Merhaba arkadaşlar benim annem öldü babam annemi aldatıyodu çoktandır ve o kadını eve getirmeye çalıştı fakat biz izin vermedik oda sinirlendi evimden çekin gidin o zaman dedi yani bizi evlatlarını evden koğdu bir kadın için yarın kiraya başka bir eve taşıncaz büyük ihtimalle siz olsanız ne yapardınız bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMaddi durumum varsa terk ederdim. Bir kadın için çocuklarından vazgeçen biri benim babam olamaz! Yarın bir gün o kadın ile de arası bozulursa da suratına tükürürüm. Yani bu konuda başıma gelmeden belki be dersem boş olur ama kendimi yerine koyunca ondan olsa olsa papucumun babası olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Babalar öyledir hep kötü hikayelerin baş rolü olurlar insanı var eden ailesidir derler ya aile olmayınca insan hep bir eksik oluyor :( tek yapacağın şey onu ebediyen silmek. Ve kendi hayatında bir düzen kurmak mahkeme açmayı unutma sizin de hakkınız var
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok Başınız sağolsun anneniz için. Babanız saçmalıyor işte. Evden kovmak da neymiş. Sizin de onayınızı alıp evlenmesi gerekiyor. Evi çekip çevirecek, aklı başında bir kadınsa şayet.
04 Yorumla- +1 yıl
Biz onay veriyoruz ama bize yakın olmasınlar istiyoruz çünkü biz o kadının yüzünü görünce annemizin çektikler aklımıza geliyor kadın açık saçık ne yemek yapmasını bilir ne oturmasını kalkmasını biz istemiyoruz başka bir kadınıda kabul etmiyor kansız köpekk
- +1 yıl
O zaman , ya size bir ev tutacaklar, ya da onlar kendilerine ev kiralayacaklar. Evlensin de görsün anyayı konyayı. Kendi düşen ağlamaz. 👍🏻
- +1 yıl
Onlar gitmiyo biz gidiyoruz akşam oda naparsa yapsın
- +1 yıl
Üzücü bir durum. Allah kolaylıklar versin sizlere. 👍🏻
Eski babamda böyle bir durumda babama eve getirme demeden ben çıkardım siz hata etmişsiniz hoş babam anamı aldatsa biraderle biz evden atarız da neyse oralara girmeyelim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence böyle bir insan olamaz yani hiç bir şeyi hak etmez bunun gibi birisi.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerebilecek en büyük zararı veririm. Böyle bir durumda içimi soğutmak en temel önceliğim olur. Alırım çalarım kredi kartını ne kadar limit varsa istediğimi alır bitiririm. Arabası varsa çizerim taş atıp camını kırarım. Ama bundan şikayetçi olur muhtemelen. Evdeki temel erzaklari sağa sola dağıtırım onlara yiyecek bir şey kalmasın diye. evde yastık yatak döşek ne varda param parça ederim yatacak bir şey bulamasınlar. Koltukların, yatakların ayaklarını kırarım ki masraf çıksın diye. Belki saçma gelecek ama ben bunları yaparım.
13 Yorumla- +1 yıl
Hiç yakıp yıkmaya gerek yok evde onun olsun arabada grursuzca kalmak yerine adam gibi gideriz başımızın çaresine bakarız biz o zaten bizi mumla arıycak
Cevap sahibi+1 yılMuhakkak arar ama için birazcıkta olsa soğur diye dedim.
- +1 yıl
Ben genelde ağlayarak içimi soğutuyorum onada çok üzülüyorum keşke iyi bir baba olabilmeyi becerebileydide bizi bu hallere düşürmeseydi🥺
+1 yılBabanızın bu yeni kadınla olan ilişkisi tam olarak ne zaman başladı? Eğer ki annenizin vefatından sonra başladı ve ilerledi ise, annenizi aldatmış sayılmaz. Bu durumda tekrar evlenmek isteyebilir. Gerçi onu istemiyorsunuz diye sizi evden kovmamalıydı. Ama yok anneniz hâlâ hayattayken başladı ve devam etti ise o zaman evet aldatmadır. Babanızın sizi evden kovması yüzünden her yol aynı kapıya çıkıyor. Ekonomik özgürlüğünüzü kazandığınız ana kadar başka bir yerde kalacaksınız.
