Öncesinde bir parça ekmeği yemeğime banıp önüne koymuştum ve gayette güzel yiyordu, sonrasında televizyon kumandasını almak için 2,3 saniyeliğine yan koltuğa doğru hareket ettim, arkamı döndüğümde bu manzara ile karşılaştım.
Adı ne o baklavadan tatlı tavşancığın? Ona ceza olarak o tatli yumuşak poposuna bir dun giydir ve de bir tshört daha tarlı olur. Benim de ayınısından vardi adı pamuk du akıllıydı tuallet yerini biliyordu ve cekirdek den kızarmış padadese kadar coğu şeyleri yiyiyordu. Ben tavşanları okadar cok veverim ki. Ensesini öp benim yerime tavşanların en yumuşak yerleri orasıdır.
Adı Kumpir ve Kumpir olmasına da yine kendisi vesile oldu. Kıyafetler içinse düşünmekteyim, fırsat bulunca bakacağım. Yemek konusunda görüldüğü üzere hiçbir sıkıntımız yok:). Öpme konusuna gelince elime aldım mı gözlerimi kapatıyorum o derece
Dişi mi erkek mi cinsiyetini net bilmiyoruz :) Yalama kısmına gelince aynen dediğin gibi çok meraklı ve hoşuna gidiyor. Ben genelde yanaklarımı, burnumu yalamasına izin veriyorum. Aksi taktirde saçımı sakallarımı çekebiliyor. Uyumaya gelince, gece kafesinden çıkartıyorum biraz oynayıp yorulduktan sonra gelip direkt yorganın altına giriyor
Öneri için teşekkür ederim, sayende öğrenmiş olacağız ki açıkcası cinsiyeteni öğrenmek için de biraz daha büyümesini bekliyorduk :). Video içinse müsait bir zamanda çekmeye çalışacağım
Hmm, açıkcası bizde ailece böyle bir ihtimalden dolayı kaygı yaşıyoruz. Öğrendiğimiz kadarıyla tavşanlar çok hassas oluyormuş. Eğer bir şey olursa kız kardeşim artık kaç gün ağlar tahmin edemiyorum. Tabii bizim üzülmemizde ayrı bir durum olur
Evet hassas hayvanlar ve kaybetmek üzücü oluyor kız kardeşin için hoş durum olmayabilir ama illa birşey olcak diye birşey de yok umarım sağlıkla senin yemeklerine ortak olurr☺️
Evet, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz ve keşke dediğin gibi de sadece yemeklerime ortak olsa. Son bir haftadır söylemesi ayıp kıl, tüy'e sarmış durumda. Saç, sakal gördü mü hemen yemeye çalışıyor ki bazen hiç beklenmedik anda da gelince acı iki kat daha fazla can yakıyor. Kısaca genel olarak ona çok alıştık bizden biri oldu artık ama yaramazlıkları da yok değil :)
Gazete, ip, selpak abuk subuk ne varsa yiyor ama et yemiyor. Şimdi kaliteli karışımlardan oluşan bir maması var ona bayağı sardı. Tabi bu tür kaçamakları yapmasına engel olamıyoruz
En İyi Cevaplar