Psikolojim bozuldu lütfen okur musunuz😔?

23 ysşındayım sosyal medyada çok takipçili hesap kullanıyorum ve etkileşim amaçlı twitter'da her türlü soru paylaşımı söz paylaşımı falan yapıyorum. Ayrıca kendi fotoğraflarım da var. Akrabalar bi keresinde bunları anneme söylemişti ve annem de şüphelenip gitmiş para karşılığı birine beni araştırmasını söylemiş. Annem 2 gündür hesaplarını kapat diye ısrar ediyor. Söz paylaşımlarımı ve altına gelen yorumların ekran görüntüsünü attı bana. Güya ben insanlarla fingirdeşiyormuşum üstüne ekleyerek söylüyor bide. Annem anlayacağınız ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Güya yaşlı adamlarla mesajlaşıyormuşum. Kimseyle mesajlaşmam olmadığı halde var diyor. Varsa bana at diyorum atmıyor. Bana diyor ki 'Hesaplarını kapat yoksa seni her yerde rezil ederim. Canın koca mı istiyor. Şeyin mi yanıyor o kadar kişi sana yorum atıyor, dur daha öbür hesabına da baktırıcam, canın birilerine vermek mi istiyor ben babana veriyordum sen kime vereceksin o*spu' gibi bir sürü psikoloji bozacak laflar söyledi. 2 gündür hayattan soğudum. Halbuki hiçbir şey yapmıyorum. Sadece etkileşim için ve mizah amaçlı twitter hesabımda sözler paylaşıyorum. Ayrıca bi tane romantizm içerikli tablo resmi paylaşmışım diye beni baya hırpaladı fakat kendi google geçmişinde hep +18 şeyler var. Açıkcası annem bana kızıyor ama zamanında babamı bile aldatıyordu. Kaç tanesiyle mesajlaşmasını görmüştüm hep. Gelmiş bana ahlak bekçiliği yapıyor ama annemdir diye sesimi çıkaramıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bi kadına anne diyesim gelmiyor artık. Soğuttu beni. 😔

Psikolojim bozuldu lütfen okur musunuz😔?