13 Yorumla- +1 yıl
Annem hayattayken başladı annem sinir hastası oldu onun yüzünden ve gün geçtikçe hastalıkları kavgaları artmıştı annem sonunda dayanamadı Allah onu bizden aldı o yüzden istemiyoruz yeni bir ev bulduk akşam bakıcaz her şey hallolursa gidicez Allah'ın izniyle
- +1 yıl
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
- +1 yıl
Umarım inşallah🤲
+1 yılEşi öldüyse tekrar evlenmek onun en doğal hakkı. Biraz ılımlı düşünün tabi sizin yerinizde olmak zor bir durum. Ama yarın sen ya da kardeşlerin de evlenecek baban yalnız kalacak ayrıca baban onay vermese bile onu dinlemeyip istediğiniz kişiyle evlenecek siniz. Bence anlayışlı olun kadın gelsin bi tanıyın daha sonra anlasamazsaniz çıkın ayrı eve
21 Yorumla- +1 yıl
Annem o kadın yüzünden öldü hasta oldu biz neden o kadını tanıyalım o kadın bizim paralarımızı yedi babam o kadınla annemi aldattı annem çok çekti birazda babam çeksin
Eğer durumunuz varda başka bir kirada kalın. Eğer geliriniz varsa kazanıyorsanız ondan ayrı da yaşayabilirsiniz ona ihtiyacınız yok ki zaten babalık da yapmamış. Ama eğer gelir yoksa ve mecbursanız güzel bri dille anlatmaya çalışın bence
14 Yorumla- +1 yıl
Durumumuz var iki abimde çalışıyolar ablamda bende çalışırım diyo eve aylık rahat 30 bin giriyo
- +1 yıl
Kirada kalıcaz
- +1 yıl
Evt öyle yapcaz
+1 yılErkekler bekar kalamaz eşi ölen kadın ya da erkek farketmez çocukları anten babalarını tekrar evlendirmek ile yükümlü dinimiz bunu emreder babanıza geçmişte olanı karıştırmadan usulünce evlenip hayatına devam etmesini sağlamak sizin vazifeniz
121 Yorumla- +1 yıl
Sübyancı peygamberini de al git ötede sapık sapık konuş * kurusu !
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan ne alaka canım
- +1 yıl
Aptalca yorumunun sebebi nedir
- +1 yıl
Rahmetliyi o kadınla aldatmış yalnız. İslamiyet'te zinanın üzerine kurulu ilişkiler yer almamalı.
- +1 yıl
@EskiBirYoda O Allah ile kul arasında tövbe eder etmez bilmem orasını ama eşi kocası ya da karısı ölen kişilere çocukları evlenmek isteyip istemediklerini sormakla yükümlü
- +1 yıl
Babası her türlü haksız. Birden fazla kişinin hakkına girmiş başta ölen eşinin. Onların hakkını helallik alamayacağı için ödeyemeyecek. Allah ile kul arasında değil birden fazla kişinin hakkı var meselede. Kul hakkı kul ile kulun arasında olur ve Allah affetmez.
- +1 yıl
@EskiBirYoda hukiki boyutu başka dini boyutu başka dinimiz 2. Evliliğe izin veriyor biz o erkek ile kadının evliliklerini bilemeyiz yatak odasında ne olmuş bilinmez belki kadında erkeğine karşı görevini yapamayacak bir durum oluştu ikinci bir kadını dini nikahına aldı onların arasında olanı biz bilemeyiz o yüzden kims3nin hakkında ahlaki yorum yapmak doğru olmaz benim dediğim dul olan eşe çocuklar sormak zorunda evlilik talebi olup olmadığını siz kanuni vicdanı olarak yorum yapabilirsiniz ama ben dinen bu konunun hükmünü size anlatmaya calisiyorum
- +1 yıl
Aptal sensin. Şu Atatürkü anlasaydınız şu anda Japonya Türkiyeyi kıskanıyor olurdu. Kadın bir dram yaşıyor sen 1400 sene öncenin arap çöllerindeki töreleri örnek veriyorsun. Dinimiz falan diyerek. Ben de dedim ki, senin peygamberin 6 yaşlı Ayşeye nikah kıyıp, onu 9 yaşında yatağa atan adam. Dinini sövdürme bana !
