AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Memurmusun memursan öyle git özele belli olmaz kovarlar falan
Kimligin nasil sahte hrm
Ne diyorsun dayı? Giydiğim kıyafetten sana ne. zoruna mı gitti kadın olarak çalıştığım için dolarında gezdiğim için. Çalışmaya ve gezmeye devam edeceğim
Kadın olarak çalıştığım için zoruna mı gitti dayı? Çalışmaya ve gezmeye devam edeceğim
eğer yüz kızartacak birşeyler yapmadıysan annen ve baban seni istemiyor olamaz kardeşim. daha 18 yaşındaymışsın çok gençsin ailene ihtiyacın var bu dönemde evi terketme gibi bir hata yapma
Diğer sorularını baktım baya acı ve zorluk çekiyorsun. Bence önce bi psikolojiğe git onunla bi kaç seans geçer eğer bi şey değişmezse kendini hayatın devam et amma aileni kırmadan
Ne olursa olsun anne babana itaat etmekle mükellefsin onlar sana kötü davranabilir ama bu 2 günlük dünya için bunu yapmana değmez.
Özgür olmayı tercih ediyorum.
Onlar sana kötü davranabilir diye bir şey yok.
Anne baba da olsa yok öyle bir hakları.
Nedenini bilmiyoruz , heralde giyimden ve birde eve gec gelmeden
@sametjsyh giyimim den sanane. istediğim gibi giyinirim. eve de geç gelirim siz mikrop erkekler ne kadar sapık varsa yok olun yaşamayın
@sametjsyh sen ve senin gibi erkekler umarım yok olur
Aklındaki saçma düşünceleri bırakmalısın, elin oğlu sana hiç bişey veremez ailen sana uzak davransa da dünyadaki en yakın olduğun ailendir.
Kendim yasicam diyo kanka ailesinin nasıl davrandığını bilmiyosun belki hergun hakaret ediyor Allah korkusun siddet uyguluyor bile olabilir neler yaşadığını bilemeyiz ama son çare kaçmak olmalı bence tabi 18 yasindan buyuksen kendi rızanla ayrılırsin zaten
@denishanim kesinlikle sana katılıyorum. Zaten eskiden çok şiddet gördüm. Neymiş herseye zam gelmiş o yüzden bana bakmak istemiyorlar. Yük geliyorum demek ki onlara. Öf pöf ediyorlar birde, evde olmayı hiç istemiyorum. Kimse benim hayatıma karışamaz özgür olmayı ve yalnız yaşamaya tercih ediyorum
Herşeye zam geldiği için onlara yük oluyorum demek ki. kıyafet istiyorum almıyor makyaj malzemesi istiyorum almıyor para istiyorum vermiyor. Evi terk edip gideceğim. Çalışırım kendime bakarım
@denishanim zaten kendileri söyledi sana kıyafet almıyorum para vermeyeceğim dedi. herşeye zam geldiği için beni istemiyorlar pantolon ve üst tişört istedim bana almadılar. Kıyafetim yok diyorum yinede almıyorlar.
Sadece 3 kıyafetim var. 3 pantolon 3 tişört var başka kıyafetim yok. beni insan yerine koymuyorlar. Bende evden gideceğim çalışacağım
@denishanim 3 pantolon 3 tişört var. 3 tane kıyafetim var sadece. Ben valiz ve çanta alıp evden gideceğim çalışırım kendime alırım
Affedersin elin oğlu sana bir şey almaz? Seni ilgilendirir mi çatılıyorsun resmen hasetlikten çalışırım kendime bakarım
Çatlıyorsun kıskançlıktan haset seni. Çalışırım kendime bakarım
Onun sevdiği kızım sonuçta. Bana ev de alır araba da alır. Elin oğlu diyorsun birde. Elalemin oğlu seni dinlemez sevdiği kızı dinler. Besler beni evinde bana para da verir
Elin oğlu beni evinde besler sonuçta onun çocuğunu doğuracağım. o yüzden o erkek bakar bana. Alır beni evinde besler sevdiği kızım sonuçta bana para da verir zaten çok zengin çok yakışıklı erkek. Onun çocuğunu doğuracağım için ondan çocuğum olacak o bana bakacak çocuğuma bakacak
Elalemin oğlu farketmez sonuçta o erkek beni seviyor onun çocuğunu dünyaya getirecem hem bana bakar hemde çocuklarına
Ben onun çocuğunu dünyaya getirecem o erkek de beni evinde besleyecek bana kıyafet ve makyaj malzemesi alacak para da verecek onunla beraber gezeriz
Erkek zaten bir kız ile evlenmek ister ben onun çocuğunu doğururum o erkek de beni besler. Zaten düğün masrafını da karşılayacak çok zengin birisi.
