Dertlerinizi anlatın, içinizi dökün bana. Elimden geldiğince yardımcı olayım. Olamasam bile içinizi dökmüş olursunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılSağlıkla ilgili bir durumum şöyle: Ben 19 yaşındayım küçüklüğümden beri geceleri altımı ıslatma sorunum var. Doğduğumdan beri annem bu yaşıma kadar hep geceleri yatarken altıma muşamba çocuk bezi bağlıyor. Mavi ve pembe renk eski usül muşamba çocuk bezlerinden yıkanabilen olan kurtulamadım. Yıkayıncada balkona asıyor annem hep. Balkonda asılı duran muşamba bezlerim eksik olmuor hiç. Annem geçene kadar bağlıycam diyor itiraz etme boşuna diyor bu sorun yüzünden akrabalarım herkesler bildiği için utanıyorum akrabalarımda anneme iyi yapıyorsun her gün uğraşılmaz çarşaf yıkamayla diyorlar 19 senedir böyle her gece yatarken bağlıyor annem sabahta kendi çözüyor kimse annemi haksız bulmuyor bezlemeyi sürdürmesinde doğduğumdan beri çarşaflar daha değerli benden. Kırsal alanda köyde yaşıyoruz biz.
010 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittin mi, tahlil yaptırdın mı?
- +1 yıl
doktora gittik önceden pisikolojik dedi. Benim sormak istediğim iki şey var. Birincisi muşamba çocuk bezlerini mavi ve pembe renk eski usül yıkanabilen olan biliyormusun? üçgen çocuk bezide deniyor.
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
Annem haklı mı sence senelerdir muşambayla bezlemekle beni annem gecene kadar bağlıycam altını ıslatma varsa muşamba bezde hep olucak diyor.
Soran+1 yılBence haklı çünkü yatağının yorganının temizliği var. Onlar hergün yıkanmaz değil mi? Ve umarım rahatsızlığın bir an önce geçer. Psikolojikse psikoloğa gidebilirsin. Senin için dua edicem.
- +1 yıl
Anladım işte annem yatmadan önce yatağıma muşamba çocuk bezimi seriyor üstüne akletten kesme bezleri serip hadi git gel son kez lavoboya altını muşambayla bağlıycam diyor bende gidip geliyorum oniki gibi gece sonra bağlıyor annem sabahta kendi çözüyor bağlayınca ayağa kalkmamda yasak bez kaymasın diye bağlayınca annem ışığı söndürüp iyi geceler deyip odadan çıkar sabahta kalkınca kendi gelir görür öyle çözüyor haklı mı sencede
Soran+1 yılHaklı bence. Bak seninle ne kadar ilgili bir annen var öp başına koy çok şanslısın
- +1 yıl
İşte ama altıma muşamba çocuk bezini bağlarken olsun ve bağlanmam olsun utandırıyor yıkayıncada ipe asıyor çamaşırlara kuruması için kendimi bebek gibi hissediyorum bağlanırken muşambayla
Soran+1 yılBundan utanmamalısın sonuçta bu bir sağlık sorunu herkes yaşayabilir. Bence olaya iyi tarafından bakmalısın. Ya sadece gece değilde gündüzleride idrarını kontrol edemeseydin?