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan senmusluman olmayabilirsin ayrıca kulaktan dolma bilmedin o 6 yaş nikah falan yalanı ile kimsenin aklına yanlış bilgi sokma dünyayı ve b3ni yaradan Allah varken Atatürke tapacak kadar şuursuz ir insan değilim Yaradanı Allah kitabım Kuran rehberim de Hz Muhammet s. a. v dır İslami iyi arastirirsan en iyi hukuk en iyi sosyal devlet en iyi insan hakları rehberi olduğunu görürsün Allah kafirin süresinde senin dinin sana benim dinim bana demiş ayı o şekilde kendi dinini yasa sen
- +1 yıl
Ulan gevşek, ben Atatürke tap demedim. Zinayı yasakladığı halde köleliğe ses çıkarmayan, cariyeleri becerbilirsiniz diyen dine tabii ki, tapa bilirsin. Ama burası gericiliğin propagandasını yapacağın bir yer değil. Sana onu hatırlattım. Ayrıca siz islamcıların götü Atatürkün ölüsünü bile yenemediğiniz gerçeği varken istersen git talibana katıl benim için tehdit değilsiniz. Malum, her cümhiriyyet bayramında reisiniz ve avanesi it gibi Atamın huzurunda dizilmeye mahkum. Şimdi git ötede havla.
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan konuşma tarzına dikkat et önce adaptam Bi haber biri kimseye ahlak dersi veremez kendi zavallı bir düşünce yoksunluğu ile ömür boyu senin gibi olanlar kenar köşede sürmeye mahkum bunun farkına varabimeniz inşallah daha erken olursa hayatınıza çeki düzen verirsiniz ne kadar zavallılar ki dini inancı dahi ideolojiye alet etmekten geri kalmiyorsunuz
- +1 yıl
Siz olayı sadece evlilik çıkarı ve nefsani yönden görmek istiyorsunuz anlaşılan. Neyse böyle devam edin 👏🏻
- +1 yıl
Lan git önce yazı yazmayı öğren. Sonra da seni hangi tarikat köşesinde badeledilerse oradakı olaylara müdahil ol. Ne işin var lan burada?
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan ilk önce insanlarla konuşurken kime hangi üslup ile yaklaşacağını ve saygıyı öğren, sonra İslam düşmanlığını Atatürk maskesi ardında provake edersin.
- +1 yıl
@EskiBirYoda sizi muhatap aldığımı hatırlamıyorum. Lütfen işinize odaklanın.
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan edepsiz birisi sin klasik Hiç biriniz diğerinden farklı değil kimsenin dinine ahlakına yaşamına saygı göstermeyen kendilerinden başkasının yaşam hakkı olmadığını düşünen o %25 kesim ömür boyu salyaniz akacak sağa sola saldırırken ama nafile Hak batıla her daim galip gelecek Bu Allahın vaadi
- +1 yıl
Seni bir daha yorum yapmaman için engelliyorum zaman kaybı bir karaktersin
- +1 yıl
@EskiBirYoda zaten olan olmuş ve eskide kalmış kadın ölmüş ölenin amel defterine kapanır kanuni olarak bir şeyide kalmaz geçmişte olandan ziyade bundan sonra ne olacağına bakmak
- +1 yıl
Gebeş
- +1 yıl
@Nahcivanlı_Kenan münafık sana karakterini soran mı oldu yazdın
- +1 yıl
Ben gerçek babanın ismini yazmıştım oysa.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek istese neyse de
Böyle kaba davranması
Üzücü olmuş.
Kim olsa üzülür tabi
Yeni bir sayfa açmak gerekiyor
Ama o evde sizin de hakkınız var.12 Yorumla- +1 yıl
Evt var ama biz o evde o kadınla kalmak istemiyoruz oda gitmiyo bizi kovdu bu gün
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun kardeşim.
