ama siyasi görüşü bndn farklı olan bir insanla evlenmek istemem sevgiliolmak istemem zaman ne gösterir tabi ki bilemem

0
    0 Yorumla
  • sporty
    sporty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Hayatta her konuda hiç kimseyle anlaşamayacağın için ve elbet farklı düşünceleriniz olacağı için ha siyaset olmuş ha başka bir şey pek farkediyor mu? Önemli olan saygıyı koruyabilmek

0
    0 Yorumla
  • MaChEtE89
    MaChEtE89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Siyasi görüşünün bıyutu önemli olan çok aşırı derecede ise elbette olmaz ama kalp sevdi ise gerçekten zayıf halka kırılır tek siyasi görüş olur ama çok koyu bir siyasetçi davasına aşıktır kadında erkekde davasıyla evlidir gerisi teferruat😊

0
    0 Yorumla
  • zxozxoz
    zxozxoz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

sevgilim değildi ama sevdiğim adam için değiştirdim görüşümü sırf onun düşündüklerini bildiklerini bileyim düşüneyim diye şu an durumumdan gayet memnunum

0
    0 Yorumla
  • SonHevesBükücü
    SonHevesBükücü Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Benim siyasi bir görüşüm yok... Hoş görüşünü beğenecek bir lider yok, parti yok sıkıntı biraz da orda. O yüzden rahatım, sorma gereksinimi bile duymam ;)

0
    0 Yorumla
  • birbaşakburcu
    birbaşakburcu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

olurum, farklı olması kötü olduğu anlamına gelmez. benim gibi düşünmüyor olması ona tahammül edemeyeceğimi göstermez. o kadar saplantılı bir siyasi görüşüm yok

0
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

olmuşluğum var ama gerçekten problem oluyor. en azından aynı yöne bakalım yeter, illa tek bir partiye ikimiz de körü körüne bağlanalım demiyorum. fikirlerimiz uyuşsun yeter.

0
    0 Yorumla
  • Kan_Klrmlzl
    Kan_Klrmlzl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Ben Sağ görüşlü Bir İnsanım Sol görüşlü biriyle beraberdim bir ara hiç sorun olmamıştı gayet iyiydik.
    Ama Tek Sorun Annesi Beni Bu yüzden Facesinden Silmişti :D

0
    0 Yorumla
  • turkuazkız
    turkuazkız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Aşırı Türkçü olduğum için önce kafatasına bakarım. O da Turani ırk ve Türkçü ise sonsuza kadar onunla mutlu olurum.

0
    0 Yorumla
  • zümrüdüankakuşu
    zümrüdüankakuşu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Sabah akşam siyaset konuşulur heralde. Habire bir münakaşa olur. Her iki tarafta konu açıldığında savunmaya geçer. O onu kötüler o onu :)))

0
    0 Yorumla
  • melisaa92
    melisaa92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Net bir siyasi görüşüm yok, olsaydı da sevgili olurdum evet. çok saçma her konuda seninle hemfikir biriyle olmak imkansız hem aşık olduğum, sevdiğim zaman bu detaya takılmam çok saçma olur.

0
    0 Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Severim öyle de olmalı akşama kadar her dediğime aynen diycek biriyle nasıl yürütürüm bu ilişkiyi ama hep apolitik kızlar denk geliyor.

0
    0 Yorumla
  • cemis61
    cemis61 Takip Et
    +1 yıl

Bana denk geldi.. ama ne o nede ben siyasi konulara hiç girmezdik sonuçta herkesin kendi tercihi kimse kşmseye karışamaz böyke sebepten dolayıda tartışmak manasız bence :)

1
    0 Yorumla
  • bayanekonomist
    bayanekonomist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Ben solcuyum o sagci valla son derece mutluyum sorunlarimiz oluyor elbette ama bunlar siyasetle ilgili degil

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Olurum elbet.. Beni tanıyınca siyasi görüşü de değişecektir muhtemelen. Ama değişmese de sevgim, ilgim, saygım azalmaz.

0
    0 Yorumla
  • cagri41
    cagri41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

çok daha güzel olur bence, bana bişeleri ısrarla anlatmaya, aşılamaya çalışması çok hoşuma giderdi :)

0
    0 Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

illaki tartışma oluyor eğer iki uç görüşlerse mutlaka olur. kendileri tartışmasa bile ilerde çocuklarınızın siyais eğilimi yüzünden tartışma çıkabilir.

