Arkadaşlar beni aldatıp giden kpss sınavına gireceğim zamanda yüz üstü bırakıp başkasına giden bir insana nasıl bir ders verilir?
Beni aldattığı kişiye onu desem olur mu? Benimle konuşurken aynı zamanda 2 ayda onunla konuşmuş ve bende wp yazışmaları var o erkeğe desem onu ifşa etsem uygun olur mu? Ve kendimi küçük düşürürmüyüm?
Ne olur yardım edin yemeden kesildim...
Güncellemeler
+1 yıl
Onun yüzünden kpss den düşün puan aldım atabamayacağım..
Öyle yaparak kendini küçük düşürürsün bence sana zaten bir kere ihanet etmiş yani sırtına bıçağı vurmuş bu saatten sonra intikam alsan ne almasan ne yoluna bak derim sınavına vs onlara önem ver yinede sen bilirsin
Almalısın zaten dediğimi yap. Hatta bak ne yap biliyor musun o mesajları herkesle paylaş tüm çevreyle yay bunu. Dedikoducu bir tipe gönder onunla sohbet et üzülmüş gibi herkese anlatsın azıcık da o üzülsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görmezden gel ki kendisinin kendi varlığındam, bile şüphe duysun, unuttuğunu ve mutlu olduğunu onsuz hissettir işe yarıyoe
En iyi intikam bunu sence
Evet
İyide o mutlu şu an onu takmasam ne olur ki zaten umursamıyor
Bence hiç boş işlerle uğraşma sınavına odaklan kariyerine bak derim salăk olma kadınlar gelip geçici
İntikam almak boş iş mi
Öyle yaparak kendini küçük düşürürsün bence sana zaten bir kere ihanet etmiş yani sırtına bıçağı vurmuş bu saatten sonra intikam alsan ne almasan ne yoluna bak derim sınavına vs onlara önem ver yinede sen bilirsin
Rezil etsem neden kendimi küçük düşüreyim ki beni aptal yerine koydu beni saf sanmasın istiyorum
Sana tek cümlem şu
Sigma kuralları 14 seni aldatanı hayatından silmeyi unutma. Daha üstüne bir şey demem
Sildim zaten karaktersizi
Ne gerek var böyle şeylere aldatmış kendi kaybetmiş önüne bak mutluluğunla vur
Mutluluğunla vurdan kastım seni üzgün görmesine müsaade etme dünyada bir tek o yok bul birini bak önüne
O şu an konuştuşu kişi ile mutlu ve daha nişanlanmadan o çocuğun soyadını teve kendi ismini Telegram kullanıcı adı yapmış
Yapsın olum hatanız burada bende düşüyorum aynı hataya değmeyecek insanlara değmeyecek anlamlar yükleyip kendi değerimizi düşürüyoruz
Beni umursamıyor o şu an mutlu. Ben mutlu olsam ne olur ki beni takmıyan birisine
Bence ifşa et öğrensin çocuk yap bunu
Peki bunu yaparsam o kız ne yapar sence?
Ben senin yerinde olsam arkadaş çevresine dahi ifşa eder hayatını mahvederdim böyle gören kasar derdi
Peni aptal ve saf yerine koydu intikam almak istiyorum
Almalısın zaten dediğimi yap. Hatta bak ne yap biliyor musun o mesajları herkesle paylaş tüm çevreyle yay bunu. Dedikoducu bir tipe gönder onunla sohbet et üzülmüş gibi herkese anlatsın azıcık da o üzülsün
Çocuğun gidip yüzüne mi diyeyim yoksa telefonuna yazayım mı
Mesaj at
Ya şu an yatacağım size yarın detay özelden yazsam olur mu yardıma ihtiyacım var ve yarın işe gideceğim
Size yazamıyorum oradamısınız
Günyüzü gösterme hakedene hakkını vereceksin