Destek olan bir akraba yok mu
Eşi öldükten sonra evlenebilir ama aldattığı kadını siz kabul etmek zorunda değilsiniz. Gelirim olduğu snda ben de taşınır selamı sabahı keserdim rahmetlinin hakkı için.
10 Yorumla
+1 yılBenim babam da evlat düşmanı en iyisi uzak olmak varlığını yokluğunu bilmemesi bazen insanlar git demeden hayatlarından çıkmak gerekir
125 Yorumla- +1 yıl
Evt öyle o bize acımadı bu saatten sonra ona baba demek ayıp olur
- +1 yıl
Ben neler çektim kardeşim boş ver olmamasi daha iyidir yapabilecegim bir şey olursa yardımcı olurum babanda olsa boynunu bükme kimseye değmez bu insanoğluna
- +1 yıl
Evt aynen öyle kardeşlerim hepimiz toplaştık karar verdik muhtemelen yarın taşınırız
- +1 yıl
_cinarx Benim instgram hesabı emlak işleri filan hepsi mevcut yardımcı olmaya çalışırım dediğim gibi bu dünyada sadece aynaya baktıgina güveneceksin ben çok ihanete uğradim ne hedef kaldı ne istek ne güven olursa olur olmazsa nasip değilmiş
- +1 yıl
Evinizi herşeyi ayarladinuz mi? İşiniz filan var mı? Kardeşlerin küçük mü? Plan yaptıniz mi
- +1 yıl
Çok teşekkürler iyi ki varsınız şu an biz hallediyoruz eğer ihtiyaç olursa ben siz ulaşırım🖤☺️
- +1 yıl
Nerdesiniz bilmiyorum da çoğu yerde tanıdık var lafimiz nazimiz geçtiği yerler var iş filan düşünürsen yazabilirsin ben buraya pek girmem belki yıllar sonra ilk defa bu gece girdim bir sorun olursa hesabımı yazdım istekleri kabul etmiyorum mesaj atıp kendini tanitirsan öyle tanırim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iş falan şu an sıkıntı değil bende okuyorum zaten bir sorun olursa yine yazarım ben zaten
- +1 yıl
Nerde okuyorsun?
- +1 yıl
Belli bir yerden sonra aileden kopmak gerekiyor biz bunları başardıgimiz zaman dünya da kendi başımıza başarı elde ederiz bazı insanlara aile engeldir
- +1 yıl
Evt tabiki öyle
- +1 yıl
Bakalım yarın ne olcak
- +1 yıl
Ben yine sizi bilgilendiririm
- +1 yıl
Umarım burdan gideriz babamın yüzünü görmekten çok sıkıldım
- +1 yıl
Bu geceden sonra beni burada biraz zor bulursun 🙃 hesabımı yazdım bir ihtiyacın olurssa bir abin olarak yardımcı olmaya çalışırım öğrencisin madem burs alıyor musun bilmiyorum bu konuda konuşalım müsait olduğun bir zaman da
- +1 yıl
Bana haber et duruma göre gün içinde yoğun geçiyor biraz ben müsait olunca sana dönerim
- +1 yıl
Tamam çok teşekkürler her şey için ☺️
- +1 yıl
Ben yine yazarım
- +1 yıl
Mutlakaa
- +1 yıl
Ben samsunluyum neredesin bilmiyorum nerede okuyorsun bilgim yok samsun ve civarı düşünürsen maddi olarak sizin için iyi olabilir çevreni bilmiyorum eş dost akraba yardım eder mi maddi güç olmadan dediğin şeyleri yapmak zordur ben isterim ki kimseye ezilmeyin kardeşlerini al düzeni kur para gelip geçicidir her zaman bugün ben sana yardım etmissem bir gün rabbim bunu bana bir güzellik olarak geri verir hiç bir şeyden karşılık beklemiyorum
- +1 yıl
Ben biraz disiplinli biriyim program yapar ona göre bişeyler yaparım bugün dedim KS ye gireceğim saat 4 de kadar takilacagim sonra uyuyacağım diye hayatımı bu şekilde yönetiyorum herşeyin bir saati var günü var tek başına kurulan düzen insanı daha iyi yapıyor
- +1 yıl
Bazi anne babalar kimine armağan kimine imtihandir.
