Haydi bakalım gelsin dertler antiderdiniz ayağınıza geldi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Derdim aşkın olmaması
Kral ona bende çözüm bulamadım bende de yok 😂😂
Canım sıkılıyor 😄
Farklı aktiviteler yapmayı dene
Mesela?
Kitap oku film izle yürüyüşe çık kişisel gelişime yönelik araştırmalar yap vs vs
Teşekkürler
Rica ederim
derdim çooook uzunnn
Dinlerim sıkıntı yok
sevgilim 2 sene içinde benden 3 kez ayrıldı ve bu seferki 4. oldu. sebebine gelirsek, son zamanlarda eskisi gibi iletişim kuramadığımızı düşünüyordum. sabahları günaydınlaşma oluyordu ama gün içinde eskisi gibi yazmazdı. akşamları arkadaşları ile çıkar, yine müsait değilim diyerek yazmazdı. gece beklerdim bari o zaman eskisi gibi 30-40dk mesajlaşırız derdim ama eve gelince de "uyuyacağım iyi geceler" diyerek 5dk falan konuşurduk.
bu durumu 3-4 kez dile getirdim. hiçbir zaman onu suçlayıcı konuşmadım. her zaman ben dili ile anlattım. ona dedim ki "bu durum beni üzüyor, ben iletişim azalınca üzülüyorum" yani hiçbir zaman "sen üzüyorsun, senin yüzünden" demedim asla. "bana normal geliyor iletişimimiz, sonuçta hiç konuşmamazlık yapmıyoruz" diyordu. o böyle dedikçe benim daha da canım sıkılıyordu. ilişkinin başlarındaki ilgiyi beklediğimi söyledim. "ilgisiz miyim ben? o zamanlar daha boştuk, şimdi arkadaşlarımla oluyorum genelde onlarla buluşuyorum" falan dedi ben de "en azından günümüz nasıl geçti gece konuşalım istiyorum" dedim "günümün nasıl geçtiğini anlatmam için uzun uzun yazmam lazım, yazamam ki" dedi. bu dedikleri fena halde canımı sıkıyordu. önceden uzun uzun yazışırdık. hani derler ya, hiçbir kadın daha önce karşıdan görmediği bir şeyi talep etmez diye. ben de eskiden olduğumuz gibi olmak istiyordum.
haziranın ortaları gibi arka arkaya ben yazdım 4 gün boyunca "günaydın" diye. yine iletişimimiz bana az geliyordu. finallerin başladığı hafta, dedim ki ben yazmayı bırakayım biraz da o yazsın. bekliyorum mesaj yok. 2 gün oldu. artık canıma tak etti. aradım bir gün. dedim "biz neden konuşmuyoruz, bir sorun mu var?" diye. "hayır yok, ödev yapıyorum, sınavlara çalışıyorum" dedi. "ama 2 gündür hiç konuşmadık, bir sıkıntı mı var neden konuşmuyoruz?" diye sordum birkaç kez. "yok dedim ya, hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var Allah Allah, hem sen de yazmadın o 2 gün boyunca" diye çıkıştı biraz. moralim daha da bozulmuştu. ben sadece bir sorun varsa halledelim diye sormuştum bunları ona. bu olaydan sonra 2 gün daha ben yazdım. sonra yine bırakayım dedim bakalım ne olacak. 3 gün oldu yazmadı. yine duramadım aradım. açmıyordu. ertesi gün aradım, açmıyordu. ertesi gün aradım, açmıyor. en son mesaj attım müsait olduğunda konuşalım diye. 1 hafta sonra aradı beni. bana devam edemeyeceğini söyledi. telefonda "sen bilirsin" dedim ama çok fenaydım. o gün ve ertesi gün öğleye kadar ağladım. öğle vakti mesaj attı buluşup konuşalım diye.
buluşunca duygularıma engel olamadım. "beraber aşabiliriz, yeter ki ellerimizi bırakmayalım, gitme, bu kadar kolay vazgeçmemek için söz vermiştik" diye uzun uzun konuştum belki fikri değişir diye. ama dediği dedik davranıyordu.