- +1 yıl
Evet o zaman annem devamlı bağlardı sadece tuvalete girerken çözer sonra çıkınca gene bezlerdi. Muşambaları biliyorsun değince yapışır gibi oluyor elim yumuşak yapısı var bağlandıktan sonra içindeki bezde ısınıyor sıkı düğüm atıyor annem. Annem söylenirsem eğer pipini tutana kadar bağlıycam muşambayla başka yolu yok iyi ki bağlıyorum rahat ediyoruz sende üstüne yatağa tamamıyla değmiyor temiz kalıyor daha ne istiyorsun doğal bez zaten külot gibi diyor sıcacık bağlanınca uyuyorsun diyor sıcak tuttuğu için bana annem bende birşey demiyorum o zaman anneme
En İyi Cevaplar
+1 yılLisede Bir tane kız vardı 1 sene boyunca aynı servisle gidip gelmiştik , hiçbir duygusal hislerim yoktu kardeşim dostum olarak görüyordum oda aynı şekil beni öyle görüyor , 2 sene sonra lise 4 deyken hep bana bakıp gülümserdi ve her baktığında kafamı cevirirdim suratımı asardm , küçük bir sebepten dolayı bozuktu aramız halbuki o bana bakıp her Gülümsediğinde ne kadar umursamaz görünsemde çok mutlu olurdum, şu an çok pişmanm bunları yaptığıma keşke değerini Anlasaydım iş işten geçti artık pazartesi günü intihar ettiğini öğrendim olay yerinde halen kanları vardı , Ne yapacağımı bilemedim Ağladım 2 gün boyunca Her gece dua ettim ama bu vicdan azabı benide öldürücek 😢 Daha 4 gün oldu 17 yaşındaydı 😢
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım, ölüm bu dünyadaki tek gerçek. Hangi birimiz kalıcıyız ki? Hem kız senin yüzünden etmemiş ki intihar. Vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir durum yok. Belki inanmayacaksın ama bu olayın biraz benzerini ben yaşadım ancak intihar değildi. Çektiğim vicdan azabının haddi hesabı yok. Sana şu an hala şaka gibi geliyor değil mi? Rüyadasın gibi. Ama geçiyor. Zamanı geriye alamazsın. Keşkelerle geçmez hayat. O kız senin şu an mutlu olmanı isterdi değil mi? Eğer üzmek istiyorsan onu vicdan azabı çek, keşke de, pişmanlık duy, kendini bitir. Ama huzur içinde yatsın istiyorsan gelceğine bak, ondan duanı eksiltme ve onu her gün güzel anarak yaşat.
- +1 yıl
Benim yüzümden ölmedi ama Psikolojik sıkıntıları olduğunu biliyordum hiç halini hatrını sormadm , Gülerken ki fotoğraflarını gördükçe kahroluyorum Halen inanamıyorum , Aklıma geldikçe sanki yeni duymuşum gibi oluyor , Yavaş Yavaş alışmaya başladım şu an daha iyiyim ama Mezarına gidip içimi döküp doya doya ağlayasım var ,
Soran+1 yılGitmelisin. Ağlamak vücudumuzun mutluluk hormonu sağlamasına neden oluyor. Git dök içini. Başın saolsun gerçekten çok üzüldüm :(
- +1 yıl
, Çok zor hiç bu kadar gözyaşı dökmemiştim bu yaşıma kadar , Dünyanın ne kadar boş bir hayat olduğunu öğrendim , Ailesine taziyeye bile gidemedim , Onların o halini görürsem belki Delirirdim Daha fazla acıya vericek birşeyim yok mutluluktan alacağım var. Dinlediğin için çok saol Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın 😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdiğim arkadaş ortamında sevilmiyorum aya da takılmiyorum beni pek umursamiyolar yani çoklu arkadaş yapamıyorum tek oluyo arti erkek arkadaş yapamiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSana birşey söyleyeyim mi. Az insan çok huzur yemin ediyorum. Keşke şu an yerinde ben olsaydım. Sıfır sıkıntı olurdu. Yalnızlık gerçektende paylaşılmaz ve paha biçilmez. Sana gerçekten değer verecek olan bir dost varsa, gelir seni bulur, birbirinizi bulursunuz, ve gerçek bir dostsa asla gitmez. Ama ben yinede hiçkimseye güvenme sırrını anlatma derim. Sevgili konusunda da ben pek iyi değilim erkek arkadaş istemiyorum ama sen çok istiyorsan doğal ol ve herdaim bakımına dikkat et.
+1 yılÜnv mezunu olup okudugum alanda iş bulamıyorum. Çevremde arkadaşım az yalnızlık cekiyorum. Hadi bakalım önerin ne?
01 Yorumla- +1 yıl
okudugun alan ne?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
14Cevap
Ben 4 yaşımdan beri paranoyağım her zaman mutsuz ve üzgünüm. Her zaman beni kullanırlar ve bana yalan söylerler. Arkamdan konuşup beni üzerler. Nedense beni duygusuz gibi görüyorlar ve her şeyi yapıyorlar. Ben onların box torbası değilim ama onlar beni bu şekilde görüyor. Ben böyle doğmak istemezdim değil mi? Sürekli sinirlendiğim için hiç arkadaşım yok. En az 5-6 kez intihar etmeyi denedim ve hepsinde başarısız oldum. Ama böyle şeyler yaşayınca herkes intihar etmeyi dener ve ister. Herkes intihar edip ölüyor. Herkesi özlüyorum ama onlar beni görmezden geliyorlar. Sadece arkadaş olmak için yanlarına gidiyorum ama onlar benden kaçıyor, beni istemiyorlar. Bazen neden ölmediğimi düşünüyorum. Beni hiç sevmediler ve sevmiyorlar bunu söyleyince beni teselli ediyorlar ama gerçekten de öyle onlara hiç inanmadım, inanamadım.
00 YorumlaBenim iki abim var biri evli diğeri ile hâlâ aynı evdeyiz fakat ben anne babam ile sorun yaşadığımda karışıyor bana küfür ediyor kolumu sıkıyor hatta kolumu kırdı anne babama hiç söylemedim iyice dedikodum çıkacaktı koluma ne oldu bilmiyorum herneyse abim ile hiç anlaşamıyoruz beni seven arkadaşım falan da yok okuldada erkeklerden dayak yiyorum matematiğim kötü bazen gizlice bıçak alıp intihar edesim geliyor bana bunlardan kurtulmanın tek yolu bu gibi geliyor anne babamda hep abimi savunuyor dünyada beni seven yok...
01 Yorumla- +1 yıl
düşünce biçimin çok yanlış, 'dünyada beni seven yok' ne kadar basit bir cümle gibi dursa da değil. kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir zamanlar ben de böyleydim, zaman geçtikçe değişiyor hayatın hem de hiç beklemediğin anda, insanların içine girmeye çalış ve olduğun gibi davran illa seven olacaktır ki eminim vardır. aile konusuna gelecek olursak eğer, abinle oturup bir konuşmalısın, bunun doğru olmadığını ona anlatmalısın. anlamıyorsa ve devam ediyorsa üst yetkililere haber ver. veya abinle fazla konuşma.
Kızlara artık güvenemiyorum, Bundan 1 2 sene önceki halimi bilirim Hangi kızın kalçasına baksam diye dolaşan ben, Hayatıma öyle bir kız girdiki aklımdan çıkmıyo Başta kendini bana sevdirdi İlgimi kazandı güvenimi kazandı Meğersem herşey yalanmış Anlattıkları yalanmış Kimseye güvenemez oldum hiç bir kıza. Kızlar Ben kendi adıma konuşayım Soyunup önüme geçsenizi hibirinizi sikmem. bilginize.
05 Yorumla
Soran+1 yıl'Kızlar' diye genelleme yapmak yanlış. Kız erkek konularında hiç iyi değilim malesef.
Soran+1 yılYa :D :D Kızdan kıza değişiyor. Kimi kızlar vardır daha bu yaşında hala öpüşmeyen. Kimi kızlar vardır şu an bile dediğin şeylerle meşgul olan. Onları ayırt etmekde sana kalmış.
Soran+1 yılYani cıvık kız kendini belli eder. Sürekli dokunur. Mesela yakın bir kız arkadaşın varsa, olması gerektiğinden daha samimidir senle. Bide yine senle samimi olan ama mesafesini hepte koruyan bir kız arkadaşın vardır. Onlar genelde vermez. Ama hiçte belli olmaz bu işler. Deneyip göreceksin. Çünkü her insanın karakteri farklı. Kız arkadaş edin kendine.
Insanlarla konuşamıyor um bir şekilde utaniyorum okulda hiç kimse beni sevmiyor bir tane arkadaşım var oda gitti beni bıraktı kendimden de nefret ediyorum çünkü hiç bir yerim güzel değil. Sadece iyi kalpliyim o kadar sadece bir isteyim de var oda keşke onlarla aynı ortamda olmasaydım ya da onlar olmasaydı...(lütfen cevap verirmisin?)
01 Yorumla- +1 yıl
dünyaya sadece bir kere geliyoruz, çekingenlikle olmaz bu işler. özgüven eksikliğin var belli ki ve bunu yaşamış biri olarak oldukça zor olduğunu kabul ediyorum. kalbinin iyiliğini kullanmalarına izin verme ve kendini olduğun gibi sevmeye çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığım şehirden çok bunaldım başka şehirde bir iş var onun olması da biraz düşük ihtimal ama çok istiyorum artık çok daraldım bu şehirde etrafım çıkarcı iki yüz yavşak insanlar ile dolu sen bana bir dua et yeter. : )
02 Yorumla
Soran+1 yılEttim :)
Cevap sahibi+1 yılAllah (c. c) Razı olsun. : )
+1 yılkedini tuvaleti temizlenmesi lazim ama canim istemiyor baska bir cözüm sun misal?
14 Yorumla
Soran+1 yılBuna çözüm bulunmaz çünkü kedin varsa sorumluluğu kabullenmişsin demektir.
- +1 yıl
kandirildim resmen ne umutlarla gelmistim halbuse.
Soran+1 yılHiç kedi beslemedim akvaryumun olsaydı bulurdum öneride
- +1 yıl
bak o da var akvaryumu da temizlemem lazim ahgfghh.
Şu an sinirim tepeme çıktı sebebini boşver ama nasıl geçer sence bu
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin şeyleri yap, hobilerinle ilgilen. Mesela ben bişeyler karalar müzik dinlerim. Bazen yastıkları yumruklarım. Bazen metal açıp söverim.
+1 yılBu ne l*n herkes ciddi yazmış... Yok artık..
O zaman bende sorayım..
Başım belada.. Adamın biri vurulmuş sokakta ve cebinde adresim bulunmuş..
Ne yapmalıyım?00 Yorumla
+1 yılAnlatmaya anlatırım ama herkesin görmesini istemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisanliyim dügün tarihi hersey belli ama ben sogdum sanki ne yapcam bilmiyorum kafam cok karisirik 😣😣😩😩
01 Yorumla
Soran+1 yılHislerinden emin ol. Yüzüğü attıktan sonra pişman olma ihtimalini düşün. Ama kimse sendne değerli değil ve kimse kimseyi zorlada sevemez. Bu senin hayattın. Nişanlını kırmadan ayrılmalısın. Ama gerçekten soğuduysan.
+1 yılOlmaz. Bende dert dinliyorum. Gelecek mesleğime hazırlık.. 😊
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu gece sor daha samimi ve daha çok cevap alırsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılGece de ben dertleniyorum işte :D
- +1 yıl
işte o yüzden diyorum ya akşam saatlerinde saat 1-2 gibi insanlar daha fazla duygusallaşır. konuşmak isterler :)
Soran+1 yılO zamanda benim dert dinleyecek halim olmuyor :D
- +1 yıl
Neden bence sende dertlenirsen konuşmak istersin içini dökmek istersin. Benim öyle oluyor konuşmak istiyorum ama sessizliği yeğliyorum genellikle.
Soran+1 yılBen insanların dertlerini dinleyince bir sürede olsa kendiminkileri unutuyorum ve halime şükrediyorum ve kendi dertlerimi anlatmayı pek sevmem :)
- +1 yıl
Benimde öyle bende birisiyle konuşurken unutuyorum anlatmayı pek sevmiyorum ama arada bir anlatmak lazım yoksa içini oyar dudaklarına gelmeyen şeyler insanın.
Soran+1 yılTamam efkarlandım
- +1 yıl
Peki efkarınla yalnız bırakıyorum seni :)
Ygsde 73 net yapiyorum dis istiyorun moralim bozuk nr yapica. Ben
00 Yorumla
+1 yılburada derdimi anlatıp, tavsiye alacağıma, x'e değer verip y'yi bulurum daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Uykum var muzik dinlemek istiyorum kafama göre mizuik bulamiyorumm yardim ett
04 Yorumla
Soran+1 yılNe tür dinlersin?
Soran+1 yılBir ömür yetmez ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılTm ogrencısıyım fizik kimya biyolojı gormuyom korkuyorum ygs den yapabıkır mıyım tek basıma calısarak
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzel kurs al durumun musaitse. Alamazsanda kesinlikle kendi çabanla başarabilirsin. Notlarını hazırla, ya çalışınca doktor bile olursun bunun zekayla çok bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Çalışırsan herşey olur.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Zaten ygs hız çözmek için yapılan bir sınav. Mantık ya da bilgi ağırlıklı değil. Kolay sorular. Düzenli çalışmayla Yapacağına eminim :)
- +1 yıl
kendin çalışarak en iyilerini yapabilirsin. tabii doğru kaynaklar elde ederek
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle olmayacağını bildiğim halde birinden hoşlanmaya başladım. Kendimi engelleyemiyorum. Ne önerirsin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOff çok pis ya. Sen biliyorsan cevabını banada söyle
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bilmiyorum ben de sen biliyorsundur diye sormuştum
- +1 yıl
seninle olmayacağını nerden biliyorsun ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitim için yurtdışına çıktım ama sınıfta ki bir kıza aşık oldum. O kıza aşık olmamın nedeni Turkiye deki sevgilime benziyor olması. Hadi bakalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu aşk meşk konularında hiçbir bilgim yok desem
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun zamandır ilişkşye girmiyorum, hayatımda biri olsun istiyorum artık ne yapmalıyım
04 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaş edin mesela. Çevrende çok kız yoksa arkadaşlık sitesine falan girebilirsin. Üzgünüm kız-erkek ilişkilerinde pek iyi değilim.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlık sitesimi :)
Soran+1 yılNe bileyim aklıma başka birley gelmedi :D
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girmek için ne tür bir siteye üye olabilirki insan :)
Boşver güzel şeylerden bahsedelim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçimdeki çığlıkları duysan sağır olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılKendiminkileri susturursam bir gün seninkini duyarım.
- +1 yıl
Aynen Yarıştıralımmı :D
Soran+1 yılTavsiye etmem :D
- +1 yıl
Hadi bakalım öyle olsun
Her şeye sahibim ama mutlu olamıyorum :(
04 Yorumla
Soran+1 yılSahip olduğun şeylereden bir süre uzak kal
- +1 yıl
Anneniz ve babanız ile olan ilişkiniz kötü mü? Aynı sofrada rahatça yemek yiyebileceğiniz insanlar yok mu? 😞😒
+1 yılSevgili istiyorum artık :(
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu konu en nefret ettiğim gerçekten. Sevgili erkek arkadaş falan. Üzgünüm :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim sanırım beni sevmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin buna. Eğer eminsen hemen ilişkini bitirmelisin.
Cevap sahibi+1 yılEmin gibiyim.
- +1 yıl
ne yaptı da böyle düşünüyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep burcuyum ama en iyi òzelliği bende yok 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBakma burca falan. Karakter meselesi :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşığım
01 Yorumla- +1 yıl
olur öyle arada
- Eğitim & Kariyer konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılanlatsam roman olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kimsin ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi dertlerinden sıkılmış, insanların dertlerini dinleyip bir nebzede olsa kendininkilerini kamufle etmeye çalışan bir mal.
Cevap sahibi+1 yılNişanlımdan soğudum diyen birine ayrıl diyebilecek kadar malsın evet
Soran+1 yılTeşekkür ettim
çare olamazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks ihtiyacım var
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!