Bunu unutma - +1 yıl
Ben tokatlıyım gerçekten bunca yaşıma kadar babamdan bir kez olsun sevgi ve ilgi görmedim ne ben nede diğer kardeşlerim annemi kaybettik maalesef. bazen diyorum keşke babam değilde annem ölseydi ama olan oldu artık babam abilerimin çalıştıkarı paraları alıp o kadına yediriyordu bizim rıskımız ve alın terimizi hep o kadın yedi bize bir kere olsun doğru düzgün üst baş almaya para vermedi bundan sonra bizde ona boyun eğmiycez onada çok üzülüyorum umarım her şey daha güzel olur
- +1 yıl
Günaydın ☺️
- +1 yıl
Edaa
Maddi durumunuz varsa çıkın evet ve Bir daha o adama baba demeyin
212 Yorumla- +1 yıl
İki tane abim var çalışıyolar bir tanede ablam var
- +1 yıl
O bizi evlat yerine koymadı bize bu saatten sonra ona baba demeyiz
- +1 yıl
Evt tabiki o çok pişman olacak
- +1 yıl
O kovdu işte bizi sevmedi onu sevdi
- +1 yıl
Evt o kadın için bizi sildi
Öyle baba olmaz olsun bütün bağınızı kopartın hatta soyadını bile sildirin sonrada Allah’a havale edin
02 Yorumla- +1 yıl
Biz onu çoktan sildik zaten o bizi çok arar ama iş işten geçmiş olur
Ben de onu yok sayardım ve gözümün önünde ölse 1 yudum su vermezdim, bana muhtaç olsa sırtımı çevirirdim
07 Yorumla- +1 yıl
Evt bizde öyle yapcaz o bizi bir gün arıycak ama biz olmuycaz
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ne kusuru biz ondan nefret ediyoruz zaten
- +1 yıl
Annem yerine babam ölseydi keşke her şey çok daha güzel olurdu
- +1 yıl
Keşke keşke
+1 yılMahkemeye verir hakkımı alır giderim birdaha selamı sabahı vermem almam keserim ilişkiyi
01 Yorumla- +1 yıl
Başka bir eve taşıncaz evi bulduk adres falan vermiycez bir dahada dönemeyiz zaten
+1 yılAnne gibi olamaz baba erkekler düşüncesiz olabiliyor. Sizde mahkemeye verip hak talep edin.
01 Yorumla- +1 yıl
Artık onun yüzünü bile görmek istemiyoruz ev bulduk her şey kesinleşsin kiraya gitcez kimseyede adres falan vermiycez
Büyük konuşmayım ama babamı dilerdim ne tamam yesin beni ilgilendirmez ilişki anne baba arasında bizlik bi durum yok ama evden kovması kalp kırar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yaşlandığında elinize düşecek davranışlarının karşılığını verirsiniz o zaman..
02 Yorumla- +1 yıl
Evt yaslanınca direk huzur evine bırakcaz bidahada ne sorarız ne ararız
- +1 yıl
O bize çektirdi Allah'ta ona cektirsin
+1 yılcimer den sikayet edin daha hizli sonuc elede edrsinz
01 Yorumla- +1 yıl
Yok abi biz yıllardır çekiyoruz zaten bide onun şeyleriyle uğraşmayız tek çare gitmek gibi geliyo
+1 yılSilerdim. Ama asla bu durumda olmam.. babama çok güveniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sildim zaten
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsınız büyük şehirdeyseniz ev biraz sikinti olabilir ama
05 Yorumla- +1 yıl
Bulduk akşam bakmaya gidicez
- +1 yıl
toki binaları var kira parasini falan sorcaz öyle taşınıcaz
- +1 yıl
iyi bakalım hangi ildesiniz
- +1 yıl
Tokat'ta
- +1 yıl
anladım bulursun oralarda fiyatlarda pahali dehildir
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun annenizin.
