Bu adamın nasıl ceza almasını sağlarım?

Evet arkadaşlar.. geçenlerde minibüste şöförle tartıştık.. siz deyin yarım saat ben diyeyim 45 dakika.. o derece yani. karı gibi dır dır dır susmuyor adam. bende altta kalmayınca ortalık iyice karışıyor..

olay şu ki fazla para alması sonucu hayırdır yeni düzen mi bu dedim ters ters cevapladı neymiş erken biniyormuşum herkes embesil bir ben akıllıymışımda bilmemne saydı durdu bende sinirlenip geri çıkışınca olaylar büyüdü..

en sonunda sinirlendim internetten durak başkanlarının numarasını bulup aradım dedim durum bu doğru mudur bu yaklaşım falan adam iyi yapmış dedi yüzüme kapattı... şöför sonra bak sen benim arabamda beni şikayet ediyor seni birdaha arabama almam görünce atarım vs gibi laflar etti.. yine tartıştık yolcular ayırdı.

Eve gelince plakasını şikayetvar. com a yazıp şikayetimi belirttim aynı zamanda beyaz masaya şikayet dilekçesi yazdım. fakat bugün baktığımda beyaz masada şikayet kaydı görünmüyor. şikayetvar. com dada minibüscüler odası hıc bı sıkayete dönüş yapmamış kısaca traş..

adam çok kaba ve bütün yolculara sert yapan birisi. bu şekilde cezasız kalmaması lazım.

bu adamı başka nereye şikayet edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Gelen yorumlar üzerine Bimer'e şikayet gönderdim. fakat , şahidim olmadığı için ve minibüs durağındakilerin birbirlerini koruyacağını düşündüğüm için acaba haklıyken haksız bulunup iftira attığım düşünülerek manevi tazminat öder miyim?

böyle bir ihtimal söz konusu mudur?
Bu adamın nasıl ceza almasını sağlarım?