Üvey babam annemi kullandı kandırdı başımıza gelenler lütfen yardım edin?

Annem sorunlar yuzunden babamdan 7yil önce 3çocuğuyla boşandı. Babam baskasiyla evlendi bizde fakir dustuk. Annem cok masum saf hicbirsey bilmeyen bir kadindi. Evlenip guzel bir hayat istiyordu. İnternet üzerinden tanistiği danimarkadan emekli bir adam hayatimiza girdi bize cok guzel seyler vaad ediyordu anneme ev araba alacakti bizleri turtdisinda okutacakti v. b aklimiza hayalimize gelmeyecek guzel seyler daha once biz hic yalan bilmiyorduk ki ne dese inanip umuda kapiliyorduk. bu serefsiz anneme nikah yapacagim diye hamile birakti hersey guzeldi cocuk dogana kadar sonra butun yalanlar ortaya cikti. annem o yasta cocuk dogurdugu icin asiri yipranmisti ve kucucuk cocukla ona muhtac kalmistik. tam istedigi gibi bende birsuru hayal kirikligi annemde bu serefsiz suanda 70 yasinda annem 47. Çok azitti iyice ekmek parasi evde olunca veriyo sadece cocuga bakmakta cok zor ne yapmak gerekir acaba adamda herturlu pislik var. Annem bugun agladi beni bedava kullaniyor yanina kar kaldigina seviniyor vb halada cok agliyo cebinde tomarpa para tasiyo biz ekmek alicaz diyince param yok diye bagiriyo bakimida cok zor bu yasli adamin hayatimizi mahfetti ozelliklede annemin hayatini lutfrn yardim edin ne yapmamiz gerekir?
Üvey babam annemi kullandı kandırdı başımıza gelenler lütfen yardım edin?