04 Yorumla- +1 yıl
Sağolun🖤
- +1 yıl
Allah illaki yardım ediyo yaa bir şekilde biz annemizi kaybettik yinede herşeyin üstesinden geliyoruz annem melek gibi bir insandı Allah onu aldı bazen çok özlesekte hayat kısa bizde ölücez bir gün diyoruz öyle öyle annemizin yokluğunu aratmadan birbirimize destek oluyoruz
+1 yılBirkaç ağır şey söyleyip yaptığınız gibi başka bir eve taşınırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynisi basimiza geldi. Akrabamizin evine gittik. Şu an babam ikinci kadinda ayrildi. Kardesimle ben bakiyorum.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Rabbim yardımcınız olsun böyle baba düşman başına vermesin Rabb'im
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkekler gerçekten iğrenç. Çoğu erkek bunu yapıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek olmasını geçtim bir baba evladını kovar mı yaaaa gerçekten kovar mı?
Bir arkadaşımın başına gelmişti. Bazı babalar böyle yapıyor büyük sorumsuzluk. Anlatmak istersen yazabilirsin.
112 Yorumla- +1 yıl
Evt maalesef yarın her şey belli olacak ve biz galiba gitcez hayat gerçekten çok zor babam keşke böyle olmasaydı keşke bize bir kere olsun kovmak yerine sarılsaydı
- +1 yıl
Annem öldü ve ölene kadar beni sevdi ama babam ne beni ne diğer kardeşlerimi sevdi
- +1 yıl
Abilerim var yaa onlar başımızda Çok Şükür
- +1 yıl
Evt aynen öyle
- +1 yıl
Eğer taşınırsak yine bilgilendiririm ben
- +1 yıl
Anne yok baba yok ama akrabalar desen yok gelmiyolar kimseye adres vermeden gidiyoruz
- +1 yıl
Evt
Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Geçinenlerseniz daha yüzüne bakmayin
11 Yorumla- +1 yıl
Evt öyle yapcaz
+1 yılBidaha yuzune bakmayin
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bakmayız
Çıkmazdım ve o evi zindan ederdim ona:d
11 Yorumla- +1 yıl
Babam çok sinirli biri kavga doğüş çıksın istemiyorum hepimiz gideriz biter
Ev buldunuz mu hangi şehirde yasiyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
Tokat'ta yaşıyorum yarın bakcaz
- +1 yıl
Olur
+1 yılKac kardessinizki
14 Yorumla- +1 yıl
4 kardeşiz
- +1 yıl
Ohaaa
- +1 yıl
Ne ohaa😂
- +1 yıl
Simdiye kadar ayri eve cikmamankz kabahat. kac kiz kac erkek yaslariniz ne calisan var mı nerelisiniz siz
+1 yılBu kadar da arsizlik pesss.. üzüldüm
02 Yorumla- +1 yıl
Beter olsun
- +1 yıl
Amin m
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılayaklarım üstünde durmaya çalışırdım
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ve kardeşlerim gidiyoruz zaten ev bulduk bakalım hayırlısı
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak bir şey yok her kes baba olamıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Evt maalesef hani kız çocuğu babalarını çok sever derler yaa ben babamı çok sevdim ama o bir kere bile beni sevmemiştir bu eksiklik beni mahfetti🥺
- +1 yıl
Eh işte allah acılarını göstermesin de ben bir kızım olsun hep istedim, hatta son numara 7. aya kadar dr kız dedi o da erkek geldi kız babalarını anlayamadım gitti
+1 yılbabamı döverim
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç kavga gürültüye gerek yok biz gidiyoruz oda evi başına çalsın
+1 yılBaban da çok yüzsüz bir insanmış ha
01 Yorumla- +1 yıl
Hep öyleydi 👍🥺
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giderdim uzaklasirdim
02 Yorumla- +1 yıl
Gidiyoruz işte ev araba tarla her şey onun olsun bir evlat için bir o r o s p u y u tercih etti umarım yaşattılarını yaşar
babam değil artık
01 Yorumla- +1 yıl
Evt öyle onun artık bizim gözümüzde hiç bir değeri kalmadı
+1 yılAllah yardımcınız olsun
02 Yorumla- +1 yıl
çok sağolun her şey güzel olacak Allah'ın izniyle inşallah ☺️🤲
- +1 yıl
Amin inşallah eda
Defolup giderim o evden şeytan görsün onun yüzünü.