0
    0 Yorumla
  • subarucu
    subarucu Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı.

mümkün değil hayatta olmaz yapamayız arkadaş hergun dövüş çekiş içinde olurmu öyle şeyler yapmayın ya şöyle özelıkle yandaş taraflar aman aman

0
    0 Yorumla
  • DeLirtenAdam
    DeLirtenAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

hmm çok seviyorsam bana benzetirim.. genelde ben mantık ve vicdan arasında düşüncelerim... gerçi benim düşüncelerimi savunan hiçbir siyasi görüş parti yok şuan..

0
    0 Yorumla
  • bigbank
    bigbank Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

olurum tabiki herkesin düşüncesine saygım var ki sevdiğimin düşüncesine dahaçok saygı duyarım
    farklıda olsa görüşllerimiz onu anlamaya çalışırım onun gözünden görmeye alışırım
    ama hatalı düşüncesini söylerim ispatlarım

0
    0 Yorumla
  • TrN58
    TrN58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Eğer olmam diyen yanlış der Bir eş demek Sevgi Demek Saygı Demek Eğer eşler Arasında bir Siyaset yüzünden Tartışma Çıkacaksa Suratlarına Tükürsünler onlar kim olursa olsun ben sevgilmi seversem oda beni severse hiç bir sıkıntı olmaz çocukmyuz biz

1
    0 Yorumla
  • Hierapolis
    Hierapolis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Seversem olurum önemli olan siyasi fikri değil kimin daha baskın olduğu ben baskınsam siyeset konusmayı yasaklarım oyunu da istediğine atar demokrasi böyle işler ama elbette ki öncelik duygu ve fikirde bir olduğun kişi olmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • felsefitepki
    felsefitepki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

vaktiyle olmustum..
    yurumuyor..
    kendisinin marjinal gorusleri vardi surekli eylemlere falan gidiyordu ben izin vermiyordum kavga cikiyordu.
    dayanamadik ayrildik..
    tecrube edindim ki davul bile dengi dengine. calar..

0
    0 Yorumla
  • yelizimsi
    yelizimsi Takip Et
    +1 yıl

Her görüşten arkadaşımız olabildiğine göre sevgilimizde olabilir bence ama tabi yaşamayan bilemez ben henüz yaşamadım bunu

0
    0 Yorumla
  • bayan_koala
    bayan_koala Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben insanı insan oldugu icin severim ve kabullenirim eger karsımdaki kisi icin sorun yoksa benim icinde yoktur

0
    0 Yorumla
  • arsiz_belayim
    arsiz_belayim Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.

Milliyetçi birisiyim, Akp olmadığı sürece sıkıntı yok :)

1
    0 Yorumla
  • nejatizm
    nejatizm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

ben olmam geçinmesi zor yani
    bir de çocuk yetiştircen diyelim kimin düşüncesine göre eğitceksin çocuğunu çok büyük problem

0
    0 Yorumla
  • Akşamüstüsevmeler
    Akşamüstüsevmeler Takip Et
    +1 yıl

Olmam olamam dusunceler zit olursa ilerde cocuklarimiza neyi empoze edecegimiz belli olmaz sacma bir iliski olur.

0
    0 Yorumla
  • yol_gezer
    yol_gezer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

benim siyasi bir görüşüm yok.
    karşımda da bir partiye fanatik bir sempatizan varsa çok bir ciddiye almam. sevgili olurum ama söylediklerini çok umursamam.:)

0
    0 Yorumla
  • solid_74
    solid_74 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.

Ben sorun yapmam. çünkü herşey gibi siyasette siyasetçilerde değişen bir kawram... her zaman türkiye yi en iyi yönetebilecek olan tarafta olur eşime olacak kişiyede bu u aşılarım

0
    0 Yorumla
  • coustei
    coustei Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Çok etkiliyoo siyaset diyip geçmeyin. Özellikle Türkiye de

0
    0 Yorumla
  • aether99
    aether99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

siz iki ülke değilseniz eğer sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (255)
Devamını Gör(300)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Siyasi görüşü sizden farklı biriyle sevgili olur musunuz hiç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Siyasi düşüncesi sizden farklı birisiyle sevgili olur musunuz? 67 cevap verildi
Siyasi görüşü size zıt olan biriyle sevgili oluyor musunuz ? 53 cevap verildi
Siyasi görüşü sizinle aynı olmayan biriyle sevgili olur musunuz? 16 cevap verildi
Siyasi görüşü senden farklı olan biriyle sevgili olabilir misin? 77 cevap verildi
Sizinle farklı siyasi görüşe sahip olan biriyle sevgili olur musunuz? 28 cevap verildi
Siyasi görüşlerinin farklı olduğu kişi ile sevgili olurmusun? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