ayrılma sebebine gelirsek "sen öyle bir sorun mu var diye sordukça beni suçluyorsun, ben kendime sorunlu muyum acaba diye soruyorum hep" dedi. "demek ki mutlu edemiyorum, ben sana daha önce de söyledim 7-24 seninle konuşamam diye" dedi. ben ondan 7-24 konuşma istemedim, en azından arkadaşlarına vakit ayırdığı kadar bana da 1-2 saatini ayırsın istedim, sevgilisiyim sonuçta hakkım değil mi? "çok yoruldum, devam edemeyeceğim" dedi. ayrılmadan bana sımsıkı sarıldı defalarca, konuşurken sürekli gözleri doluyordu, saçlarımı okşadı, elimin üzerini öptü. giderken arkasından baktım uzun uzun. 10 metrede bir arkasına dönüyordu. en son uzağa gitti durdu 5-10sn izledi ve gitti. ilk hafta snaplere devam ediyordu. sonra snap atmayı kesti. 3 gün önce gece de fark ettim ki beni snapten çıkarmış. instagram'a baktım oradan da. bugün de fark ettim facebooktan da çıkarmış. daha önceki ayrılıklarında hiçbir zaman çıkarmamıştı beni. bu sefer böyle yapması çok canımı yaktı. aramızda asla ihanet, aldatma, yalan yok. bir de kavgalı ayrılmadık biz, duygusal bir şekilde ayrıldık. bu şekilde sanki düşmanmış gibi her yerden çıkarması çok canımı yaktı. kusura bakmayın uzun uzun yazdım.
bir de bundan 5 gün önce ortak arkadaşlarla buluştuk. orada bir arkadaşım ısrarla onu sordu "ayrıldınız mı lan yoksa" dedi ben de "ben istemedim ayrılmayı" dedim. "ortamda konusunu açma bak" diye defalarca rica ettim ama araba ile bizi eve bırakırken sordu "siz ayrılmışsınız galiba" diye. ne o ne ben kimse bir şey demedi. arkadaş "olsun ya arkadaş kalırsınız" dedi. o da "evet öyle olur artık" dedi. ben bir şey demiyordum. içimde umut vardı inince konuşuruz belki, evlerimiz yakın bir parka otururuz diye. arabadan iner inmez "hadi görüşürüz" diyerek hızla yolun karşısına geçti ve gitti. berbat hissetmiştim. bir de bu arkadaşın yanında bir arkadaş daha vardı. biz ayrıldıktan 1 hafta kadar sonra onu kafede görmüşler. demişler "oo siz sevgili olmuşsunuz" falan. o ise sadece gülümsüyormuş hiç ayrıldık falan dememiş. şimdi arabada bunlar oldu diye mi çıkardı beni her yerden?
Klasik erkek işte sıkılmış hepsi aynı
Bir yerde mutlu olmadığını hissediyorsan o yerde daha fazla durmamani tavsiye ederim insanlar nankör sende onlardan birine denk gelmişsin fazla sevgi gostermissin ve uzaklaşmış ki o da bunu bahane gösterip uzaklaşmış bence o yüzden kendini değersiz hissettiğin ortamda durma kendini düşün öncelikle başkalarını düşünme bu yüzden bu durumu daha fazla sürdürmek yerine hayatına odaklan ve daha iyi bir şekilde yol katet
@ayparcasi12 oha ne ara okudun :D
peki o bu yaptıklarına pişman olur mu? bir gün değerimi anlar mı?
Anlarsa da geri donmezsin heralde demi zamanında anlamamış şimdi anlasa bile kendi karakterinden taviz vermek istiyosan dönebilirsin ancak kendi değerini anla ve onun için elde edilmez ol
@ayparcasi12 sende herkesi aynı sanma ya 😅
öyle olacağım. ben bu süre zarfında ona yazamam, arayamam. beni her yerden çıkarması kalbimi kırdı. ayrılırken bana "güzel ayrılalım" diyordu şimdi her yerden silerek güzellik mi yapmış oluyor?
Geri döner kesin
boş ver düşünmeyi bile bırak artık onu bitir kafanda
Kusura bakmayın araya girdim 😂
@ayparcasi12 ne zamana dönecek? çok saçma değil mi bu ayrılık sebebi? öncekiler de saçmaydı ama bu sefer beni sosyal medyadan silmesi çok canımı yaktı. bir de ayrılırken "güzelce ayrılalım" demişti. beni her yerden silmesi güzellik mi oluyor?
Başka biri olabilir mi acaba
Daha önce de ayrıldı diyorsun yine barışmak isteyebilir ama her yerden silmesini anlayamadım
Başka biri vardır ondandır ona göre senden daha iyi birisini bulmuştur belki
@ayparcasi12 başka biri olma ihtimali yok. çok iyi biriydi. sadece tüm mesele bu anlattıklarım. son zamanlarda arkadaşları ile hep dışarıda. biliyorum çıktığı arkadaşlarını ama onlara ayırdığı vakit kadar bana ayırmıyordu bu canımı yaktı ve dile getirdim sonra durum bu.
Ama iki gün üst üste seninle konuşmadan durabilen bir insan seni gerçekten seviyor mudur
Sen neden böyle yaptığını sorunca hep seni geçistiren cevaplar vermiş ve ilgisiz davranmış seni kendinden soğutmaya çalışır gibi
@ayparcasi12 bahane bence. insan hiçbir zaman bu kadar meşgul değildir. sonuçta benim de final haftam aynı haftaydı. ben onu hiç darlamadım da. benim bazı arkadaşlarım var sevgililerine hep "oraya gitme, onunla çıkma" diye kısıtlama koyar. ben ne telefonunu karıştırdım ne sosyal medyasını kurcaladım. yine de yorulmuş beyfendi.