01 Yorumla- +1 yıl
Bizde gitcez Allah kimseye böyle bir baba vermesin
+1 yılBuna bir cevap yok yaa
10 Yorumlabirdaha o eve dönmezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben olsaydım o evi mahvederdim heryeri dağıtıp kırardım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBaba silerdim elbet hakettigini yasayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn küçük kardesiniz kaç yaşında? Kaç kardessiniz
011 Yorumla- +1 yıl
Ben en küçüğüyüm 18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılSenden büyük kaç tane
- +1 yıl
3.
Cevap sahibi+1 yılErkek var mı? Ve birbirinizi idame ettirecek konularda mısınız?
- +1 yıl
İki erkek iki kız abilerim var ikiside çalışıyor
- +1 yıl
Ablamda çalışacak
- +1 yıl
Öyle geçinicez
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle annen için çok üzüldüm. Mekanı zaten cennettir eminim. Böyle birbirine kenetli çocuklar yetistirmek kolay değil. Babanızı unutun. Siz birbirimize yetersinizr:) ve hepiniz cok güzel yuvalar kuracak mutlu bir geleceğe sahip olacaksınız. Benzer şeyler yaşadım hem de epey ağır. Sizin güzel tarafınız en küçüğünüz bile maşallah kendini kurtarmış:) egitimini aksatma. Kardeşlerinle de sımsıkı ol
- +1 yıl
Evt onları ben çok seviyorum hepsine iyi davranmaya çalışıyorum babam zaten bizi hiç sevmedi bizim paralarımızı o kadına yedirdi şimdi hepimiz gidiyoruz evi bulduk akşam bakcaz bakalım hayırlısı her şey için inşallah her çok daha güzel olur☺️👍
Cevap sahibi+1 yılBirlikte rahmet vardır. Siz birbirinizi tutun her şey düzelir. Sabah a ekmek alacak paramızın olmadığı gecelerimiz de oldu. Fakat her gecenin sabahı oluyor. Her karanlık aydınlanıyor. İlerde her şey çok güzel olacak. Yeter ki düne takılmayın yarınlar için koşun
- +1 yıl
Aynen öyle daha mutlu olacağımıza eminim ☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi hayatınızı kurun
01 Yorumla- +1 yıl
Kurucaz Allah'ın izniyle
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir şerefsiz o çocuğuymuş
12 Yorumla- +1 yıl
Evt öyle gerçekten
- +1 yıl
İnsan kendi canını kanını bir bacım nasıl tercih eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılMahkemeye basvururdum
01 Yorumla- +1 yıl
Dediler ama biz hiç uğraşmak istemiyoruz mahkemelerde onun yüzünü görmektense sessizce defolur gideriz bir dahada hiç görmeyiz uğraşmayız onunla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe biçim bı insan bu ya böyle baba olmaz olsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapıyı pencereyi balyozla kirardim biz oturamicaksak onlarda rahat oturamaz yok öyle başından def etmek hayırdır ya
Mən bir daha atama ata deməzdim
22 Yorumla- +1 yıl
necesen
- +1 yıl
Yenimisiniz sitede
ben babamı hayatımdan silerdim
01 Yorumla- +1 yıl
Sildik zaten artık bizim öyle bir babamız yok🥺
+1 yılCici anneme hoş geldin derdim ablam...
00 Yorumla
+1 yılBende babamı hadi ordan ederdim
00 Yorumla
+1 yılAğzına ederdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 dakika durmazdım.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet ederdim
00 Yorumla
+1 yılÖyle babanın ta...
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılGitmezdim birdaha
00 YorumlaO nasıl baba öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam eve annemi aldattığı kadını getirmeye çalıştı, biz istemeyince bizi kovdu. Siz ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler