Bu konuyu çözüme ulaştırmama yardımcı olun?

Arkadaşlar 10 aylık bir kısa mesafe ilişkim var ben Tekirdağ o İstanbul son 1 aydır tuhaf davranmaya başladı işi gereği biraz fazla uyuyor mesela güvenimi kırdığı için telefonu açık oluyor ve geceleri de arıyordum ilişkimizi toparlama evresine geçmiştik. Son 1 aydır şu şekilde ilerliyoruz isten geliyor öğlen 4 gibi akşam 7 8 e kadar konuşuyoruz sonra bu çocuk uyuyor akşam 8 de ertesi gün öğlen 12 ye kadar uyuyor dün gece bir şey fark ettim yine akşam 8 de uyudu ben ona yazmıştık 9 gibi üstüne aradim açmadı gece aktif olmuş wpde 1 buçuk gibi mesajıma bakılmamış ben affetmiyorum seni birdaha şüpheye düşürüyorsun yazdim gece 2 de birdaha gördükten sonra ardından gece 5 gibi bana yazmış neymiş erkek kardeşi telefonuna girmiş kendi ibanina para atmış birde sevgilimin çocukluk dostu onu gece aramis o da girmiş wpye ona bakmış kardeşi ile bu kadar samimi değiller üstüne üstlük oda kapısına tiklamadan kimse girmez. Ben artık gece dışarı çıkıp wpye girmeyip bana çaktırmadan beni aldatıyor kafasına girmiş bulunmaktayım dün ayrıldım bu konu yüzünden bana bunu ispatla hesap hareketlerini göster dediğimde bana neye inanmak istersen ona inan atmiyorum dedi rica ediyorum beni biri dürtsün uyanmam gereken konular olduğunu düşünüyorum yorum yapıp yardım eder misiniz çok yoruldum ve ondan da kopamıyorum ne yapmam gerekiyor hiç ama hiç bilmiyorum?
Bu konuyu çözüme ulaştırmama yardımcı olun?