Belki de hayatında başka biri vardı veya senden sıkıldı senin bitirmen için böyle davrandı
@ayparcasi12 önceki ayrılıklarında hiçbir zaman silmeyip şimdi sosyal medyadan çıkarması çok zoruma gitti. ilk gördüğüm an çok fena olmuştum. ben bu kadar acı çekerken o da hissetsin istiyorum. belki karma onu bulur.
Ya bak çok sinir bozucu davranmış yedi yirmi dört seninle konuşamam ne mesajlarına aramalarına dönmemek ne demek
Bir hafta sonra sana dönmüş ve sen buluşmak istemişsin konuşmuşsun onunla nasıl bu kadar vicdansız olabilmiş böyle biri iyi olamaz bence
@ayparcasi12 ben ondan 7-24 konuşsun istemedim zaten. sabah günaydını ile 10-15dk konuşsak, gün içinde napıyosun nasılsın diye 15-20dk haberleşsek, hadi akşam arkadaşları ile buluşuyor en azından gece bi yarım saat 40dk konuşsak. eskiden böyleydi, hiçbir kadın zamanında görmediği bir şeyi talep etmezmiş. ben de başlardaki ilgiyi, heyecanı istedim ondan çok bir şey değil. ama son zamanlarda üslubunda bile değişiklik fark ettim. arkadaş ortamı mı etkiledi bilemem. hiçbirinin sevgilisi yoktu çünkü o ortamda.
@ayparcasi12 buluşmayı da ben istemedim. ilk telefonda söyledi ayrılmak istediğini. ertesi gün ben ağlarken mesaj attı napıyosun bugün müsaitsen buluşalım diye.
Haklısın tabii ki başta ilgiye boğarlar seni göklere taşırlar ama elde etti mi bir daha o ilgiyi göremezsin ve haklı olarak sende o ilgiyi görmek istiyorsun bir günaydın hal hatır sormak çok zor olmamalı kimsenin buna vaktim yok demesi inandırıcı gelmiyor
Hımm anladım o buluşmak istedi ama bir hafta sonra
O kadar süre de naptı
@ayparcasi12 çok haklısın, 4 gün boyunca arkadaşları ile tatildeydi. sadece sabah günaydın yazıyordu. gün içinde hal hatır sormak yok. akşam da yok. iyi geceler mesajı da yok. bunu dile getirdim mesaj beklediğimi söyledim. bana ne desin "sabahları günaydın yazıyordum ya, hiç konuşmamazlık yapmadık en azından". aptal gibi hissettim söylediğime.
Siz kadınların sıkıntısı size eziyet edene bağımlı oluyosunuz sizi sevene de tekmeyi basiyosunuz maalesef genel olarak durum bu benim gördüğüm siz de kendinizi değerli görün biraz
o benim ilk sevgilimdi, beni seven bir o var diye düşündüm.
Günaydın yazarak kendini haklı çıkarmaya çalışmış yani gerçekten çok sinir bozucu
İlk sevgilin olduğu için daha zor gelir
@ayparcasi12 yani ben bunları dile getirerek sorun çözme odaklı yaklaştım ben "bir sorun mu var" dediğimde de "sen hep beni suçladın" diyor. çıkmaz bir paradoksa girdim.
@çılgınsofistt evet çok haklısın kendi değerimizin farkına varalım ve bize gerçekten değer verenleri hayatımıza alalım
Kesinlikle
Narsist mi bu
@ayparcasi12 bilmem, narsist nedir tam olarak?
Kim narsist
O çocuk
Evet öyle
Narsistik özellikler taşıyor
Narsist çok bencildir empati yoksunudur başta kurbanını iyi seçer çok iyi rol yapar kendine bağlar mükemmel biri gibi gösterir kendini elde ettiğinde ise gerçek yüzü ortaya çıkar eski halini özlersin tıpkı bu çocuk gibi
Ve sürekli karşındakini suçlar hatta öyle bir hale gelirsin ki sende kendinin suçlu olduğuna inanırsın
@ayparcasi12 bilmiyorum aslında çok iyi biriydi ama bu anlattıklarınız da bir düşündürüyor.
İyi rolü yapmış bence yoksa birden neden değişsin sen ona karşı bir hata mı yaptın ki senden soğudu
@ayparcasi12 yok anlattıklarım gibi, sadece birkaç kez dile getirdim bu ilgi ve iletişim sorununun beni üzdüğünü.
Anladım
Hiç düzgün erkek yok mu
Var neden olmasın
Görmedim
Benle tanismamissin daha
İyi o zaman senin adına sevindim :)
Teşekkür ederim
Düzgün erkek için biraz yanlış bi platform dkkddkdk
Burada aramıyorum 😅