Erkek ile evlenirim sevişirim seks yaparım o erkek de bana kıyafet alır makyaj malzemesi alır para verir. Para karşılığı o erkekle seks yaparım çok zengin erkek zaten
Hayatın onlara bağlı değil maalesef herkes anne-baba olmayı hak etmiyor. Bu hayat senin hayatın ve dedigine gore kendine de bakabilecek durumun var. Kendi ayaklarinin ustunde dur, kendi hayatini kur.
Maalesef böyle şeyler oluyor peki elinde mesleğin felan var mı napmayı düşünüyorsun bence üniversiteyi başka şehirde oku sonrada meslek sahibi oluncada gidersin
Kendi ayaklarının üstünde durmak çok güzel bişey ama zannetmiyorum ki annen ve baban seni istemesin , sana öyle geliyor olabilir. Güzel fikir ama ailenle kötü ayrılma derim.
Yaşın küçük, kendine yetecek bir meslek yoksa, gelir yoksa terkedip nereye gideceksin?
Hiç bir Anne-Baba evladını istememezlik yapmaz.
Ailelerin bir çoğu böyle bende nefret ediyorum ailemden
Asgari aldığını düşünsek küçük bir ev tek başına yaşarsın ama önce bir iş bul gizlice işin hazır olunca çık evi de ayrla
Reis öyle bi hata yapma sakın bende düşünüyordum fakat ailenle oturup konuşarak sorunun tam ne olduğunu birlikte çözebilirsiniz
Bazı aileler öyledir ne kadar oturup konuşsan da hakaretler saygisizliklar bitmez hele huzursuzluk hiç cekilmiyo
Evet haklısın bazı ailelere ne kadar söylesende bağırsanda seni anlamazlar istediğini yapmazlar ya da seni alaya alırlar üstüne gelirler sana karışırlar bazı aileler kendi çocuğunun iyiliğini düşünür bazılarınında parası yoktur
1000 tllik evler bulursan söyle bulabildim en ucuz yer 3.700 oda mezitilde
Memur maaşı 22 Bin 800 TL. 3.700 çok değil çalışırım kendime bakarım. Özgür olmayı tercih ediyorum kimseye muhtaç hissetmiyorum kendimi
11bin alan ben buna güldü
Hadi yallah mağarana o zaman
Tam ne yasadığını bilmiyorum ama gencler senin yaslarda aileyi yanlıs anlayabiliyor ve acele karar vereyim derken pişman olma
Para biriktirip öyle terk edebilirsin ya da her seyi ayarlayip o sekilde, ama bilemiyorum ailenin seni neden istemedigine de bagli olabilir hm?
şu an sadece yapman gereken sakinliğini koruyup öyle karar vermelisin bir kere bende öyle düşündüm ama terk edince daha kötü oldu.
Babalar hep bastıran taraf olur birdaha geri dönemezsin ve pişman olabilirsin ama herşeyi göze aldıysan git
anne babanla anlaşamıyorsan, aile içinde başka yakın akraban varsa durumu onlardan birileriyle görüş fikirlerini al.
askim bence birazcik daha dur calisip parani biriktir sonra biriktirdigin parayla eve cikip calismaya devam edersin
Seni istemedikleri kanısına nasıl vardın, şunu söyleyim ki evdeki hesap çarşıya uymaz.1000 düşün 1 karar var.
18 yaşından büyüksen bir gelirin varsa sana yeticek ve kalıcak bi yer bulabildiysen taşınmanı öneririm.
Seni istemiyorlarsa cok calis iyi yerlere gel onlar pisman olsun
Aynen öyle çalışırım kendime bakarım. Evde oturacağıma yalnız yaşarım özgür olurum.
Evde oturunca adam olunmuyor çalışırım kendime bakarım. evden gideceğim zaten
Allah iyi insanlara denk getirsin dikkatli ol
Kac yaşındasın kendi ayaklarin üzerinde durabiliyor musun. Çok fazla etken var sonradan pişman olmamak için iyi düşünmelisin
sirf bu yüzden üniversiteyi baska sehirde okuyorum
yaz tatillerinde bile gitmiyorum
Kesinlikle o evde durma derim. Taşın o evden
Pişman olursun yapma sinirliyken bi karar verme derim.
Seni stemediklrrimi hissettin m yoksa söylediler mi
Türkiyenin hiç bir yerinde 1.000 tl kiralık ev kaldığına inanmıyorum
Yurda geç yatılı özel yurt arkadaşımda öyle yapmıştı
Eğer kendine bakabileceksen paranı kazanabiliyorsan arkana bakma git
Peki istenmediği in kanısı na nereden vardın seni buna iten ne oldu
Kendi ayaklarinin ustunde durabilir sin ama yinede aileni karşına al konuş derim sonra karar ver
bence okuduğun sürece sabretmelisin ben öyle yapıyorum
Bir dk bile durma yanlarında keşke benimde öyle bir şansım olsa
Olayın aslının ne olduğu önemli anne baba evladını neden istemesin?
Bakarsin tabi niye bakamayacaksin ki cik gel yerde buluruz isde
Yaş tecrübe ister işler bulmadan yapma böyle bisey ve ailenin istemediğini eminmisn
İstersen ailen ile bi terapiste git. Ergenlik ve sonrasında böyle problemler olur.
Kanka ergenlik ve sonrası demişsin ama memur demek ki yaşı ergenliği geçmiş ve ciddi sorunları var
Pardon yaşa dikkat etmedim ben 😅
tamam ajakkakakakkaka
bende seninle ayni durumu yasiyom 16 yasimdan beri gorusmuyom
Annen baban seni istemese dunyaya getirmezlerdi bu sekilde düşünme ve ailenle otur evde
Kendi ayaklarımın üstünde dururum ve kendine güveniyorsan istenmediğin bir ailede durma bence
Saçmalama evi terk edersen hayatını kaldırmış olursun.
Gel kız benim karavan ikimize de yeter ner de sabah orada oksam gezeriz hem de tatil yaparız
Eğer çalışıyorsan kendini geçindirebiliyorsan git tabiki
bence terk etme çünkü sana bakmakla yükümlüler ve her zaman dik dur
Bende mersine yerleşmeyi düşünüyorum tek başıma ama senin için zor olabili tek kira ödeme ile bitmez
Annen babanın seni istemediğini nerden öğrendin söylediler mi ne yaptılar sana bu karara vardın
Mersine yakınım baya naptın şu an
Anlat derdini dinlemek istiyorum
1000 tl ye ev dediğin şezlong üstü şemsiye ☂️😂😂
Yanlış yaparsın 😑
Memur musunuz ?
Pişman olursun
Er ya da geç kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalmayacakmı? Bu hayatın gerçegi pişman olmakla alakalı bir şey değil sonuçta ömür boyu ailenin evinde yaşamayacak. Eğer elinde mesleği varsa hesap kitap tutuyorsa istenmediği bir yerde durmakta da hayata biraz daha erken açılması yerinde olacaktır.
Eldivenle sevilmeyecek cinsten misin?
Ne alaka?
Anneniz babanız sizi neden istemiyor
İşin varsa bir dk durma.
Sosyal hizmetleri çağır.
Haksiz degilsin
Annenin, babanın sözünden dışarı çikma
%90 olursun bence